A stílusos Michelle | Fashionfave - Online divatmagazin

A stílusos Michelle

szerző: Valasinyovszki Lilla @2012-10-16
Share on Tumblr

A hölgy szettjeit folyamatosan láthatjuk, a vogue.com street style oldalán és a nevesebb street fashion siteokon is. Nem csak vörös szőnyeges ruhakölteményeit, hanem utcai viseleteit is elismeri a szakma. Kitűnően válogatja össze a különböző ruhadarabokat így mindig stílusosan jelenik meg a nagyközönség előtt. Először nézzük meg, honnan is ismerheted Michelle majd darabokra szedjük ruhatárát!

Kislányos arcát a Dawson és a haverok című sorozatban láthattuk először. Ezután nagyobb sikert ért el a Brokeback Mountain-Túl a barátságon című filmben, amelyért Oscar-díjra is jelölték. Soron következő nagy dobása az Egy hét Marylinnel volt, amelyben a híres szexbombát Marylin Monroet alakította és amiért rengeteg kritikát kapott hiszen sokak szerint Scarlett Johansonnak kellett volna játszania a szerepét. Elismert alakításaihoz tartozik még a Blue Valentine, melyben Ryan Goslinggal szerelmespárként jelennek meg a vásznon.

Vörös szőnyeges ruhák

38913984250336713_ksZ7KRIn_c-280

157696424422506545_1uphLobG_c

Kedveli az élénk színeket, amit nagyon jól tesz, hiszen világos bőréhez passzolnak.

michelle-williams-and-jason-wu-gallerymichelle-williams-and-olympia-le-tan-the-misfits-clutch-gallery

Előnyben részesíti a földig érő fazont is, amely igazán elegánssá teszi megjelenését. Az élénk színeken kívül, a sötétebbeket is szívesen viseli.

tumblr_m31m2mmJX71r06zpbo1_33061643088620347231_4Caw8Upd_c-350A mintákra és a díszített darabokra sem mond nemet, melyek kiemelik vékony testalkatát.

Hétköznapok

A hétköznapokban szereti a sötétebb ballon- vagy szövetkabátot, amit egy egyszerű mintás ruhával és szandállal vagy bokacsizmával párosít.

290

michelle-williams-and-keds-womens-champion-canvas-slip-on-gallery

Legtöbbször ruhát visel de nyárra néha előveszi szekrényéből a rövidnadrágokat is.

Michelle darabjai tehát a hétköznapokban leginkább egyszerű ruhácskák és ballonkabát, amely azt mutatja, hogy a kényelemre törekszik a mindennapokban. A vörös szőnyegen azonban, szinte bármilyen ruhát bevállal, nem riad vissza a színektől és a mintáktól sem.

michelle williams szépség trükkjei

_
_
_
_
A főszerkesztő ajánlata

Látványos igénytelenség

Hibák, amiket nap mint nap elkövetünk. Nézzük, hogyan tudunk mégis változtatni rajtuk! Sokszor gondolkozunk azon, mikor olyasmit látunk, ami a...

hot!
tippek
2014-es szoknya trend

Szeretnétek tudni, hogy melyek az idei szoknya trendek? Az alábbi cikkünkből megtudhatjátok és saját stílusotokra formálhatjátok kedvenceiteket. Igazán nőies megjelenést csakis szoknya...

hot!
Magazin
Tíz dolog, ami mindig igaz marad a divatban!

Humoros lista rovatunk folytatódik! A tíz dolog, amit ne mondj egy fashionistának című cikkünk sikerén felbuzdulva, újabb humoros lista írásába fogtunk. Bizony vannak...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus