A mindig trendi lófarok | Fashionfave - Online divatmagazin

A mindig trendi lófarok

szerző: @2012-07-14
Share on Tumblr

Vannak dolgok amik sosem mennek ki a divatból. Ide sorolhatjuk a kis fekete ruhát, a farmert és a fehér inget, vagy éppen a hajviseletek közül a lófarokat is. Hiába gondolják sokan a könnyen elkészíthető, praktikus vagy néha még az igénytelen frizurának, mi mégis azt állítjuk, hogy a lófarok lehet elegáns és divatos. Hogy ezt be is bizonyítsuk egészen az 1950-es évekig repítünk Titeket vissza.

Audrey Hepburn, mint sok mással, a lófarokkal is diktálta a divatot. A tökéletes színésznő elegáns copfját sokan utánozták az ’50-es években.

Az 1960-as évek legelső tinisztárja, Sandra Dee is bájos lófarokkal teremtett divatot a szörfös, tinivígjáték a Gidget című film után.

Cher már pályája elején is igazán drámai volt az 1970-es Kleopátra-szerű lófarkával. Az akkoriban még extremnek számító hajviseletet nem egy ember leste el az énekesnőtől.

A 80-as évekbeli “Blonde Ambition” turné alatt provokatív fellépőruháihoz Madonna fonattal díszített lófarkat viselt a színpadon.

Sarah Jessica Parker a ’90-es években teremtette meg a nagyvárosi elegancia ikonját Carrie Bradshaw-ként a Szex és New Yorkban. A sorozatban rengeteg hajviselettel láthattuk a színésznőt, így természetesen a lófarok sem maradt ki a repertoárból.

Jennifer Lopez 2004-ben elegánsabb oldalát is megmutatta a nagyközönségnek, ekkor már a vörös szőnyegre is bátran választott egyszerű, a tarkóján összefogott copfot.

Ki ne utánozta volna 2007-ben Gwen Stefani elől feltupírozott frizuráját? Platina szőke tincsek, vörös ajkak és hosszú fekete szempillák, tökéletes hármasa az énekesnő egyik vörös szőnyeges megjelenése alkalmával.

Blake Lively már 2009-ben is egy modernkori istennőként ragyogott az Emmy-n. A Gossip Girl Serena-jának hosszú, fonott lófarka egyszerre trendi és elegáns.

Igazi stíluskaméleon Drew Barrymore, aki az évek során rengeteg hajszínt és hosszt is kipróbált. Nekünk mégis ez a 2009-es premierjén viselt lófarok a kedvencünk.

Lady Gaga is egy tőle elég visszafogottnak mondható copfot viselt 2011-ben. A magas lófarok kísértetiesen hasonlít Madonna korábbi hajviseletére….szokták mondani, hogy az utánzás a hízelgés legnagyobb formája….

lófarokelegans lofarokelől feltupírozott hajférfi lófarok
Magazin

Hajvágás? Traumák, amiken mindenki átesik

Túlestél egy hajvágáson? Akkor most biztosan te is így érzel... Sokszor írtunk már nektek arról, hogy miért vagy miért ne...

hot!
Frizura
Trendi, trendibb, szőke!

Egy cikk arról, milyen szőkének lenni, hogyan védd meg hajadat és milyen árnyalatait válaszd! A szőke sose megy ki a divatból,...

Magazin
Fesztivál look

Valójában már nem kell sokat aludnunk, hogy belépjünk a várva várt nyár forró hónapjaiba! Saját tapasztalatból kiindulva, merem állítani, hogy már...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus