Ez történt a héten: június 20-26. | Fashionfave - Online divatmagazin

Ez történt a héten: június 20-26.

Ez történt a héten: június 20-26.

szerző: Kácser Dóra@2011-06-20
Share on Tumblr

Ausztrália, az arany iránytű, Stepford, boszorkányok, órák és a Moulin Rouge. Na, mi a közös bennük? Persze, hogy Nicole Kidman! Egy Oscar, három Golden Globe és számos egyéb díj után az ausztrál színésznő június 20-án ünnepli 44. születésnapját. Nem csak kiváló színésznő, tehetséges énekes és rendező, de humanitárius munkájával is felhívja magára és persze a szerinte fontosnak tartott kérdésekre (mellrák, női jogok, nők elleni erőszak stb.) a figyelmet. És persze a (manapság már a szivárvány minden színében játszó) vörös szőnyegen sem marad észrevétlen. Mindig nőies, elegáns és tündöklő, erre jobb példa nem is kell, mint a februári Harper’s Bazaar fotósorozata.

1944. június 21-én látta meg a napvilágot Corinna Tsopei, akit az első görög Miss Universe-é koronáztak a szépségverseny történetében. 38 évvel ezután hozta világra Lady Diana első fiát Vilmos herceg-et. Április végén élőben nézte a világ, ahogyan a herceg díszes ceremónia keretében feleségül vette a polgári származású Kate Middleton-t. Erről bizony lecsúsztunk, de azért van még néhány facér herceg a világon. Ki tudja, talán a Fashionfave olvasói közül kerül ki a következő tündérmese valóságos hősnéje?!

Corinna Tsopei - Miss Universe 1964

via alex.telemundo.nbcuxd.com

Június 22-én nem csak a fantasztikus Meryl Streep és a 80-as évek bálványa Cyndi Lauper ünnepel, hanem Bill Blass (1922-2002) amerikai divattervező is. A hordható kreációiról ismert tervező jellegzetessége abban is állt, hogy nem félt egymás mellett használni különböző mintákat és textúrákat. A Bill Blass alapította divatház, a tervező halála után sem tétlenkedik. A hivatalos honlapon már a 2011-es őszi kollekciót is megtekinthetjük. Bár én általában húzom a számat a hordhatónak titulált kifutó darabokra, azt kell, hogy mondjam ebben a kollekcióban több az, amit szívesen felvennék, mint amit nem. Jó nézegetést!

Meryl Streep 2009

via styleandflair.com

í

1972. június 23-án született a Kegyetlen játékokból és a Doktor szösziből is ismert Selma Blair színésznő, akit igazán a nagy piros szörnyűség mellett a Hellboy-ban kedveltünk meg. (Remélem a babáját egy sokkal emberibb lénytől várja.) 17 évvel később pedig Marielle Jaffe amerikai modell színésznő is kibújt anyukája hasából. Idén áprilisban ebben az absztrakt mintás miniruhában pózolt a Sikoly 4 hivatalos premierjén. Nektek hogy tetszik?

Selma Blair 2011 Grammy díjkiosztó

via fashionfame.com

Marielle Jaffe 2011

via zimbio.com

Sok egyéb mellett láthattuk már a Bulgari, Cartier, La Perla, Victoria’s Secret és Max Factor kampányaiban, az Elle, Glamour, Shape vagy az FHM címlapján, de Lolita Lempicka kifutóján is a 24-én 32. életévét betöltő Petra Němcová cseh modellt. Petra a 2004-es thai cunamiban nem csak súlyosan megsérült, de vőlegényét el is vesztette. Felépülése után alapította meg a Happy Hearts Fund alapítváyn, hogy a thai katasztrófában otthon, család és remény nélkül maradt gyerekeket megsegítse.

Petra Němcová

via vinzine.com

Két éve június 25-én veszítette el a világ a pop egyik meghatározó alakját Michael Jackson-t (1958-2009). Amiről akkor a legtöbben meg is feledkeztek a nagy gyászolásban, az az volt, hogy Charlie egyik első angyalkája Farrah Fawcett is az énekkessel egy napon távozott közülünk. Nyugodjatok békében! Mi meg nyergeljünk át inkább a szülinapokhoz, mert azok sokkal vidámabbak. 1975. június 25-én született Michele Merkin amerikai modell, aki 60 TV reklámon kívül minden neves divatlapban és a Victoria’s Secret katalógusban is feltűnt, ráadásul ő lett a Nintendo: Perfect Dark játékának élő Joanna Dark-ja.

Magazin

Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban...

hot!
Magazin
Hosszúból rövid – belevágjunk?

Rengeteg előtte-utána fotó a leghíresebbekkel. Döntsétek el Ti, hogy kinek melyik áll jobban! Az utóbbi időben a hírességek sorra válnak meg hosszú...

hot!
Magazin
5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a nyárnak és...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X