Kezdőlap / Magazin / Ez történt a héten: július 4-10.
via models.com

Ez történt a héten: július 4-10.

Sokan, sok mindent ünnepelnek július 4-én. Gina Lollobrigida, legendás olasz színésznő, korának legnépszerűbb előadója, szex-szimbólum, 84. születésnapját. Nevét mindenki ismeri, de azt tudtátok, hogy a kamera másik oldalán is határozottan áll? Fényképész és szobrász is. Festészetet és szobrászatot tanult és saját bevallása szerint véletlenül lett színésznő. Fotózta Salvador Dalít, Audrey Hepburnt, Paul Newmant és Ella Fitzgeraldot is, és exkluzív interjút készített Fidel Castróval. Van alapja annak a Lollobrigida nevű legendának.

Gina Lollobrigida
via allposters.com

Mellette szinte el is bújhat a 83-as születésű Isabeli Fontana brazil modell, aki már 16 évesen a Victoria’s Secretnek pózolt, kisebb ellentmondást keltve és botrányt kavarva, mert ugye kedvenc fehérnemű márkánk akkoriban még nagyon hirdette, hogy 18 éven aluli modellekkel nem dolgoznak. Van ez így. Egyébként Isabeli lényegében minden jól csengő névnek dolgozott már, jobban járok, ha nem írok listát.

Isabeli Fontana
via wallpaperbase.com

Különben is, én július 4-én Gackt 38. szülinapját ünneplem. Gackt Kamui japán énekes, színész, dalszerző és dalszöveg író, multi talentum. 1995-től énekelt a Malice Mizer nevű visual kei együttesben, majd 1999-től kezdte építeni szóló karrierjét. Mozi filmekben, sorozatokban, reklámfilmekben, nagyjából mindenhol feltűnik. Alapítványai segítségével többek között a jövő nélküli utcagyerekek és a márciusi természeti katasztrófa áldozatainak megsegítésén munkálkodik. Extravagáns stílusát világszerte követik és sok év várakozás után végre élőben láthatom, bocsánat, láthatjuk és hallhatjuk Budapesten. Augusztus 4-én a Syma csarnokban tartja első magyar koncertjét. Ízenlítőül egy kis koncertfelvétel. Augusztus 4-én pedig megtaláltok a Symában, valahol az első sorok egyikében. Tudom, hogy nem a megszokott, de remélem tetszik. :)

1946. július 5-én látta meg a napvilágot Paul Smith, angol divattervező. Bár neve ennél semmitmondóbb nem is lehetne, mégis jól cseng a divatvilágban. Bár vannak női kollekciói is, hírnevét mégis a férfiak számára tervezett darabjaival harcolta ki magának, olyannyira, hogy 2000-ben II. Erzsébet királynő lovaggá ütötte. Ezen kívül érdekesség, hogy 2009-ben Paul Sminth tervezte öltönyökben jelentek meg a Manchester United tagjai a Barcelona elleni BL döntő előtt. 2-0 a Barcelonának. Akármilyen jól is néztek ki a fiúk a Paul Smith öltönyökben, úgy tűnik ez nem volt elég a győzelemhez. Azért csak látogassatok el a tervező hivatalos honlapjára. BL kupát ugyan nem, de pár jó ruhát simán találtok magatoknak!

Gianne Albertoni
via stylecrave.com

Gianne Albertoni brazil modell már egészen 8 éves volt, amikor szintén július 5-én Sean O’Pry amerikai szupermodell felsírt a szülőszobában. 17 évvel később Nolé Marin divatszakember akadt rá Sean iskolás báli képeire a MySpace közösségi oldalon. Azóta az ifjú titán Calvin Klein, Armani, Mark Jacobs, D&G, Diesel, Gap, Lacoste és DKNY kifutóin is végiglejtett már. Most mondjátok, hogy ti nem bocsátanátok meg neki azt, hogy csak 21 éves.

1957. július 6-án a Quarrymen együttesnek koncertje volt. És? A Querrymen John Lennon együttese volt. ÉS? Ez volt az az este, amikor John Lennon és Paul McCartney megismerkedtek. Innentől már gondolom nincsen több „És?”. Csak a történelem. Egy új korszak kezdete. (Egyébként Ringo Starr 7-én ünnepli 71. szülinapját.) Pontosan 30 évvel később, amikor John Lennon már halott, a Beatles pedig már legenda volt, megszületett Caroline Trentini brazil modell. A változatosság kedvéért őt is az utcán szúrta ki magának egy új arcokra vadászó ügynök, azóta pedig a legnevesebb kifutók állandó vendége. A Victoria’s Secret kifutóján például háromszor is láthattuk. 2005-ben először, majd 2006-ban és 2009-ben.

Ezt már láttad?

6 frizura tipp 40 felett

Stílusos frizurák a "negyedik x" után!

Szólj hozzá!

comments powered by Disqus