Csillogás a vörös szőnyegen | Fashionfave - Online divatmagazin

Csillogás a vörös szőnyegen

szerző: Kuruc Eszter @2012-03-27
Share on Tumblr

Az idei év gáláin csak úgy tündököltek a sztárok. Nem csak ruháik voltak lenyűgözőek, hanem sminkkreációik is. Hódított a tusvonal, a műszempilla és a vörös ajak. Öt sztárt választottam ki, melyek elnyerték a tetszésemet. Íme :

 Jennifer Lopez az idei Oscar gálán nem csak ruhájával hívta fel magára a figyelmet. Annak ellenére, hogy állítólagosan cicit villantott, sminkje is említésre méltó. Letisztult bőr, határozott szemöldök és tusvonal, mely követve a idei divatot cicásan ível felfelé. Bőrén visszatükröződik a bronzos krémes pirosítás és ajka mézszínnel van megbolondítva. Szexi és kifinomult.

Jennifer-Lopez-red-carpet-hairstyles-Oscar-2012

Adele a Grammy Awardson kápráztatta el a lesifotósokat  vörös ajkaival. Arcformájához illően a szemei vannak hangsúlyozva vastag tusvonallal, sűrű műszempillával. Halvány, barackszínű pirosítás és szolid barna szemöldök. Igen, ő egy igazi díva, kinek nemcsak hangját imádjuk, hanem szerény természetét is.

adele-2012-grammy-awards

Személyes kedvencem az új csillag: Rooney Mara, aki lenyűgözte Hollywoodot. Minimalista sikkjével vitte a pálmát, de sajnos nem az Oscart. Egy kis ,,nude“ alapozás a természetes hatásért, hozzá gesztenyebarna szemöldök. Pezsgőszín az egész szemhéjon,erős fekete szempillákkal párosítva. Lágy pirosítás és matt piros rúzs az ajkakra. Egyszerűen tökéletes!

RooneyMara2012VanityFairOscarPartyHostedB-AbdBmG5jml

 Jessie J egy kiemelkedő énekesnő a celebek közül. Rövid idő alatt nemcsak híressé, de példaképpé is vált. A Grammyről ő sem maradhatott le, hiszen páratlan sminkjét meg kellett mutatni a nagyközönségnek. Fekete szemceruzával körbekeretezett szempár,  csillámló lilával megbolondítva. Igazi füstös hatás, melynek nem lehet ellenállni. Égig érő szempillák és nude ajkak: igazi vadóc!

Jessie-J-Hairstyle-at-2012-Grammy-Awards

Fergie napfényt vitt a vörös szőnyegre narancssárga csipke ruhájával, mely megmutatta csodás alakját. Sminkje akár egy tűző nyári napon is viselhető, egyszerű, mégis alkalomhoz illő. A mélyítővonalban egy kis narancs szín elmosva, mely remek párosítás a szolidan spirálozott szempillákkal. Fényes arcbőr, enyhe krémes pirosítás és csillámló ajkak. Igaz, hogy a gálán viselt ruháról ez nem mondható el, de a sminkjéről egy valami jut eszembe: a kevesebb néha több!

fergie-grammy-2012

Magazin

Stílusok 50 felett

A divat a fiatalok világa! Ezt az állítást sokszor sok helyről hallottam már. Bár tény, hogy a kamaszok és...

Modell
Fesztivál look

Valójában már nem kell sokat aludnunk, hogy belépjünk a várva várt nyár forró hónapjaiba! Saját tapasztalatból kiindulva, merem állítani, hogy már...

Híresség
Meglepő rokoni kapcsolatok

Ki gondolta volna?! Olykor-olykor mi magunk is értetlenül álltunk/állunk, amikor édesanyánk benyögi, hogy ja igen, ők is távoli rokonaink. Persze a...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus