2011: az esküvők éve | Fashionfave - Online divatmagazin

2011: az esküvők éve

2011: az esküvők éve

szerző: Gyalus Fruzsina@2011-07-31
Share on Tumblr

2011 egyértelműen az esküvők éve. Rengeteg híresség kötött házasságot, és csaptak hetedhét országra szóló lagzit.

anja

Kezdésképpen itt van Abbey Clancey modell, aki  Peter Crouch futballistával  lépett közös frigyre június 30-án. A menyasszony Giles Deacon tervezővel készíttette el ruháját, amiről számtalan kép  készült a Stapleford Parkban. Abbey még esküvőjén se tudta félretenni munkáját: szívesen pózolgatott képein.

abbey

Abbey Clancy

Lily Aldridge, a Victoria’s Secret modellje májusban öltötte magára a fehér ruhát, és vonult az oltár elé Caleb Followill, a Kings of Leon frontemberével. Nem csak a vőlegény volt kiváló választás, hanem csodás, pánt nélküli Vera Wang ruhája is. Férjecskéje sem adta alább, Caleb egy szürke, sármos  Gucci öltönyben kísérte újdonsült nejét.

LILY ALDRIDGE

LILY ALDRIDGE

Lily Allen köntös szerű ruhájáról nem sokan tudtak, de a vőlegény kiléte már nem volt nagy meglepetés. Lily  Delphine Manivet francia tervezőt választotta ruhájának elkészítésére, férjéül pedig Sam Coopert. A várandós énekesnő hamar levetette „köntösét”, és helyette egy Karl Lagerfeld által tervezett Chanel Haute Couture  ruhát öltött magára.

LILY ALLEN

LILY ALLEN

Talán a legtöbbet Kate Middleton és Vilmos herceg esküvőjéről lehetett hallani. A média teljesen bekebelezte az ifjú párt, még a menyasszony ruhájáról is megannyi cikk készült. A viktoriánu8s stílusú ruha megosztotta az embereket, amibe  véleményem szerint semmi beleszólásuk nincs. Kate este egy másik gyönyörűségbe bújva folytatta az ő nagy napjukat, ami már csak szűkebb körben zajlott.

Kate

Kate Middleton

Kate Moss bizonyságot tett szerelméről és feleségül ment Jamie Hinchhez, a The Kills zenekar gitárosához az angliai Southropban. Az ara egy John Galliano által tervezett ruhában érkezett a helyszínre édesapjával és a koszorúslánnyal, aki kislánya Lila volt.

Moss

Kate Moss

Anja Rubik modellt rengetegen irigyelhetik, amiért Sasha Knezevic férfi modellel kelt frigyre.A modell menyasszonyi ruháját  a Pucci divatház tervezte, ami sokakból váltott ki nemtetszést. Chrissy Makkaa, egy divatfórum szerkesztője így nyilatkozott:” Biztos vagyok benne, hogy Anja a lehető legjobbat akarta kihozni magából, a lehető legjobban akart kinézni, azonban ez a Peter Dundas által tervezett ruha a trendi és divatos helyett inkább röhejesre sikerült.”

anja rubik

Anja Rubik

Albert monacoi herceg lakodalmától is hangos volt nemcsak a sajtó, hanem Európa is.Az 53 éves herceg egy 33 éves dél-afrikai olimpiai úszónőt, Charlene Wittstock-ot vett feleségül 2011. július 1. és 2-án. Elsejére tették a polgári szertartást míg a nyilvános ünneplést másnap tartották.

Albert

Albert herceg

Dylan Laurennek legkisebb problémája a ruhája volt, amit édesapja, Ralph Lauren tervezett. A tervező papa Oprah-nak azt nyilatkozta, hogy nagyon feszült volt, hiszen a legtökéletesebb ruhát akarta megálmodni lányának. olyan lenyűgöző ruhát akar tervezni, amit még soha. A Vogue rögtön kapott az alkalmon és augusztusi számukban lehozza a képeket valamint a részleteket.

dylan lauren

Dylan Lauren

cipő

Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban...

hot!
divat
5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a nyárnak és...

hot!
divat
Őszi trendek

Őszi trendek - az idei alapdarabok! Itt van az ősz, itt van újra… Lassan már az októbert tapossuk, így itt az ideje,...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X