Act like a lady, think like a boss! - Outfit Szabinától | Fashionfave - Online divatmagazin

Act like a lady, think like a boss! – Outfit Szabinától

szerző: Pintye Szabina @2012-08-26
Share on Tumblr

Mindig úgy tanultam az általános iskolai magyar órákon, hogy a címet csak az írásunk végén adjuk meg, de én az esetek többségében lázadoztam ez ellen, hiszen általában kipattant az a bizonyos szikra és az alapján írtam meg a teljes fogalmazásomat!

Valahogy így történt velem most is. Nézegettem a képeimet, és egyértelműen az jutott eszembe, hogy a peplum ruhák, amelyet én is viselek (a peplum szó jelentése a régi Görögországból valamint Rómából származik, amikor a nők felsőruhájára használták ezen jelzőt, napjainkban pedig a derekat díszítő fodros darabokat és felsőket értjük ez alatt) úgy gondolom, hogy abszolút a nőiességet szimbolizálják, ugyanakkor pedig magabiztosságot is adnak a viselőjének.

Ugye emlékeztek még a TNT nagy slágerének a szövegére? “Ringó csípő, karcsú derék, ezt mind-mind én akarom…” Valahogy ez jutott most eszembe arról, hogy miért is jó ezeket a ruhákat hordani, ha a fiúkat is számításba vesszük. Itt az abszolút kihangsúlyozott rész nem más mint a Shakira által is örökké favorizált, és tekergetett: csípő!

Véleményem szerint ezek a ruhák jobban állnak a keskenyebb csípőjű lányokon, hiszen a fodor optikailag megnöveli a méretünket. Éppen ezért ha egy felsőről lenne szó, érdemes hozzá olyan darabot választani, ami szűkösebb, így nem fogunk úgy kinézni mint gyermekkorom nagy kedvence az illatos, habos-babos sütibaba.

Nem igazán szeretném leírni, hogy mikor ajánlom a viselését, vagy hogy miért éppen ezeket a kiegészítőket választottam hozzá, hiszen ez abszolút mindenkinek a saját egyéniségét tükrözi. Ha van saját stílusunk, akkor azt úgyis nehéz befolyásolni, de azért szerintem érdemes picit több hangsúlyt fektetni a karkötőkre, valamint a fülbevalóra, hogy egy kicsit elvonja a tekintetet a kiemelt csípőrészről. Feldobhatjátok például egy csini kleopátra nyaklánccal vagy karkötővel is, az egész már csak a saját kreativitásotokon és fantáziátokon múlik.

Rajtam ez a ruha egyébként volt már buliban is, vásároltam is benne, szóval úgy gondolom, hogy alkalomhoz és napszakhoz illő cipővel, táskával, valamint kiegészítőkkel mindig megfelelő.

Ruha: Zara TRF
Cipő: Zara Basic
Táska: Bershka
Óra: Michael Kors
Fülbevaló: Bershka
Karkötők: Mango, Bershka, H&M
Gyűrűk: Bershka

tippek

15 szexi és könnyű lófarok

Kíváncsiak vagytok hogyan tudtok látványos és egyben könnyen elkészíthető copfokat csinálni? Az alábbi cikkből ötleteket meríthettek. Általában akkor fogjuk lófarokba...

hot!
divat
Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is jelenti, hogy...

hot!
Magazin
6 frizura tipp 40 felett

Stílusos frizurák a "negyedik x" után! Pár éve még a 30 volt a sláger, most a 40 az új 20 a...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus