Kezdőlap / Magazin / Híresség / Az X-Faktor stílus?! – 2. Élő adás

Az X-Faktor stílus?! – 2. Élő adás

Az egész ország X-Faktor lázban ég, nem kivétel ez alól a Fashionfave csapata sem. Most úgy döntöttünk indítunk egy új sorozatot, amelyben hétről-hétre a színpadra lépő előadók, a műsorvezető, mentorok sőt a fellépő sztárvendégek szettjeit is kielemezzük.  Az ének persze nem mellékes, de nálunk az lesz, hiszen mindenki maradjon meg a saját kaptafájánál és zenei blogokon nyilatkozzanak erről. Mi maradunk a divatnál.

ÖRDÖG NÓRA

Szkafanderben és ezüstszínű tornacipőben érkezik a felkonferáló szöveget elmondani, ezt rettentő poénosnak gondoltak a műsor szerkesztői, nem volt az. Szeretem Nóri rövid haját, de nem így, sokkal jobban áll neki a jól fésült frizura, mint ez. A szkafandert szerencsére hamar egy világos színű csipkeruhára cseréli, ami lehetne kicsit rövidebb is. A kiegészítőkön túl sokat nem gondolkodtak, hatalmas fülbevaló és egy fémesen csillogó öv a ruhára és kész is a második élő adás műsorvezetője.

MENTOROK

A mentorok hozzák a szokásost. Gesztin dzseki-farmer, Malek Miki meglepő módon ingben és zakóban, Nagy Feró pedig laza rocksztár stílusban jelenik meg a színpadon. Keresztes Ildikó élőműsoros szettjeit általában szeretni szoktam, de ez a fekete-fehér túl egyhangú volt, még úgyis hogy a Barátok közt Gizikéjének ékszereivel egészítették ki a szettet.

CSAPATOK

PJZ

A hét kiesője a PJZ volt, a produkciójukhoz nem is nagyon szeretnék hozzáfűzni semmit. Csikja Richárd színpadi szettjével biztosan sokat bajlódtak, ez most visszájára sült el. Mint tudjuk a kevesebb néha több és sem az arcfestést, sem a sárga kesztyűt nem láttam indokoltnak.  Csonka Tamás laza, nyakkendős, inges outfitje sokkal összeszedettebbnek tűnt és jobban is tetszett. Azonban be kell hogy lássuk, a produkció nem igazán volt összhangban a  ruhákkal.

Like

Malek Miki „Xénásnak” titulálta a színpadi öszképet, nekem először a Hercules című mese jutott eszembe, ahogy a ruhákat figyeltem. Gubik Petra kifejezetten jól nézett ki, bár a fejpántot nem értettem, mindig is azt gondoltam, hogy csak Paris Hiltonnak áll „jól” és sosem volt kifejezetten divat. Azonban tetszett, hogy a lenge fehér ruhát egy fekete lakk bakanccsal párosították.  Molnár Szulitából erőltetett módon akartak Tóth Gabit csinálni, a ruha kifejezetten előnytelen volt és kilógott a produkcióból.  Barnicskó Valéria pedig túl sok volt.

Spirit

Lőkös Kingáról először Kesha stílusa, majd Wolf Kati fiatalabb „verziója” ugrik be. A bőrdzseki és a cipő tetszik.  A dalnak és a színpadi összképnek megint nem sok köze van egymáshoz. Kelemen Örs nadrágja első ránézésre pár számmal nagyobb. Galambosi Péter fedora kalap-mellény kombinációja pedig már kezd az unalmas felé tendálni.

28 ÉV FELETTIEK

Kovács László Stone

Túl sok military. Ennyivel jellemezhető az egész szett, nem is szeretném tovább szaporítani a szót, döntsétek el Ti hogy milyen!

Lass Bea

Elfogult leszek, mert ezen a ruhán már az én szemem is megakadt a H&M-ben. A produkció nem, de az outfit annál jobban tetszett. A fekete harisnya és cipő nagyon jó döntés volt hozzá és kifejezetten örültem, hogy a kiegészítőket sem vitték túlzásba. Egy övvel és karpereccel egészítették ki a már magában is hangsúlyos flitteres-tüllös ruhát.

Ezt már láttad?

Kipróbáltuk! – Dr. Steinberger 5 napos méregtelenítőkúra

Miért is fontos a méregtelenítés?

Szólj hozzá!

comments powered by Disqus