Celebs on the street- Jessica Alba utcai stílusa | Fashionfave - Online divatmagazin

Celebs on the street- Jessica Alba utcai stílusa

szerző: @2012-09-26
Share on Tumblr

Nap mint nap találkozunk olyan esetekkel, mikor egy híresség smink nélkül, vagy nem éppen megfelelő öltözékben hagyja el az otthonát, másnap pedig máris a címlapon virít előnytelen külsejével. Ma Jessica Alba utcai stílusára vetünk pár pillantást. Lássuk, ő ebbe a kategóriába tartozik-e?!

Az utóbbi időben úgy tűnik, Alba kisasszony igazi divatikonná fejlődött: akárcsak a vörös szőnyegen, a magánéletben is példamutatóan nőies, de mégis hordható szettekben mutatta meg magát. Lessünk el pár dolgot, amiért Jessica is odáig van!

 

Hangsúlyos sálak

A nagy sálak és kámzsák (különösen ilyen hűvös időben) nem csak praktikusak és melegen tartanak, de nagy mértékben feldobják az őszi szettjeinket. Jessica ruhatárában is sok különleges darab kapott helyet, és ezeket előszeretettel használja sportos és elegáns összeállításokban is.

FameFlynet PicturesMilton Ventura/Broadimage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Színek minden mennyiségben

A Sin City sztárja bátran használja a rikítósabb árnyalatokat is. Ránézésre a türkiz mindenképpen a kedvencei közé tartozik, de a pirosat és a magentát sem veti meg. Az idei nyár color-blocking divatját sikeresen alkalmazta több utcai szettjében is.

Photo: Wagner Az / Pacific CoastMilton Ventura/Broadimage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blézerek és kabátkák

Jessica Alba-20120913-23A blézer nemcsak divatos, hanem rendkívül jó választás is lehet egy hétköznapi öltözék elegánsabbá tételéhez. Ezt valószínűleg Albának is megemlíthette valaki, mivel az esetek 80%-ában beépít egy-egy ilyen darabot az öltözékébe. Ha nektek még nincs zakótok, irány shoppingolni!

 

 

_
_
_
_
Magazin

Látványos igénytelenség

Hibák, amiket nap mint nap elkövetünk. Nézzük, hogyan tudunk mégis változtatni rajtuk! Sokszor gondolkozunk azon, mikor olyasmit látunk, ami a...

hot!
Magazin
2014-es szoknya trend

Szeretnétek tudni, hogy melyek az idei szoknya trendek? Az alábbi cikkünkből megtudhatjátok és saját stílusotokra formálhatjátok kedvenceiteket. Igazán nőies megjelenést csakis szoknya...

hot!
Magazin
Válassz nyári ruhát alakodnak megfelelően!

A nyári nagy melegben egy lenge ruhácska a legpraktikusabb viselet, hiszen csak felkapjuk és már mehetünk is a dolgunkra, legyen szó...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus