A sokoldalú Highlighter | Fashionfave - Online divatmagazin

A sokoldalú Highlighter

szerző: Adriana Portmann @2012-06-22
Share on Tumblr

Ma egy igazán szép sminktermékről, a highlighterről lesz szó, megtudhatjátok mi mindenre is lehet használni. Szinte elengedhetetlen sminkkellékké vált, egyre több nőnek lapul a fiókjában egy, hiszen másodpercek alatt ragyogóvá tehetjük vele sminkünket. Nagyrészt fényes, esetleg csillámló apró pigmentekből áll, így gyönyörű fényt ad a bőrünknek. Azonban sokan csak egyféleképpen használják: az arccsont kiemelésére. Ennél azért jóval több trükköt tud ez a kis csodaszer.

Egy komplett sminknél kötelező a használata, alapozó nélkül pedig csak akkor ajánlatos, ha makulátlan az arcbőrünk, hiszen ez kiemeli az apróbb részleteket. A száraz, fakó bőrt könnyedén felélénkíthetjük vele. Kim Kardashian mindig tökéletesen kihasználja ezt a terméket, az eredmény káprázatos. Nem hiába próbálják olyan sokan elsajátítani Kim védjegyévé vált highlighter technikáját.

Gyönyörű eredményt érhetünk el vele, különösen most nyáron, mikor a napbarnított orcánkra kenjük.

De ahogy Louis Vuitton modelljén láthatjuk, fehér bőrön is csodásan mutat.

És akkor nézzük sorban, mi mindenre is használhatjuk, mit emeljünk ki vele. A lehetőségek nagyobb részét a lenti kép kitűnően ábrázolja.

1. Arccsont kiemelése: a legalapvetőbb használati lehetőség, az orcák fölé, az arccsontra vigyük fel. Fontos, hogy az orcákra csak óvatosan kerüljön belőle, inkább az arccsontra használjuk.

2. Orr és homlok kiemelése: az orrnyeregre és a homlok közepére vigyünk fel belőle egy leheletnyi mennyiséget. Itt a zsíros bőrűek vigyázzanak, hiszen ha egyébként is hamar kifényesedik a T-zónájuk, akkor felesleges fokozni azt highlighterrel.

3. Halánték kiemelése: ide is tehetünk egy keveset, csak folytassuk az arccsont kiemelését, C alakban, ahogyan az utóbbi képen, Louis Vuitton modelljén is láttuk.

4. Szemöldökcsont kiemelése: ha a szemöldök alá is viszünk belőle, kiemelhetjük a szemöldök ívét és optikailag megemelhetjük azt.

5. Szemzug kiemelése: sokkal élénkebb sminket és szemeket kapunk, ha a belső szemzugba teszünk belőle.

6. Ajak kiemelése: egy kisebb, puha ecsettel, de akár az ujjunkkal is felvihetjük az arcfényt a felső ajak fölé, így optikailag nagyítva azt. Egy leheletnyit az állra is tehetünk.

7. Dekoltázs kiemelése: egy púderecsettel a dekoltázsra illetve a kulcscsontra is felvihetünk belőle.

8. Irizáló szemhéjpúderként is használhatjuk, ha jól pigmentált terméket választunk. Akár magában, akár más színekre rákenve az extra hatás érdekében.

9. És végül egy utolsó tipp: rúzs vagy szájfény tetejére is felvihetjük, az ajkak közepére téve ajakdúsító hatást érhetünk el vele és még a színt is különlegesebbé tehetjük.

A highlightereket is már szinte minden formában gyártják: kompakt, kenhető stiftes és tégelyes, folyékonyabb és teljesen laza por, vagyis pigmentben is.

Az egyik kedvencünk egy kedvező árú drogériás darab, mégpedig a Manhattan Highlighting Powder kompakt púdere, melynek bronzos árnyalataival akár csodás szemsminket is lehet készíteni.

Egyszerű megoldás a szájnagyobbításra, szemöldökliftingre, szem-, és arcélénkítésre, és a szép részek kiemelésére. Mindezt egyetlen egy termékkel. Aki még nem próbálta ezeket az apró trükköket, az ne habozzon, hiszen szembetűnő a változás highlighter használata után.

 

Ti mire használjátok ezt a szuper találmányt?  Ha van kedvenc terméketek, osszátok meg velünk is!

highlighter

highlighter használata

kim kardashian highlights

highliter használata

highlight smink

highlighter smink

highlighter mire való

drogériás highlighter

kim kardashian milyen alapozot hasznal

highlighter keszitese otthon

highlighter jelentése

highlighter használat

highlight smink készítése házilag

mi a highlighter

_
_
_
_
Híresség

Trendek, amelyek remélhetőleg nem térnek vissza

Tiszavirág életű őrületek vagy erősebbek, mint gondolnánk? Minden szezonnak megvannak a maga sajátos stílus jegyei, így természetesen egy évnek...

hot!
tippek
Válassz nyári ruhát alakodnak megfelelően!

A nyári nagy melegben egy lenge ruhácska a legpraktikusabb viselet, hiszen csak felkapjuk és már mehetünk is a dolgunkra, legyen szó...

tipp!
hot!
Magazin
Látványos igénytelenség

Hibák, amiket nap mint nap elkövetünk. Nézzük, hogyan tudunk mégis változtatni rajtuk! Sokszor gondolkozunk azon, mikor olyasmit látunk, ami a szemünket bántja,...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus