Ez történt a héten: január 9-15. | Fashionfave - Online divatmagazin

Ez történt a héten: január 9-15.

szerző: Kácser Dóra@2012-01-09
Share on Tumblr

Kezdjük az összefoglalót a tavalyi év egyik legnagyobb durranásával, az igazi Hamupipőkével, aki egyszerű polgári lányként látta meg a napvilágot 1982. január 9-én és tavaly egy világ kísérte figyelemmel, ahogy április 29-én beházasodva az angol királyi házba hercegnővé vált. Bár helytelen a megnevezés, azért maradjunk csak a régi nevénél, Kate Middleton már a házasság előtt divatikonná vált. Elegáns, nőies stílusára követendő példaként tekintünk, ruhatárának egyes darabjai után pedig sóvárgunk. Én itt kiemelném a kabátjait, mert „kicsit” kabátmániás vagyok. Kíváncsi vagyok Ti melyik ruháira, kiegészítőire fenitek a fogatokat.

Kate Middleton

via collegefashion.net

A hercegnőnél hét évvel fiatalabb az a bolgár származású lány, akinek nem csak a képernyőn sikerült magába bolondítania a világítóan kék szemű félistent Ian Somerhaldert. Nina Dobrev egyelőre botránymentes, a természetes szépség és báj megtestesítője, akire a vörös szőnyegen is számíthatunk. Választásai amellett, hogy szembeötlőek elegánsan nőiesek is. Kifinomult megjelenésével követendő példát állít a lányok elé. Szerintem. Cáfoljon meg, aki nem ért egyet. Egyébként meg, vámpíros parasztvakítás ide vagy oda, engem megvett, olyannyira, hogy még ezt a Somerhalderes kapcsolatot is megbocsátom neki.

Nina Dobrev

via lorinkellyspotlights.blogspot.com

Nina Dobrev

via styleite.com

Bár eljegyzésről vagy esküvőről még nem hallottam pletykákat, ha mégis ilyesmibe torkollna a kapcsolatuk, akkor kívánom, hogy ne végződjön úgy, ahogyan Napoleon első házassága 1810. január 10-én: válással. Milyen szomorú, hogy ezzel a nappal kapcsolatban a másik hírem sem vidám. 87 éves korában, január 10-én hunyt el Gabrielle Bonheur Chanel (1883-1971). Modernista gondolkodásmódja és ruháinak letisztult eleganciája nem csak a legelitebb körökbe emelte fel, de a XX. század egyik legkiemelkedőbb, legfontosabb divatszemélyiségévé tette. Érdekesség, hogy 1941-től Westminster kódnéven fizetett náci kém volt és, hogy amikor ezzel kapcsolatban vád alá akarták helyezni nem kisebb személy járt közben Coco érdekében, mint Winston Churchill.

Vendela Kirsebom & Arnold Schwarzenegger

via cinemovies.fr

Január 12-én született Vendela Kirsebom (1967) svéd modell, aki helyet kapott Diesel, Revlon és Victoria’s Secret kampányokban, zsűrizett az Amerika következő topmodellje 10. szériájában és házigazdája volt a Norvégia következő topmodellje második és a Svédország következő topmodellje negyedik évadának. És igen. Jól látjátok, az ott mellette bizony Arnold Schwarzenegger, akivel a Batman és Robin című filmben dolgoztak együtt.

Gemma Arterton

via is.bestpicturesof.com

Vendelával egy napon ünnepel Gemma Arterton (1986) angol színésznő, aki a Perzsia hercege: az idő homokja című filmben Jake Gyllenhaal partnereként ugyanolyan gyönyörű volt, mint Bond lányként a Quantum csendjében. A vörös szőnyegen is megállja a helyét, igazán angolosan a legkülönbözőbb sítlusú ruhákban jelenik meg. Nekem ez a lila csoda az egyik nagy kedvencem. A másik pedig ez az Elie Saab darab, ami szerintem sokkal jobban áll Gemmának, mint a kifutón Mihalik Enikőnek. Szerintetek?

Gemma ArtertonPéntek 13. Sokak felszisszennek, hogy szerencsétlenség! Orlando Bloom biztosan nem így gondolja. Elvégre ő ezen a napon ünnepli 35. születésnapját. Szerintetek nagy buli lesz, vagy nagy buli lesz? Kezeket fel, aki szívesen ünnepelne együtt Orlandóval!

tippek

6 frizura tipp 40 felett

Stílusos frizurák a "negyedik x" után! Pár éve még a 30 volt a sláger, most a 40 az új...

hot!
divat
Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is jelenti, hogy...

tipp!
hot!
tippek
15 szexi és könnyű lófarok

Kíváncsiak vagytok hogyan tudtok látványos és egyben könnyen elkészíthető copfokat csinálni? Az alábbi cikkből ötleteket meríthettek. Általában akkor fogjuk lófarokba a hajunkat,...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X