Eleanor Hardwick varázslatos világa | Fashionfave - Online divatmagazin

Eleanor Hardwick varázslatos világa

Eleanor Hardwick varázslatos világa

szerző: Mészáros Judit@2012-09-28
Share on Tumblr

A legfiatalabb fotósgenerációhoz tartozó Eleanor Hardwick 1993-ban született az angliai Oxfordshire-ben. A divatfotózás iránti szenvedélye 12 éves kora óta töretlen, ekkor fedezte fel, hogyan tudná önmagát kifejezni a fényképezés segítségével. Képei hamar nagy népszerűségre tettek szert a világhálón, ennek köszönhetően figyelt fel rá többek között a brit Vogue és a Dazed & Confused magazin is, ahol gyakran megjelennek róla cikkek, valamint álatala alkotott fotósorozatok.

Eleanor Hardwick (1)

Eleanor Hardwick (2)

Eleanor Hardwick (13)

Fiatal kora ellenére már olyan megrendelőknek készített képeket, mint a Harper’s Bazaar, a Marie Claire Enfants, a Tatler, a Polydor vagy a Sony. Fő célkitűzése, hogy elismert divatfotós legyen, aki a leghíresebb divatmagazinoknak dolgozik. Életét Brightonban képzeli el, ahol a tenger, a város és a vidéki Anglia minden előnyét élvezheti. Emellett szerinte ezen a tájon sokkal nyitottabbak, a művészet iránt befogadóbbak az emberek.

Eleanor Hardwick (4)

Eleanor Hardwick (10)

Eleanor Hardwick (11)

Eleanor Hardwick (12)

Annak ellenére, hogy nem érzi magát tipikus tinédzsernek, saját képeinek fő koncepcióját mégis szinte mindig a játékos gyerekkor inspirálja. Ebben a varázslatos világban jelennek meg modelljei, akik mintha nem is a valóságból érkeztek volna. Különösen érdekli az az elképzelés, milyen lehet gyerekként egy felnőtt, illetve felnőttként egy gyerek testében élni. Emellett rengeteg ötletet merít használaton kívüli tárgyakból, törött bútordarabokból, melyeket bolhapiacokon, vásárokon talál.

Eleanor Hardwick (3)

Eleanor Hardwick (5)

Eleanor Hardwick (7)

Eleanor Hardwick (8)

Eleanor Hardwick (9)

Amellett, hogy tehetséges divatfotós, gyakran alkot művészibb hangvételű fényképeket is. Szabadidejében szeret rajzolni, illusztrációkat készíteni, illetve az írás is nagy szenvedélye.

Eleanor Hardwick (6)

Képek forrása: www.eleanorhardwick.com

Magazin

5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a...

hot!
Magazin
Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban sem mertük...

hot!
divat
Őszi trendek

Őszi trendek - az idei alapdarabok! Itt van az ősz, itt van újra… Lassan már az októbert tapossuk, így itt az ideje,...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X