Az X-Faktor stílus?! - 2. Élő adás | Fashionfave - Online divatmagazin

Az X-Faktor stílus?! – 2. Élő adás

szerző: @2012-10-24
Share on Tumblr

Az egész ország X-Faktor lázban ég, nem kivétel ez alól a Fashionfave csapata sem. Most úgy döntöttünk indítunk egy új sorozatot, amelyben hétről-hétre a színpadra lépő előadók, a műsorvezető, mentorok sőt a fellépő sztárvendégek szettjeit is kielemezzük.  Az ének persze nem mellékes, de nálunk az lesz, hiszen mindenki maradjon meg a saját kaptafájánál és zenei blogokon nyilatkozzanak erről. Mi maradunk a divatnál.

ÖRDÖG NÓRA

Szkafanderben és ezüstszínű tornacipőben érkezik a felkonferáló szöveget elmondani, ezt rettentő poénosnak gondoltak a műsor szerkesztői, nem volt az. Szeretem Nóri rövid haját, de nem így, sokkal jobban áll neki a jól fésült frizura, mint ez. A szkafandert szerencsére hamar egy világos színű csipkeruhára cseréli, ami lehetne kicsit rövidebb is. A kiegészítőkön túl sokat nem gondolkodtak, hatalmas fülbevaló és egy fémesen csillogó öv a ruhára és kész is a második élő adás műsorvezetője.

MENTOROK

A mentorok hozzák a szokásost. Gesztin dzseki-farmer, Malek Miki meglepő módon ingben és zakóban, Nagy Feró pedig laza rocksztár stílusban jelenik meg a színpadon. Keresztes Ildikó élőműsoros szettjeit általában szeretni szoktam, de ez a fekete-fehér túl egyhangú volt, még úgyis hogy a Barátok közt Gizikéjének ékszereivel egészítették ki a szettet.

CSAPATOK

PJZ

A hét kiesője a PJZ volt, a produkciójukhoz nem is nagyon szeretnék hozzáfűzni semmit. Csikja Richárd színpadi szettjével biztosan sokat bajlódtak, ez most visszájára sült el. Mint tudjuk a kevesebb néha több és sem az arcfestést, sem a sárga kesztyűt nem láttam indokoltnak.  Csonka Tamás laza, nyakkendős, inges outfitje sokkal összeszedettebbnek tűnt és jobban is tetszett. Azonban be kell hogy lássuk, a produkció nem igazán volt összhangban a  ruhákkal.

Like

Malek Miki „Xénásnak” titulálta a színpadi öszképet, nekem először a Hercules című mese jutott eszembe, ahogy a ruhákat figyeltem. Gubik Petra kifejezetten jól nézett ki, bár a fejpántot nem értettem, mindig is azt gondoltam, hogy csak Paris Hiltonnak áll „jól” és sosem volt kifejezetten divat. Azonban tetszett, hogy a lenge fehér ruhát egy fekete lakk bakanccsal párosították.  Molnár Szulitából erőltetett módon akartak Tóth Gabit csinálni, a ruha kifejezetten előnytelen volt és kilógott a produkcióból.  Barnicskó Valéria pedig túl sok volt.

Spirit

Lőkös Kingáról először Kesha stílusa, majd Wolf Kati fiatalabb „verziója” ugrik be. A bőrdzseki és a cipő tetszik.  A dalnak és a színpadi összképnek megint nem sok köze van egymáshoz. Kelemen Örs nadrágja első ránézésre pár számmal nagyobb. Galambosi Péter fedora kalap-mellény kombinációja pedig már kezd az unalmas felé tendálni.

28 ÉV FELETTIEK

Kovács László Stone

Túl sok military. Ennyivel jellemezhető az egész szett, nem is szeretném tovább szaporítani a szót, döntsétek el Ti hogy milyen!

Lass Bea

Elfogult leszek, mert ezen a ruhán már az én szemem is megakadt a H&M-ben. A produkció nem, de az outfit annál jobban tetszett. A fekete harisnya és cipő nagyon jó döntés volt hozzá és kifejezetten örültem, hogy a kiegészítőket sem vitték túlzásba. Egy övvel és karpereccel egészítették ki a már magában is hangsúlyos flitteres-tüllös ruhát.

Kifutó

Az elmúlt évek 5 legrosszabbul megítélt kollekciója

A legnagyobb designerek kreációi sem mindig aratnak osztatlan sikert. Cikkünkben most az elmúlt néhány év legrosszabbul megítélt kollekcióit mutatjuk be!...

Külföldi bemutatók
Hétköznapian nem hétköznapi modellek a kifutón

Láss másképp! Attól, hogy valaki egy kicsit más, még nem jelenti azt, hogy mindezek nem érdeklik őket, vagy hogy nem is...

Magazin
Hétköznapian nem hétköznapi modellek a kifutón

Láss másképp! Attól, hogy valaki egy kicsit más, még nem jelenti azt, hogy mindezek nem érdeklik őket, vagy hogy nem is...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X