Kezdőlap / Magazin / Divat / Egyszerre bámulatos és pofon egyszerű halloweeni lakásdekorációk Martha Stewarttól

Egyszerre bámulatos és pofon egyszerű halloweeni lakásdekorációk Martha Stewarttól

Kedves Trendkövetők! Jobb, ha megtanuljuk, napjainkban nem elég az utcán stílusosnak lenni. Ha valaki igazán híve a divatnak, nem engedheti meg magának, hogy otthona sivár legyen. Divat és stílusérzékünk ne csak a ruháinkon mutatkozzon meg! Amerika idol-ja, Martha Stewart is hasonlóan vélekedik erről, hiszen csodás, önállóan is elkészíthető lakásdekorációkkal örvendezteti meg olvasóit.Black-White-Indoor-Halloween-Decorations-600x400

Saját magam is igyekszem mindig évszakhoz és ünnephez megfelelő pompába öltöztetni a kuckómat. Mindehhez még csak drága kiegészítők vásárlására sincs szükség, hiszen egy kis kézügyességgel magunk is számtalan dolgot elkészíthetünk. Lássunk néhányat ezekből, remélve, hogy ti is kedvet kaptok hozzá:

Bat Mobile

Ehhez a díszhez mindössze egy fadarabra és néhány kartondenevérre lesz bat-mobile-005-md109033_vert szükséged. Fadarabot rövid keresgélés után biztosan könnyedén találhatsz az utcán, melyet  akár le is festhetsz feketére. A kartonpapírból vágj ki különböző méretű denevérformákat. Ha elég ügyesnek érzed magad, megrajzolhatod szabad kézzel, de ha segítségre lenne szükséged használd a Martha féle sablonokat. Nyomtasd ki a formákat, vágd ki, majd tedd a kartonpapírra. Miután körberajzoltad ezeket a formákat ismét vágd ki, a bejelölt helyen hajtsd be és ragaszd össze. Készíts apró lyukat minden denevér közepére, húzz át rajta egy darab cérnát vagy fonalat, majd csomózd meg. A denevéreket tetszés szerint akaszd a faágra.

Csillogó Tök Asztaldísz

mld104879_hal09_table_wicks_l Vásárolj műanyag dekor tököket, fekete dekor festéket, ezüst csillámport és hozzá való ecsetet. A kellékeket beszerezheted bármely művészellátóban, ahol még szakszerű segítséget is kapsz a megfelelő termékek kiválasztásához. Első lépésként fesd a tököket feketére. Ha a festék megszáradt ecset segítségével vigyél fel ragasztót a tök egyik felére. Egy kis tálkába tegyél csillámport és a tök ragasztós felét mártsd a tálba. Hagyd száradni legalább egy órát, majd ismételd meg a műveletet a tök másik felén is.

Tök Potpourri

la99191_1002_potpouri_l A finom illat elengedhetetlen a lakásban. Most használhatsz tökből készült potpourrit, hogy a frissen sült pite illatát varázsold a nappaliba. Vágd le a tök tetejét és kapard ki a belsejét. Egy almamagozó segítségével vágj apró lyukakat a tök oldalába. A belsejébe szórj fahéjat, sütőtök-pite fűszerkeveréket vagy tegyél bele néhány szegfűszeget. Egy teamécsessel a közepében a tök kb 6 órán keresztül varázslatos illatba borítja a szobát.

 

Halloweeni cukorkatartó

Eszközök és anyagok:

  • tiszta befőttes üveg
  • olajbázisú zománcfesték fekete, narancssárga és sárga színekben
  • festőecset
  • extra-széles ragasztószalag
  • jelzőfilc
  • kés
  • fogó
  • kis méretű gyertya

Az üveg belsejét fesd narancssárgára vagy sárgára, úgy, hogy ne legyenft_04halloween03_l átlá tszó. A külső felületére ragassz egy darab fedőszalagot és préseld ki a buborékokat. A jelzőfilccel rajzold rá az arcmintát majd a késsel vágd ki. A ragasztószalagot húzd le, úgy hogy egy sablon rajzolódjon ki az üvegen. Az üveg ezen részeit fesd le feketére. Amikor a festék megszáradt, leszedheted a ragasztószalag többi részét is. A fogantyúhoz hurkold össze a drót végét a fogóval. Készíts belőle lasszót, ami körülöleli az üveg száját. A maradék drótból formázd meg a fogantyút, a végét fűzd keresztül a hurkon és szorítsd össze a fogóval. Megtöltheted cukorkával, de üresen is kedves kis dísz lehet.

Ezt már láttad?

6 frizura tipp 40 felett

Stílusos frizurák a "negyedik x" után!

Szólj hozzá!

comments powered by Disqus