Az X-Faktor stílus?! - 2. Élő adás | Fashionfave - Online divatmagazin

Az X-Faktor stílus?! – 2. Élő adás

Az X-Faktor stílus?! – 2. Élő adás

szerző: @2012-10-24
Share on Tumblr

Az egész ország X-Faktor lázban ég, nem kivétel ez alól a Fashionfave csapata sem. Most úgy döntöttünk indítunk egy új sorozatot, amelyben hétről-hétre a színpadra lépő előadók, a műsorvezető, mentorok sőt a fellépő sztárvendégek szettjeit is kielemezzük.  Az ének persze nem mellékes, de nálunk az lesz, hiszen mindenki maradjon meg a saját kaptafájánál és zenei blogokon nyilatkozzanak erről. Mi maradunk a divatnál.

ÖRDÖG NÓRA

Szkafanderben és ezüstszínű tornacipőben érkezik a felkonferáló szöveget elmondani, ezt rettentő poénosnak gondoltak a műsor szerkesztői, nem volt az. Szeretem Nóri rövid haját, de nem így, sokkal jobban áll neki a jól fésült frizura, mint ez. A szkafandert szerencsére hamar egy világos színű csipkeruhára cseréli, ami lehetne kicsit rövidebb is. A kiegészítőkön túl sokat nem gondolkodtak, hatalmas fülbevaló és egy fémesen csillogó öv a ruhára és kész is a második élő adás műsorvezetője.

MENTOROK

A mentorok hozzák a szokásost. Gesztin dzseki-farmer, Malek Miki meglepő módon ingben és zakóban, Nagy Feró pedig laza rocksztár stílusban jelenik meg a színpadon. Keresztes Ildikó élőműsoros szettjeit általában szeretni szoktam, de ez a fekete-fehér túl egyhangú volt, még úgyis hogy a Barátok közt Gizikéjének ékszereivel egészítették ki a szettet.

CSAPATOK

PJZ

A hét kiesője a PJZ volt, a produkciójukhoz nem is nagyon szeretnék hozzáfűzni semmit. Csikja Richárd színpadi szettjével biztosan sokat bajlódtak, ez most visszájára sült el. Mint tudjuk a kevesebb néha több és sem az arcfestést, sem a sárga kesztyűt nem láttam indokoltnak.  Csonka Tamás laza, nyakkendős, inges outfitje sokkal összeszedettebbnek tűnt és jobban is tetszett. Azonban be kell hogy lássuk, a produkció nem igazán volt összhangban a  ruhákkal.

Like

Malek Miki „Xénásnak” titulálta a színpadi öszképet, nekem először a Hercules című mese jutott eszembe, ahogy a ruhákat figyeltem. Gubik Petra kifejezetten jól nézett ki, bár a fejpántot nem értettem, mindig is azt gondoltam, hogy csak Paris Hiltonnak áll „jól” és sosem volt kifejezetten divat. Azonban tetszett, hogy a lenge fehér ruhát egy fekete lakk bakanccsal párosították.  Molnár Szulitából erőltetett módon akartak Tóth Gabit csinálni, a ruha kifejezetten előnytelen volt és kilógott a produkcióból.  Barnicskó Valéria pedig túl sok volt.

Spirit

Lőkös Kingáról először Kesha stílusa, majd Wolf Kati fiatalabb „verziója” ugrik be. A bőrdzseki és a cipő tetszik.  A dalnak és a színpadi összképnek megint nem sok köze van egymáshoz. Kelemen Örs nadrágja első ránézésre pár számmal nagyobb. Galambosi Péter fedora kalap-mellény kombinációja pedig már kezd az unalmas felé tendálni.

28 ÉV FELETTIEK

Kovács László Stone

Túl sok military. Ennyivel jellemezhető az egész szett, nem is szeretném tovább szaporítani a szót, döntsétek el Ti hogy milyen!

Lass Bea

Elfogult leszek, mert ezen a ruhán már az én szemem is megakadt a H&M-ben. A produkció nem, de az outfit annál jobban tetszett. A fekete harisnya és cipő nagyon jó döntés volt hozzá és kifejezetten örültem, hogy a kiegészítőket sem vitték túlzásba. Egy övvel és karpereccel egészítették ki a már magában is hangsúlyos flitteres-tüllös ruhát.

Magazin

Gótikus tündérmese a London Fashion Week-ről: Dora Abodi tavasz/nyár 2015

Újabb magyar büszkeség a London Fashion Week-en: Dora Abodi Péntek óta javában dübörög a divat világ egyik legfontosabb eseménye, a...

Modell
Esések a kifutón, avagy néha a modellek is megbotlanak

Elég egy rossz mozdulat és... Menj végig azon az „útvonalon” majd gyere le és öltözz át! Persze ne felejts el mosolyogni, avagy...

Magazin
Esések a kifutón, avagy néha a modellek is megbotlanak

Elég egy rossz mozdulat és... Menj végig azon az „útvonalon” majd gyere le és öltözz át! Persze ne felejts el mosolyogni, avagy...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X