Celebrity Street Style | Fashionfave - Online divatmagazin

Celebrity Street Style

Celebrity Street Style

szerző: Hajduk Zóra@2012-04-20
Share on Tumblr

A sztárok vörös szőnyegen való szettjeit már többször taglaltuk. Most lássuk, hogyan öltözködnek kedvenc színész –és énekesnőink magánemberként, mikor nem világhírű stylistok válogatják nekik össze a tökéletes darabokat.

Az újdonsült anyuka

Beyoncé januárban adott életet kislányának, azóta –a képek tanússága szerint- elválaszthatatlanok. Az énekesnő a sztárok azon csoportját erősíti, akik nem kezdtek vérmes harcot vívni felszedett kilóik ellen a szülés után, hogy aztán egészségtelenül vékonynak nézzenek ki, csak hogy ne kezdje ki őket a sajtó. Beyoncé ragyogó formában van, csak úgy virul a boldogságtól, ahogy a gyönyörű, pár hónapos kislányával sétálgat.

Outfit-jének legmeghatározóbb jellemzője a bohém, lendületes, kényelmes stílus. Manapság ritkán láthatjuk őt, a tőle megszokott húszcentis platform cipőkben, ezek helyett inkább kényelmes lábbeliket választ. Mindennapi szettjeit feltűnő napszemüveggel, és hatalmas karika fülbevalóval dobja fel.

9FMVZVCASB78LFCAZEDZ84CADLHQC9CATIF3SRCADEXTLVCAYTOUNHCAFD82ZLCAQDLNAKCAA1L4LWCAYVS9TSCA0ODXUJCAHYTAZ1CADY5FDXCAYXGV3QCA985Z6FCAFUJ4IVCAEAENU1CA5ZK8TBCANBPXL9beyonce-baby-blue-tina

Elengedhetetlen kellékek: rúzs, feltűnő kiegészítők, kenguruzsák

Ha megtetszene a stílus…

Lányom nélkül soha!

Sarah Jessica Parker jóval visszafogottabban öltözködik magánemberként a mindennapokban, mint Carrie Bradshow-ként a kamerák előtt és a premiereken. Az utcán általában kényelmes darabokban láthatjuk, amint két gyönyörű ikerlányával, Thabitával és Marionnal sétálgat. A kislányok ruhái is rendszerint kifogástalanok, de minket most inkább mamájuk szettjei érdekelnek.

Outfit-jének állandó alapdarabja a farmer, rendszerint laza pulcsival vagy színes pólókkal, kardigánokkal dobja fel az összehatást. Természetesen nem hiányozhat a túlméretezett táska sem, melyben bővel elférnek a lányok játékai a parkba menet. Gyakorló anyukaként tudja, a játszótérre a balerinacipő a legpraktikusabb viselet.

Sarah20Jessica20Parker20Daughter20Out20New20York20hPhu2FBFKutlsarah-jessica-parker-daughters

Elengedhetetlen kellékek: balerinacipő, napszemüveg, ajakápoló

Ha megtetszene a stílus…

Stílusosan laza

Jennifer Aniston a Jóbarátok sorozat révén lett ismert, és a debütálást követően nők ezrei égtek Rachel-lázban, főleg frizurája vált ikonikussá. Ebben az időben híresült el mindenki kedvenc jóbarátnőjének stílusa, és az idő során ez picit sem halványult, sőt..

A színésznő nem igazán követi a legfrissebb trendet, inkább természetes bájához illő, letisztult fazonokat választ, amik tökéletes alakját hangsúlyozzák. A mindennapokban általában földszínekben látni őt, melyet teljesen natúr, szinte láthatatlan sminkkel tesz tökéletessé.

casualjennifer-anniston-pokies

casual20jennifer20aniston

Elengedhetetlen kellékek: saru, rövidnadrág, szájfény

Ha megtetszene a stílus…

A fiatalabb generáció képviseletében- A nemtörődöm

Kristen Stewart stílusa hasonlít leginkább az átlag tinédzser utcai viseletére. A Twilight sikere után megrohanták őt a paparazzik, és a legnagyobb divatházak tálcán kínálták fel neki legújabb kreációjukat, de ő megmaradt mindennapi, kisvárosi tinilánynak.

A legszexibb vámpírlány saját bevallása szerint irtózik a designer cuccoktól, és legjobban a megszokott farmer és póló kombinációban érzi jól magát. A képek alapján a közeljövőben nem várható, hogy a Twilight üdvöskéje egyhamar lecseréli a Converst Chanelre…

kristen-stewart-casual2028729MOJQKRCASD8XV7CA4OSURWCAUEMACJCAALBLQBCAPNIUIACA18JUUYCA32HC4YCALID7Q9CAQWWG5PCAXPFYG4CAL6SUGWCA11J3N2CA44VMDICAYB7MB2CAGX0LPRCAOAU8FQCAAQLA86CA8MW7LZCAMRB3Z7

Elengedhetetlen kellékek: kinyúlt póló, Ray Ban szemüveg, fekete körömlakk

Magazin

5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a...

hot!
cipő
Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban sem mertük...

hot!
divat
Őszi trendek

Őszi trendek - az idei alapdarabok! Itt van az ősz, itt van újra… Lassan már az októbert tapossuk, így itt az ideje,...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X