Ez történt a héten: június 20-26. | Fashionfave - Online divatmagazin

Ez történt a héten: június 20-26.

Ez történt a héten: június 20-26.

szerző: Kácser Dóra@2011-06-20
Share on Tumblr

Ausztrália, az arany iránytű, Stepford, boszorkányok, órák és a Moulin Rouge. Na, mi a közös bennük? Persze, hogy Nicole Kidman! Egy Oscar, három Golden Globe és számos egyéb díj után az ausztrál színésznő június 20-án ünnepli 44. születésnapját. Nem csak kiváló színésznő, tehetséges énekes és rendező, de humanitárius munkájával is felhívja magára és persze a szerinte fontosnak tartott kérdésekre (mellrák, női jogok, nők elleni erőszak stb.) a figyelmet. És persze a (manapság már a szivárvány minden színében játszó) vörös szőnyegen sem marad észrevétlen. Mindig nőies, elegáns és tündöklő, erre jobb példa nem is kell, mint a februári Harper’s Bazaar fotósorozata.

1944. június 21-én látta meg a napvilágot Corinna Tsopei, akit az első görög Miss Universe-é koronáztak a szépségverseny történetében. 38 évvel ezután hozta világra Lady Diana első fiát Vilmos herceg-et. Április végén élőben nézte a világ, ahogyan a herceg díszes ceremónia keretében feleségül vette a polgári származású Kate Middleton-t. Erről bizony lecsúsztunk, de azért van még néhány facér herceg a világon. Ki tudja, talán a Fashionfave olvasói közül kerül ki a következő tündérmese valóságos hősnéje?!

Corinna Tsopei - Miss Universe 1964

via alex.telemundo.nbcuxd.com

Június 22-én nem csak a fantasztikus Meryl Streep és a 80-as évek bálványa Cyndi Lauper ünnepel, hanem Bill Blass (1922-2002) amerikai divattervező is. A hordható kreációiról ismert tervező jellegzetessége abban is állt, hogy nem félt egymás mellett használni különböző mintákat és textúrákat. A Bill Blass alapította divatház, a tervező halála után sem tétlenkedik. A hivatalos honlapon már a 2011-es őszi kollekciót is megtekinthetjük. Bár én általában húzom a számat a hordhatónak titulált kifutó darabokra, azt kell, hogy mondjam ebben a kollekcióban több az, amit szívesen felvennék, mint amit nem. Jó nézegetést!

Meryl Streep 2009

via styleandflair.com

í

1972. június 23-án született a Kegyetlen játékokból és a Doktor szösziből is ismert Selma Blair színésznő, akit igazán a nagy piros szörnyűség mellett a Hellboy-ban kedveltünk meg. (Remélem a babáját egy sokkal emberibb lénytől várja.) 17 évvel később pedig Marielle Jaffe amerikai modell színésznő is kibújt anyukája hasából. Idén áprilisban ebben az absztrakt mintás miniruhában pózolt a Sikoly 4 hivatalos premierjén. Nektek hogy tetszik?

Selma Blair 2011 Grammy díjkiosztó

via fashionfame.com

Marielle Jaffe 2011

via zimbio.com

Sok egyéb mellett láthattuk már a Bulgari, Cartier, La Perla, Victoria’s Secret és Max Factor kampányaiban, az Elle, Glamour, Shape vagy az FHM címlapján, de Lolita Lempicka kifutóján is a 24-én 32. életévét betöltő Petra Němcová cseh modellt. Petra a 2004-es thai cunamiban nem csak súlyosan megsérült, de vőlegényét el is vesztette. Felépülése után alapította meg a Happy Hearts Fund alapítváyn, hogy a thai katasztrófában otthon, család és remény nélkül maradt gyerekeket megsegítse.

Petra Němcová

via vinzine.com

Két éve június 25-én veszítette el a világ a pop egyik meghatározó alakját Michael Jackson-t (1958-2009). Amiről akkor a legtöbben meg is feledkeztek a nagy gyászolásban, az az volt, hogy Charlie egyik első angyalkája Farrah Fawcett is az énekkessel egy napon távozott közülünk. Nyugodjatok békében! Mi meg nyergeljünk át inkább a szülinapokhoz, mert azok sokkal vidámabbak. 1975. június 25-én született Michele Merkin amerikai modell, aki 60 TV reklámon kívül minden neves divatlapban és a Victoria’s Secret katalógusban is feltűnt, ráadásul ő lett a Nintendo: Perfect Dark játékának élő Joanna Dark-ja.

Magazin

5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a...

tipp!
hot!
tippek
15 szexi és könnyű lófarok

Kíváncsiak vagytok hogyan tudtok látványos és egyben könnyen elkészíthető copfokat csinálni? Az alábbi cikkből ötleteket meríthettek. Általában akkor fogjuk lófarokba a hajunkat,...

hot!
divat
Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban sem mertük...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X