Estée Lauder Violet Underground Fall 2012 Sminkkollekció | Fashionfave - Online divatmagazin

Estée Lauder Violet Underground Fall 2012 Sminkkollekció

szerző: Szabó Judit @2012-06-16
Share on Tumblr

Az Estée Lauder új kollekciójának darabjaival gyönyörű sminkeket készíthetünk bármilyen alkalomra. Káprázatos és mesés árnyalatokkal lep meg minket a márka idén ősszel is.

esteelaudervioletundergroundmakeup2012fallcoollection_thumb

A kollekció a Violet Underground nevet viseli, amely tökéletesen illik rá, hiszen valóban az ibolya színei jellemzik  legjobban a márka ezen limitált kiadását. A termékekben a luxus és a hétköznapiság ötvöződik, amitől igazán csodássá válik az összhatás.

esteelauderfall2012makeupvioletunderground_thumb

Estée Lauder Pure Color 5 Színű Szemhéjpúder Paletta

A paletta öt, jól pigmentált szemhéjpúdert tartalmaz. A mély lila, bíbor, halvány rózsaszín, fukszia és rózsaszín festékekkel drámai, de egyben szexi, csábító és titokzatos szemsminkeket készíthetünk.

Estée Lauder Pure Color Quick-Thick Szemhéjtus

A Punk Black nevezetű szemhéjtussal még inkább kiemelhetjük szemeinket, használatával precíz vonalakat érhetünk el.

Estée Lauder Sumptuous Extreme Szempillaspirál

A szemsminkünkből természetesen a szempillaspirál sem hiányozhat, hiszen ez teszi fel az i-re a pontot. Ezt az Estée Lauder is jól tudja, így megalkotta az Extreme Black-et, amivel igazán dússá és íveltté tehetjük pilláinkat.

esteelauderfall2012makeupvioletunderground2_thumb


Estée Lauder Pure Color Velvet Rúzs

Két vibráló árnyalatot kínálnak nekünk, amelyekkel a megfelelő végeredményt érhetjük el és megkoronázhatjuk a makeup-unkat. A Violet Crush és a Black Crisis remek partnerünk lesz egy-egy éjszakai party-n.

Estée Lauder Pure Szájfény

Hogy ajkaink még csábosabbak legyenek válasszuk a Rebellious Violet és a Chaotic Currant árnyalatokat. A siker garantált.
esteelauderfall2012makeupvioletunderground3_thumb
Estée Lauder Körömlakk

Kezeinkről se feledkeztek meg, így tíz vibráló körömlakk áll a rendelkezésünkre. Kedvünkre díszíthetjük körmeinket. A lakkok tartósságot és metálfényt ígérnek.

Én szívesen használnám ezeket a szépségeket a következő sminkem elkészítésénél.És Ti?

estee lauder pure color 5

estee lauder szemhéjtus

_
_
_
_
A főszerkesztő ajánlata

Látványos igénytelenség

Hibák, amiket nap mint nap elkövetünk. Nézzük, hogyan tudunk mégis változtatni rajtuk! Sokszor gondolkozunk azon, mikor olyasmit látunk, ami a...

hot!
Magazin
Válassz nyári ruhát alakodnak megfelelően!

A nyári nagy melegben egy lenge ruhácska a legpraktikusabb viselet, hiszen csak felkapjuk és már mehetünk is a dolgunkra, legyen szó...

hot!
Magazin
2014-es szoknya trend

Szeretnétek tudni, hogy melyek az idei szoknya trendek? Az alábbi cikkünkből megtudhatjátok és saját stílusotokra formálhatjátok kedvenceiteket. Igazán nőies megjelenést csakis szoknya...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus