3 női divatdiktátor napjainkból | Fashionfave - Online divatmagazin

3 női divatdiktátor napjainkból

szerző: Szabó Judit @2012-08-19
Share on Tumblr

A divatot valaki diktálja , és valaki követi. Ezért szükség van olyan alakokra, akik ezt véghez viszik. Legyenek azok tervezők vagy celebek, a lényeg, hogy hatásukkal maradandót alkossanak.

Valljuk be, hogy sokszor előfordult már velünk, hogy egy-egy híres személy outfitjéből inspirálódtunk. Ezzel nincs is probléma, hiszen a divatvilág számos olyan személyt tartogat számunkra, akiktől bátran vehetünk ötletek, ha éppen fogalmunk sincs, hogy mit vegyünk fel.
Az érem másik oldala pedig az, hogy ezek a személyek akarva akaratlanul hatalmas befolyást gyakorolnak az egyszerű, “halandó” emberekre. Észrevétlenül is belőlük inspirálódunk, hiszen a világhálón szinte nyomon követhetjük minden egyes outfitjüket. Számomra ők testesítik meg a divatdiktátor fogalmát. Közülük is azok, akiken érződik, hogy valódi stílusérzékkel rendelkeznek, és nem csak a stylist kezei alatt válnak divatossá, még többet adnak a divatvilágnak és ezzel nekünk is. Lehetnek akár színészek, modellek vagy tervezők, a legfontosabb az, hogy egyedi és meghatározó elemeket tegyenek le a divat asztalára.

Kim Kardashian

Ki ne ismerné a bombázó Kimet?! Hermes Birkin, magassarkúk,blézerek. Erről a három szóról szerintem mindenkinek ő jut eszébe. Stílusát lányok millió irigylik és követik. A különböző darabokat kifinomult érzékkel válogatja össze. A sportostól az elegáns ruhákig szinte bármiben csodásan mutat. Egy nap sem telik el anélkül, hogy Kardashian-ék  büszkeségéről újabb fotó jelenjen meg. Pláne, hogy Twitteren és egyéb helyeken ő is szívesen posztolgat. Így könnyen szemezgethetünk, és lophatunk ötleteket a celeb gardróbjából. Kim Instagram oldala itt érhető el.

Kim+Kardashian+Outerwear+Blazer+tOrrhATRN55l

Olivia Palermo

Palermo kisasszony a The City című reality show- ban vált ismertté. Televíziós szereplését követően egyedi stílusának köszönhetően gyorsan berobbant a divatiparba. Kislányos bája szuper összképet alkot az általa kiválasztott szettekkel. Pontosan tudja, hogy mitől válik igazán egyedivé, és ezt nagyon jól ki is használja. Ezért is lett számos nő példaképe a divatot illetően. Ha szeretnéd egyenesen tőle kapni a stílustanácsokat, menj a www.oliviapalermo.com-ra, legyen ő a Te saját stylistod!

92746073546596287_jXZj6zfb_c

Victoria Beckham

Vic-et letisztult, hideg stílusa emeli ki a sok közül. Saját márkájával számos elismerést zsebelt be az elmúlt pár évben. Mindenki jól emlékszik arra, hogy pár éve a nők nagy része Victoria Beckham frizurát kért a fodrászától. Sokaktól talán távol áll az egykori énekesnő stílusa, de őt mégis ez teszi igazán mássá, kiemelkedővé.

victoria-beckham-2-thumb-466x900-63245

Számotokra ki testesíti meg a divatdiktátor fogalmát? 

Frizura

6 frizura tipp 40 felett

Stílusos frizurák a "negyedik x" után! Pár éve még a 30 volt a sláger, most a 40 az új...

hot!
tippek
Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is jelenti, hogy...

tipp!
hot!
tippek
15 szexi és könnyű lófarok

Kíváncsiak vagytok hogyan tudtok látványos és egyben könnyen elkészíthető copfokat csinálni? Az alábbi cikkből ötleteket meríthettek. Általában akkor fogjuk lófarokba a hajunkat,...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus