Ez történt a héten: január 9-15. | Fashionfave - Online divatmagazin

Ez történt a héten: január 9-15.

Ez történt a héten: január 9-15.

szerző: Kácser Dóra@2012-01-09
Share on Tumblr

Kezdjük az összefoglalót a tavalyi év egyik legnagyobb durranásával, az igazi Hamupipőkével, aki egyszerű polgári lányként látta meg a napvilágot 1982. január 9-én és tavaly egy világ kísérte figyelemmel, ahogy április 29-én beházasodva az angol királyi házba hercegnővé vált. Bár helytelen a megnevezés, azért maradjunk csak a régi nevénél, Kate Middleton már a házasság előtt divatikonná vált. Elegáns, nőies stílusára követendő példaként tekintünk, ruhatárának egyes darabjai után pedig sóvárgunk. Én itt kiemelném a kabátjait, mert „kicsit” kabátmániás vagyok. Kíváncsi vagyok Ti melyik ruháira, kiegészítőire fenitek a fogatokat.

Kate Middleton

via collegefashion.net

A hercegnőnél hét évvel fiatalabb az a bolgár származású lány, akinek nem csak a képernyőn sikerült magába bolondítania a világítóan kék szemű félistent Ian Somerhaldert. Nina Dobrev egyelőre botránymentes, a természetes szépség és báj megtestesítője, akire a vörös szőnyegen is számíthatunk. Választásai amellett, hogy szembeötlőek elegánsan nőiesek is. Kifinomult megjelenésével követendő példát állít a lányok elé. Szerintem. Cáfoljon meg, aki nem ért egyet. Egyébként meg, vámpíros parasztvakítás ide vagy oda, engem megvett, olyannyira, hogy még ezt a Somerhalderes kapcsolatot is megbocsátom neki.

Nina Dobrev

via lorinkellyspotlights.blogspot.com

Nina Dobrev

via styleite.com

Bár eljegyzésről vagy esküvőről még nem hallottam pletykákat, ha mégis ilyesmibe torkollna a kapcsolatuk, akkor kívánom, hogy ne végződjön úgy, ahogyan Napoleon első házassága 1810. január 10-én: válással. Milyen szomorú, hogy ezzel a nappal kapcsolatban a másik hírem sem vidám. 87 éves korában, január 10-én hunyt el Gabrielle Bonheur Chanel (1883-1971). Modernista gondolkodásmódja és ruháinak letisztult eleganciája nem csak a legelitebb körökbe emelte fel, de a XX. század egyik legkiemelkedőbb, legfontosabb divatszemélyiségévé tette. Érdekesség, hogy 1941-től Westminster kódnéven fizetett náci kém volt és, hogy amikor ezzel kapcsolatban vád alá akarták helyezni nem kisebb személy járt közben Coco érdekében, mint Winston Churchill.

Vendela Kirsebom & Arnold Schwarzenegger

via cinemovies.fr

Január 12-én született Vendela Kirsebom (1967) svéd modell, aki helyet kapott Diesel, Revlon és Victoria’s Secret kampányokban, zsűrizett az Amerika következő topmodellje 10. szériájában és házigazdája volt a Norvégia következő topmodellje második és a Svédország következő topmodellje negyedik évadának. És igen. Jól látjátok, az ott mellette bizony Arnold Schwarzenegger, akivel a Batman és Robin című filmben dolgoztak együtt.

Gemma Arterton

via is.bestpicturesof.com

Vendelával egy napon ünnepel Gemma Arterton (1986) angol színésznő, aki a Perzsia hercege: az idő homokja című filmben Jake Gyllenhaal partnereként ugyanolyan gyönyörű volt, mint Bond lányként a Quantum csendjében. A vörös szőnyegen is megállja a helyét, igazán angolosan a legkülönbözőbb sítlusú ruhákban jelenik meg. Nekem ez a lila csoda az egyik nagy kedvencem. A másik pedig ez az Elie Saab darab, ami szerintem sokkal jobban áll Gemmának, mint a kifutón Mihalik Enikőnek. Szerintetek?

Gemma ArtertonPéntek 13. Sokak felszisszennek, hogy szerencsétlenség! Orlando Bloom biztosan nem így gondolja. Elvégre ő ezen a napon ünnepli 35. születésnapját. Szerintetek nagy buli lesz, vagy nagy buli lesz? Kezeket fel, aki szívesen ünnepelne együtt Orlandóval!

divat

5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a...

hot!
divat
Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban sem mertük...

hot!
Magazin
Hosszúból rövid – belevágjunk?

Rengeteg előtte-utána fotó a leghíresebbekkel. Döntsétek el Ti, hogy kinek melyik áll jobban! Az utóbbi időben a hírességek sorra válnak meg hosszú...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X