A girl should be two things: Classy and Fabulous | Fashionfave - Online divatmagazin

A girl should be two things: Classy and Fabulous

szerző: Pintye Szabina @2012-08-28
Share on Tumblr

Coco Chanel egyik ismert mondata jutott eszembe a mai szettem, illetve bejegyzésem kapcsán: “A girl should be two things: Classy and Fabulous” . Classy, mint ízléses! Kis kitérőként megjegyezném: nem tudom, csak én vagyok úgy vele, hogy sok olyan lányt látok az utcán, a bevásárlóközpontokban, vagy igazából bárhol, akik alapjába véve szinte mindent képesek megvenni, hiszen a pénztárcájuknak nincs limit, de ha rájuk nézek nincs összhang, valami nem stimmel?! Hogy mi? Talán az ízlés hiánya? Vagy inkább a stílusé? Sokszor eszembe jut nagymamám egyik sokat emlegetett mondata, (aki varrónőként dolgozott évekig) “Drágám, a stílust nem lehet megvásárolni. Az vagy van valakinek, vagy nincs!” …és milyen igaz. Az egész amolyan megmagyarázhatatlan érzés, legalábbis számomra. Amikor ránézek valakire, tetszik ez meg az rajta, de valami mégse stimmel. Akkor jön a “not so good” érzés, és hogy egyik barátnőm szavaival is éljek: Girl, you should wear it another way! Na jó, zárójel bezárva.

Rátérve a ruhára, amit a képeken láttok rajtam, azt kell mondjam, hogy a megvétele életem egyik legjobb döntése volt. A Bershka akkori legújabb online katalógusát bújtam éppen, olyan hajnali 3 óra felé, és mentegettem a ‘wishlistembe’ a képeket, amikor megláttam ezt a ruhát. Mondanom se kell Paul Walker meztelen felsőtestének azonnal távoznia kellett  a képernyőmről és ez a csoda váltotta fel.

Elég ritkán történik meg velem a ruhák-, valamint a divat terén, hogy elfog a ‘szerelem első látásra’ érzés, de ez határozottan az volt. Azonnal rohantam is a legközelebbi üzletbe és eufóriába estem, amikor megláttam a vállfán ezt a darabot. Persze, azonnal jött is velem haza.

Nem csak a színe, a vonalvezetése, az esése fogott meg, hanem maga a tervezése is. Egyszerűen imádom az elől rövid, hátul hosszú szoknyákat. Valamikor a “vad angyalos – natalia oreiros” korszakomban eldöntöttem, amikor Mily éppen Ivo felé lépegetett  az elől mini, hátul földet söprő menyasszonyi ruhájában, hogy egyszer nekem is ilyen lesz. Addig pedig kiélem magam az alkalmi ruhák terén.

Nagyon szeretem a mentazöldet, ami egyébként a nyár abszolút vezető színe volt, ezért gondoltam szuper lesz majd ilyen árnyaltú kiegészítőkkel feldobni az összeállítást, a végeredményt nézve szerintem abszolút jó döntés volt.

A rózsaszín lábbeli ötletét pedig Eva Longoria egyik filmbemutatón viselt outfitje adta, ahol egy hasonló színeket felölelő ruhában jelent meg, és annyira erős pink cipőt viselt hozzá, hogy akkor eldöntöttem, ezt a kombinációt nekem is ki kell próbálnom.

Végezetül meg kell jegyeznem, szerintem nincs olyan lány, aki ne imádná a hosszú szoknya viselésének azt a pillanatát, amikor például felemeli egy lépcsőn való fellépegetés során, csak úgy ahogy Hamupipőke is tette…

Ruha: Bershka

Cipő: Bershka

Táska: H&M

Óra: Michael Kors

Fülbevaló: Bijou Brigitte

Karkötők: Pull & Bear, Bershka

Gyűrűk: Berska

elöl rövid hátul hosszú szoknya

a girl should be two things classy and fabulous magyarul

hosszú szoknya

_
_
_
_
divat

Válassz nyári ruhát alakodnak megfelelően!

A nyári nagy melegben egy lenge ruhácska a legpraktikusabb viselet, hiszen csak felkapjuk és már mehetünk is a dolgunkra,...

tipp!
hot!
Magazin
Látványos igénytelenség

Hibák, amiket nap mint nap elkövetünk. Nézzük, hogyan tudunk mégis változtatni rajtuk! Sokszor gondolkozunk azon, mikor olyasmit látunk, ami a szemünket bántja,...

hot!
Magazin
Trendek, amelyek remélhetőleg nem térnek vissza

Tiszavirág életű őrületek vagy erősebbek, mint gondolnánk? Minden szezonnak megvannak a maga sajátos stílus jegyei, így természetesen egy évnek is megvannak...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus