A sokoldalú Highlighter | Fashionfave - Online divatmagazin

A sokoldalú Highlighter

szerző: Adriana Portmann@2012-06-22
Share on Tumblr

Ma egy igazán szép sminktermékről, a highlighterről lesz szó, megtudhatjátok mi mindenre is lehet használni. Szinte elengedhetetlen sminkkellékké vált, egyre több nőnek lapul a fiókjában egy, hiszen másodpercek alatt ragyogóvá tehetjük vele sminkünket. Nagyrészt fényes, esetleg csillámló apró pigmentekből áll, így gyönyörű fényt ad a bőrünknek. Azonban sokan csak egyféleképpen használják: az arccsont kiemelésére. Ennél azért jóval több trükköt tud ez a kis csodaszer.

Egy komplett sminknél kötelező a használata, alapozó nélkül pedig csak akkor ajánlatos, ha makulátlan az arcbőrünk, hiszen ez kiemeli az apróbb részleteket. A száraz, fakó bőrt könnyedén felélénkíthetjük vele. Kim Kardashian mindig tökéletesen kihasználja ezt a terméket, az eredmény káprázatos. Nem hiába próbálják olyan sokan elsajátítani Kim védjegyévé vált highlighter technikáját.

Gyönyörű eredményt érhetünk el vele, különösen most nyáron, mikor a napbarnított orcánkra kenjük.

De ahogy Louis Vuitton modelljén láthatjuk, fehér bőrön is csodásan mutat.

És akkor nézzük sorban, mi mindenre is használhatjuk, mit emeljünk ki vele. A lehetőségek nagyobb részét a lenti kép kitűnően ábrázolja.

1. Arccsont kiemelése: a legalapvetőbb használati lehetőség, az orcák fölé, az arccsontra vigyük fel. Fontos, hogy az orcákra csak óvatosan kerüljön belőle, inkább az arccsontra használjuk.

2. Orr és homlok kiemelése: az orrnyeregre és a homlok közepére vigyünk fel belőle egy leheletnyi mennyiséget. Itt a zsíros bőrűek vigyázzanak, hiszen ha egyébként is hamar kifényesedik a T-zónájuk, akkor felesleges fokozni azt highlighterrel.

3. Halánték kiemelése: ide is tehetünk egy keveset, csak folytassuk az arccsont kiemelését, C alakban, ahogyan az utóbbi képen, Louis Vuitton modelljén is láttuk.

4. Szemöldökcsont kiemelése: ha a szemöldök alá is viszünk belőle, kiemelhetjük a szemöldök ívét és optikailag megemelhetjük azt.

5. Szemzug kiemelése: sokkal élénkebb sminket és szemeket kapunk, ha a belső szemzugba teszünk belőle.

6. Ajak kiemelése: egy kisebb, puha ecsettel, de akár az ujjunkkal is felvihetjük az arcfényt a felső ajak fölé, így optikailag nagyítva azt. Egy leheletnyit az állra is tehetünk.

7. Dekoltázs kiemelése: egy púderecsettel a dekoltázsra illetve a kulcscsontra is felvihetünk belőle.

8. Irizáló szemhéjpúderként is használhatjuk, ha jól pigmentált terméket választunk. Akár magában, akár más színekre rákenve az extra hatás érdekében.

9. És végül egy utolsó tipp: rúzs vagy szájfény tetejére is felvihetjük, az ajkak közepére téve ajakdúsító hatást érhetünk el vele és még a színt is különlegesebbé tehetjük.

A highlightereket is már szinte minden formában gyártják: kompakt, kenhető stiftes és tégelyes, folyékonyabb és teljesen laza por, vagyis pigmentben is.

Az egyik kedvencünk egy kedvező árú drogériás darab, mégpedig a Manhattan Highlighting Powder kompakt púdere, melynek bronzos árnyalataival akár csodás szemsminket is lehet készíteni.

Egyszerű megoldás a szájnagyobbításra, szemöldökliftingre, szem-, és arcélénkítésre, és a szép részek kiemelésére. Mindezt egyetlen egy termékkel. Aki még nem próbálta ezeket az apró trükköket, az ne habozzon, hiszen szembetűnő a változás highlighter használata után.

Ti mire használjátok ezt a szuper találmányt?  Ha van kedvenc terméketek, osszátok meg velünk is!

tippek

15 szexi és könnyű lófarok

Kíváncsiak vagytok hogyan tudtok látványos és egyben könnyen elkészíthető copfokat csinálni? Az alábbi cikkből ötleteket meríthettek. Általában akkor fogjuk lófarokba...

hot!
Magazin
6 frizura tipp 40 felett

Stílusos frizurák a "negyedik x" után! Pár éve még a 30 volt a sláger, most a 40 az új 20 a...

hot!
tippek
Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is jelenti, hogy...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X