Anna dello Russo, a streetfashion koronázatlan királynője | Fashionfave - Online divatmagazin

Anna dello Russo, a streetfashion koronázatlan királynője

Anna dello Russo, a streetfashion koronázatlan királynője

szerző: @2012-10-04
Share on Tumblr

A japán Vogue főszerkesztőjének épp ma jelent meg gazdagon díszített ékszerkollekciója az H&M üzleteiben, amelyet természetesen várakozáson felüli érdeklődés fogad. A darabok egyből elárulják azt, hogy kinek az ízlése alapján készítették őket! Ezen apropóból értékezünk egy kicsit Anna dello Russo egyedi stílusáról. Ő Anna Wintour ellentéte, aki igyekszik a divatot egy játéknak felfogni. Mindig mosolyog és élettel teli, akin látszik az, hogy az egész életét foglalkozásának szenteli. Zsenialitásáráról tesz tanúbizonyságot az, hogy bármennyire is extravagánsan öltözködik a különböző divatheteken, annyira egzakt stílusú divatanyagokat képes prezentálni elsősorban a japán Vogue hasábjain.

 http://fashionpost.jp/archives/7531?lang=en

http://fashionpost.jp/archives/7531?lang=enA Helmut Newton szerint a  “divatmániás” hölgy mindössze négyezer pár cipővel rendelkezik, valamint első számú szabálya az, hogy minden ruhát csak egyszer hajlandó viselni. 2006-ban vált általánosan elismertté a róla szóló a Sarotrialist blog rendszeres bejegyzéseivel. Interjúiban gyakran elhangzik az a véleménye, mely szerint ő maga akar a divat lenni, ezért visel már a hétköznapokon is koktélruhákat, hangsúlyos kiegészítőket és kalapokat.

Életéről röviden

1962-ben Bariban született, tehát már anyatejjel magába szívta a méltán híres olasz öltözködési stílust. Kiskorától kezdve kizárólag a divat iránt érdeklődött, például 12 éves születésnapjára már Fendit táskát kért édesapjától. Ennek ellenére diplomát az olasz irodalom és művészettörténet tanulmányozásáért kapott. Később a milánói Domus Akadémián közvetlen kapcsolatba is kerül a divatvilággal, hiszen egyrészt Gianfranco Ferré tanítványa volt, másrészt pedig itt kötött ismeretséget a Vogue Italia egyik munkatársával, aki később munkát is ajánlott számára a lapnál. 2006-ban pedig a japán Vogue vezető szerkesztőjének nevezték ki.

http://www.google.hu/imgres?hl=hu&biw=1024&bih=634&tbm=isch&tbnid=INFzz_d_-nxfHM:&imgrefurl=http://www.styleite.com/media/anna-dello-russo-lady-gaga/&docid=JehiPzRtEtRgbM&imgurl=http://static02.mediaite.com/styleite/uploads/gallery/gaga-milan-concert-adr-armani/gaga2.jpg&w=650&h=490&ei=Ix5oUInRBOT24QSNtIC4CA&zoom=1&iact=hc&vpx=231&vpy=38&dur=633&hovh=195&hovw=259&tx=139&ty=155&sig=113182443654454051417&page=1&tbnh=137&tbnw=182&start=0&ndsp=15&ved=1t:429,r:1,s:0,i:70Imádja ha Lady Gagahoz hasonlítják a divatheteken, hiszen teljes mértékben tiszteli az énekesnő munkásságát. Elvarázsolta Gaga kitartása, amikor a Bad Romance videoklipje forgatásán hatvanszor öltözött át. Olasz származása ellenére inkább a londoni tervezőket szereti, de a kedvenc márkája mégis a francia Balmain. Fiatalos alakját rendkívül egészséges életmódjának köszönheti, hiszen nem fogyaszt kávét, nem dohányzik és mindezek mellett még nagyon sokat jógázik.

Saját bevallása szerint már húsz éve gyűjti a couture darabokat, mindezek ellenére imádja az Abercrombie & Fitch melegítőket is. Magánéletével kapcsolatban csak annyit tudunk, hogy nincsenek gyerekei, sem férje már, mivel egykori párja megelégelte túlzásba vitt divatimádatát. Akkoriban a lakásukat elárasztották a különféle ruhadarabok, amelytől a férfi úgy érezte, nincsen számára ott hely és elvált tőle.

Epikus ruhaválasztásai

A legjobbak közülük

Alig ismerünk rá Anna dello Russora, hiszen Balenciaga ruhájához nem vett fel semmilyen kiegészítőt! Példamutatóan nőies és gyönyörű megoldást vitt véghez. Az idei cannesi filmfesztiválon is igyekezett a vegytiszta eleganciára és igazi dívaként vonult végig a vörös szőnyegen.

 Eddigi legrosszabb

Annara sajnos jellemző az, hogy gyakran nem veszi figyelembe saját korát. Így történt ez 2010-ben amikor is a fekete Dolce&Gabbana csipkeruha alá vörös fehérneműt húzott a milánói divathéten. Összhatása számomra rendkívül imponál, de egy érett nő számára mindig lesznek korlátozó tényezők az öltözködésben.

Beauty

Sztárok, akik smink nélkül is gyönyörűek

Sztárok, akik bátran megmutatják magukat smink nélkül is Egyre nagyobb divat, hogy a sztárok smink nélkül jelennek meg valahol. Ráadásul...

hot!
Magazin
A 10 legstílusosabb magyar nő

Szerintünk ez a 10 hölgy a legstílusosabb ma Magyarországon? Te kit hiányolsz a listáról? Ha stílusos hírességekről beszélünk, legtöbbször külföldi nevek jutnak...

hot!
Híresség
Leighton Meester és a díva stílus

Amióta Carrie Bradshaw kiejtette száján a Manolo Blahnik márkanevet a Szex és New Yorkban, a világ éhezni kezdte a stílusos megjelenést garantáló...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X