Ez történt a héten: március 12-18. | Fashionfave - Online divatmagazin

Ez történt a héten: március 12-18.

Ez történt a héten: március 12-18.

szerző: Kácser Dóra@2012-03-12
Share on Tumblr

Kicsit „birodalmi lépegetős” életérzés, hogy március 12-ével kapcsolatban Masuimi Max (1978) fétis model és Liza Minelli (1946) énekesnő születésnapján kívül semmi érdekeset nem találtam. Talán azt is mondhatnám, hogy jellemző, de inkább hagyjuk a nyűglődést. Foglalkozzunk azzal, amink van. Tudtátok például, hogy Liza Minelli Judy Garland színésznő lánya? És azt, hogy azon nagyon kevés előadó közé tartozik, aki Oscart, Emmyt, Grammyt és Tony-díjat is nyert? Ezen kívül van neki két Golden Globe díja és utoljára 2010-ben tűnt fel a mozivásznon a Szex és New York 2-ben.

Liza Minelli

via sammydvintage.com

A 13 állítólag szerencsétlen szám. Már akinek. Például, annak, akit beszippantott a szcientológia, kiszállni már nem tud vagy nem mer, és arra gondol, hogy pont március 13-án született meg Lafayette Ronald Hubbard (1911-1986) a vallás atyja, aki egyébként fantasy és sci-fi íróként futott be. Nem lep meg különösebben, hogy egy ilyen fantáziával megáldott ember simán létrehoz egy vallást, ami őt túlélve még Hollywoodot is leigázza. Megjegyzem, nagyon keveset hallottam a vallás rendszeréről, nézeteiről, szóval nem fogok vérben forgó szemekkel ellene kampányolni, csak felröhögtem, amikor adatgyűjtés közben rábukkantam erre a kis információ morzsára és úgy érzetem ezt meg kell osztanom a világgal. Ti pedig kérlek, azt osszátok meg velem, hogy hogyan viszonyultok a szcientológiához és, hogy olvastatok-e már bármit L. Ron Hubbardtól.

Kathy Hilton

via instyle.com

Szintén március 13-án látta meg a napvilágot Kathy Hilton (1959), Nicky és Paris Hilton édesanyja és az Amerika következő topmodellje harmadik szériájának résztvevője Toccara Jones (1981), aki bebizonyította, hogy nem kell csontkollekciónak lenni ahhoz, hogy valaki szép és sikeres legyen. Molett modellként számos magazin címlapjára felkerült, láthattunk Avon, Target és Evans kampányokban és a kifutóknak is állandó vendége. Mi ebből a tanulság? Szeressétek magatokat akkor is, ha gömbölyűbbek vagytok!

Toccara Jones

via andhramania.com

14-én ünnepli 79. születésnapját Sir Michael Caine, angol színész, aki megtanította kedvenc FBI ügynökünket Gracie Hartot hogyan nézzen, álljon, mozogjon, egyen, igyon és beszéljen úgy, ahogyan egy nőnek kellene. 2000 óta imádjuk a Beépített szépséget és 2000-ben történt az is, hogy Michaelt II. Erzsébet királynő lovaggá ütötte. Érdekesség, hogy tizenévesen katonaként megjárta a koreai háborút és visszatérése után 20 évesen kezdett el színészkedni az 50-es években. Igen, jól számoljátok, ez pontosan azt jelenti, hogy több, mint fél évszázados karrier van a háta mögött. A júliusi bemutatóra kiírt A sötét lovag: Felemelkedés című Batman filmben ismét láthatjuk a hűséges inas (és jóbarát) Alfred szerepében.

Michael Caine Sandra Bullock

via kobli.blog.hu

1985. március 15-én, pontosan azon a napon, amikor az első internetes domain nevet bejegyezték, született meg kedvenc vámpírunk/Calvin Klein modellünk (legalábbis az enyém) Kellan Lutz. Érdekesség, hogy a jó képességű fiatalembernek 7 azaz hét testvére van és vegyészmérnöki tanulmányait adta fel a színészet kedvéért. Egyre jobban szeretem ezt a fiút!

Magazin

Hosszúból rövid – belevágjunk?

Rengeteg előtte-utána fotó a leghíresebbekkel. Döntsétek el Ti, hogy kinek melyik áll jobban! Az utóbbi időben a hírességek sorra válnak...

hot!
divat
Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban sem mertük...

hot!
Magazin
5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a nyárnak és...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X