Ann He - A tizenéves divatfotós | Fashionfave - Online divatmagazin

Ann He – A tizenéves divatfotós

Ann He – A tizenéves divatfotós

szerző: Mészáros Judit@2012-07-15
Share on Tumblr

Ann He-t, a 17 éves dallasi lányt fiatal kora ellenére máris az egyik legtehetségesebb fotósnak tartják számon a divat világában. A hozzáértők szerint nagy jövő előtt áll, hiszen máris sikerült kialakítania nőies/kislányos stílusát és a rá jellemző egyedi vonásokat.

AnnHePhotography6

Ann-t leginkább a különféle hangulatok és zenék inspirálják, de emellett jelentősen meghatározza munkájának eredményét az a modell is, akivel az adott fotón együtt dolgozik. Képein még mindig gyakran pózolnak saját ismerősei, barátai, akik akkor is szívesen modellt álltak neki, amikor még nem volt befutott és ismert divatfotós.Legtöbb fotóján női modellek szerepelnek, emellett a fények játéka, a napsütés, a virágok, a gondtalan játékosság az, amely leginkább meghatározza munkáinak hangulatát.

AnnHePhotography5

AnnHePhotography2

Ann fiatal kora ellenére régóta foglalkozik fotózással, de a divat és a portrék világa felé csak az utóbbi másfél-két évben nyitott. Azóta munkái már olyan neves divatmagazinokban is megjelentek, mint a kínai Youth Vision Magazine, az Elle Girl Korea vagy a Blanket Magazine. Képeit két kiállításon is bemutathatta, mind Portland-ben, mind Londonban meg lehetett csodálni az általa készített divatfotókat. Jövőbeli tervei között újabb és újabb csodálatos fotók elkészítése szerepel, az emberek fényképezése mellett pedig a legszebb tájakat és helyszíneket is fel akarja kutatni és megörökíteni. Divatfotóin a későbbiekben hangsúlyt szeretne fektetni a művészi koncepciók kialakítására is.

AnnHePhotography4

AnnHePhotography1

AnnHePhotography3

AnnHePhotography4

További képek: www.annhe.com

Magazin

5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a...

hot!
tippek
Őszi trendek

Őszi trendek - az idei alapdarabok! Itt van az ősz, itt van újra… Lassan már az októbert tapossuk, így itt az ideje,...

hot!
Magazin
Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban sem mertük...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X