Chace Crawford - A stílusikon? | Fashionfave - Online divatmagazin

Chace Crawford – A stílusikon?

Chace Crawford – A stílusikon?

szerző: @2012-09-23
Share on Tumblr

Az Ed Westwick és általa megformált karakter stílusáról már rengeteget olvashattunk, így most mi egy másik Gossip Girl szereplőt veszünk górcső alá. Chace Crawford nevét hallva sokunknak gondolkodás nélkül a sorozat Nate Archilbaldja jut eszünkbe. A Pletykafészek öt évada során az általa megformált karakter stílusa hatalmas változáson ment keresztül, laza gimisből elegáns üzletemberré vált, nézzük hogyan is?! Mi egyenesen rajongunk a kék szemű színészért és őszintén reméljük, hogy a Gossip Girl befejező évada után is sokat hallunk még róla.

Ki is az a Chace Crawford?

A sármos színész 1985. július 18-án született Texas-ban Christopher Chace Crawford néven. Eredetileg újságírónak tanult, de szerencsénkre inkább a színészet mellett döntött. Első szerepét 2006-ban a Megrendezett halál című filmben kapta, majd az azt követő évtől ő alakítja az Upper East Side-i Nate Archibaldot. A Gossip Girl-ben nyújtott alakításáért eddig három Teen Choice díjjal jutalmazták munkáját. Emelett már számtalan szerepet kapott egész estés filmekben és idén már több mozifilben is láthattuk, legutóbb például a Várandósok című vígjátékban.

chace_crawford

A magánéletben

A People 2009-ben „A nyár legszexibb agglegényének” választotta, de valószínűleg nem a hétköznapi szettjeinek köszönhetően kapta meg ezt az elismerést. Chace ugyanis úgy öltözködik, mint bármelyik vele egykorú srác. Esküszik a farmer-póló-dzseki hármasra, amit gyakran egy baseball sapkával vagy napszemüveggel egészít ki. A vörös szőnyegen azonban kifogástalan a megjelenése, drapp, szürke vagy fekete öltönyeit általában fehér inggel, ritkán pólóval viseli. Fontos alkalmakra azonban a nyakkendő is elengedhetetlen kiegészítője.

magánélet

alapdarab

Stílusa

Chace saját bevallása szerint hálás a sorozatnak, hiszen nemcsak az általa alakított Nate Arcibald stílusa kifogástalan, de a színész a sorozat óta a hétköznapokon is többet foglalkozik a megjelenésével, sőt kedvenc tervezője is van, Ralph Lauren személyében. A képernyőn és hivatalos eseményekkor, díjátadókon, premiereken, mindig kifogástalanul fest időtálló darabjaiban és személyre szabott öltönyeiben. A sorozatban farmeres-inges tiniként debütált, de ahogy szerepe egyre komolyodott, úgy természetesen ruhatárát is ehhez igazították és mára egy nyakkendős-öltönyös Nate Archibald mosolyog ránk vissza a képernyőről. Legegyszerűbb trükkje az időtlen darabok és színek párosítása, aminek köszönhetően ruhatára mindig trendi marad.

115629-800w

stílusa

Magazin

5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a...

hot!
tippek
Őszi trendek

Őszi trendek - az idei alapdarabok! Itt van az ősz, itt van újra… Lassan már az októbert tapossuk, így itt az ideje,...

hot!
Magazin
Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban sem mertük...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X