Anna Amélie új kollekciója: 2012 tavasz/nyár | Fashionfave - Online divatmagazin

Anna Amélie új kollekciója: 2012 tavasz/nyár

szerző: Pozsonyi Alexandra @2012-05-08
Share on Tumblr

Táskamániásoknak kötelező a többieknek pedig kötelezően ajánlott megnéznie Anna Amélie új kollekcióját, amely a napokban jön ki. Részt vettünk a sajtótájékoztatón, így első kézből közvetítjük nektek az ottani eseményeket és ami még fontosabb az új kollekcióról is láthattok most képeket.

Hétfőn este 6-ra voltunk hivatalosak az eseményre, ami a viszonylag kevés résztvevő ellenére nagyon színvonalasra sikerült. Sajnálhatja, aki nem jött el, mert mindamellett, hogy megnézhettük, kézbe vehettük az újdonságokat, rengeteg finomsággal, borokkal és bejelentésekkel is fogadták a jelenlévőket. Nem voltak hosszú monológok, csak a lényeget hallhattuk a többi pedig a szemünk elé tárult. A tájékoztatót Bujdosó Bianka nyitotta meg. Megtudtuk, hogy az új arculatot Kiss Miklós – designer tervezte, aki Anna jó barátja és tervbe első látásra beleszeretett.

Anna nem rejtette véka alá, hogy szerinte a magyar tervezőknek igen is össze kell tartaniuk. Ezt bizonyítja az est legnagyobb meglepetése is. Anna Hevesi Nórát kérte fel egy ruhakollekció tervezésére az új kollekciójához. Mindkét tervező által használt színek lehengerlőek, ezt látni kell élőben is!

A Hevesi Nóra ruhák egyszerűsége, vibráló színei és gyönyörű vonalai azok,  ami megragadják a szemet:

A meglepetések sora még nem értek véget, ugyanis még egy együttműködésről számolhatunk be (talán már soknak is tűnik a jóból?): készült egy ékszer kollekció is, amely Oláh Sándor – ötvösművész keze munkáját dicséri. Karkötők és medálok arany színben pompázva:

Most pedig következzenek a várva várt Anna Amélie táskák, amelyeket a tenger és a tenger halai ihlettek. A csillogó felületek és színek akár a halpikkelyek. Némelyik táska mintája is a tenger hullámait rejti, melyet belekarcoltak nem kis munkával. A táskákhoz övet vagy rojtos táska díszt is kérhetünk. Minden tiszta bőrből készül, a minőség garantált:

Mióta Oláh Anna munkáit ismerjük nem csalódtunk benne, viszont meglepődni folyton meglepődünk, hogy milyen megújulásra vagy inkább önmaga folytonos felülmúlására képes a saját vonások megtartása mellett. Kíváncsian várjuk mit tartogat ezután a jövő és képes e ez a mindig mosolygós lány folytatni a sikerszériát. Sok sikert kívánunk hozzá neki! Hajrá Anna, csak így tovább!

Nektek hogy tetszik a kollekció? Melyik a kedvencetek?

hevesi nóra

amelie magazin 2012 nyár

amelie magazin letöltés

anna amelie arany táska

_
_
_
_
A főszerkesztő ajánlata

Látványos igénytelenség

Hibák, amiket nap mint nap elkövetünk. Nézzük, hogyan tudunk mégis változtatni rajtuk! Sokszor gondolkozunk azon, mikor olyasmit látunk, ami a...

hot!
divat
Trendek, amelyek remélhetőleg nem térnek vissza

Tiszavirág életű őrületek vagy erősebbek, mint gondolnánk? Minden szezonnak megvannak a maga sajátos stílus jegyei, így természetesen egy évnek is megvannak...

hot!
Magazin
Válassz nyári ruhát alakodnak megfelelően!

A nyári nagy melegben egy lenge ruhácska a legpraktikusabb viselet, hiszen csak felkapjuk és már mehetünk is a dolgunkra, legyen szó...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus