Anyák napja és csillogás Swarovski módra | Fashionfave - Online divatmagazin

Anyák napja és csillogás Swarovski módra

szerző: Kácser Dóra @2011-05-01
Share on Tumblr

Az anyaság a női nem lényege. Ez még a ma őrült világában is megkérdőjelezhetetlen. Az ókor óta ünnepeljük az életet, az anyaságot, az anyákat. A világ különböző tájain más-más napokon tartják, a legtöbb helyen május második vasárnapján, mi magyarok május első vasárnapján emlékezünk meg anyáinkról.

Modern, fogyasztói társadalmunk óriási üzletet kovácsolt ebből az ünnepből is. Így természetes, hogy a divatvilág sem feledkezik meg az anyák napjáról..

Koruktól függetlenül anyáink is csak nőből vannak, és minden nő szereti a csillogást. Jól tudja ezt a Swarovski is, ami ez alkalomra ismét szemet gyönyörködtető kiegészítőket válogatott össze ünnepi kínálatába. A megszokott, kifinomult ízlésvilágot képviselő ékszereken kívül találunk még kristályokkal kirakott golyóstollakat, képkeretet és mécses tartót is, de az én személyes kedvenceim a „Happy Princess & Prince” kristály kacsa hercegnő és herceg pár. Én biztosan Kate-nek és Williamnek nevezném el őket.

:)

Ha valaki mégsem találná meg a tökéletes ajándékot ezen darabok között, érdemes egy pillantást vetnie a Swarovski új dekor-kozmetikai kollekciójára.

Az Aura fantázia névre hallgató kollekció kiemelkedő darabjai a ragyogó medálba rejtett szájfények és a márka első illata, mely a licsi, a fehér tubarózsa és rózsabors illataromájának különleges egyvelegével az érzéki, fenséges és titokzatos nőiséget hivatott hangsúlyozni. De, ha ez még nem lenne elég, a parfüm üvege, ultra-modern aszimmetrikus formájával ésa tetején ragyogó kristállyal önmagában elég ahhoz, hogy elcsábuljunk.

 

Persze az anyák napja nem csak az ajándékokról szól. Ne gondoljuk, hogy csak egy méreg-drága meglepetéssel tudjuk kifejezni szeretetünket. Ünnepeljük életadóinkat, lepjük meg őket egy szál virággal, vagy ha meglátogatni nem is tudjuk őket, csörögjünk rájuk és beszélgessünk velük egy jót.

Nagymamákról sem megfeledkezni!

Boldog anyák napját minden anyának!

swarovski toll

swarovski képkeret

_
_
_
_
Magazin

Látványos igénytelenség

Hibák, amiket nap mint nap elkövetünk. Nézzük, hogyan tudunk mégis változtatni rajtuk! Sokszor gondolkozunk azon, mikor olyasmit látunk, ami a...

hot!
tippek
2014-es szoknya trend

Szeretnétek tudni, hogy melyek az idei szoknya trendek? Az alábbi cikkünkből megtudhatjátok és saját stílusotokra formálhatjátok kedvenceiteket. Igazán nőies megjelenést csakis szoknya...

hot!
divat
Válassz nyári ruhát alakodnak megfelelően!

A nyári nagy melegben egy lenge ruhácska a legpraktikusabb viselet, hiszen csak felkapjuk és már mehetünk is a dolgunkra, legyen szó...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus