Kezdőlap / Magazin / Ez történt a héten: szeptember 26. – október 2.
via theworldsbestever.com

Ez történt a héten: szeptember 26. – október 2.

Szeptember 26-án született Olivia Newton-John (1948), angol születésű ausztrál énekes, színésznő. Mindenki ismeri a Pomádé Sandy-jeként, kevesebben tudják, hogy négyszeres Grammy-díjas, elhivatott természetvédő és támogatja a rák elleni küzdelmet.

Olivia Newton-John
via minok.hu

Szintén 26-án ünnepli születésnapját Kara Saun (1967), amerikai divattervező. A Project Runway első évadának ezüstérmeseként ismerhettünk meg, azóta számos TV sorozatban és valóság showban viselték ruháit a szereplők, de az MTV Amerika legjobb tánccsapata című tehetségkutatójában is ő tervezi a fellépők ruháit.

Gwyneth Paltrow
via celebpicturesnow.com

Szeptember 27-e a turizmus világnapja. És Gwyneth Paltrow (1972) és Görög Zita (1979) születésnapja is egyben. Gwyneth a Szerelmes Shakespeare-ben nyújtott alakításáért Oscar és Golden Globe díjakat kapott, de a filmvásznon kívül szívesen nézzük a vörös szőnyegen is. Ruháinak kiválasztásánál majdnem mindig jól dönt, az esetek többségében csodásan ragyog. Ez elmondható Görög Zitáról is, akinek első modellmunkája még tini korában egy Agnes B. bemutató volt Párizsban, ahol nem kisebb névvel együtt lépett kifutóra, mint Letitia Casta. Dolgozott Benetton, Mont Blanc, Vodafone, Nissan és Nivea kampányokban és a legkülönbözőbb TV műsorok műsorvezetőjeként láthattuk már. Feltűnt az Underworld című akció-horrorban, amiben az Amelia nevű vámpírt alakította (röviden, de hatásosan). Ti melyik szerepében kedvelitek legjobban Zitát? Szeretnétek többet látni képernyőn, vagy éppen elég, amennyit szerepel?

Görög Zita
via blikk.hu

1934. szeptember 28-án látta meg a napvilágot a 60-as évek egyik legismertebb szex-szimbóluma Brigitte Anne-Marie Bardot. Nála 38 évvel fiatalabb Marilyn Manson volt felesége a burlesque model Dita Von Teese (1972). Eredeti neve Heather Renée Sweet és anyukájának köszönheti a klasszikus stílushoz való vonzódását. Számos „legjobban öltözött” listán szerepelt már és rendszeresen feltűnik a legnagyobb divatházak bemutatóin nézőként. Láthattuk már modellként Jean Paul Gauthier és Moschino kifutóin és Vivienne Westwood és a MAC reklámkampányaiban is. Imádja Christian Dior és Mark Jacobs ruháit és saját tervezésű fehérneműiben mi is egy kicsit klasszikus dívának érezhetjük magunkat. Ti hogy vélekedtek Ditáról? Egy letűnt stílust erőltetett képviselője a modern világban, vagy klasszikus szex-szimbólum, akire szükség van korunk erotikusan elértéktelenedett és póriasan közönséges mindennapjaiban?

28-ával kapcsolatban muszáj megemlítenem még Hilary Duff (1987), amerikai énekes, színésznő születésnapját, amit ünnepeljünk meg With Love című dalának klipjével. Nézzenek oda, ki tűnik fel benne? Kellan Lutz bizony! És ha ő nem lenne elég a videó sikeréhez, nézzétek azt a kabátot! Ti milyen színkombinációban imádnátok legjobban?

Szeptember 30-án ünnepli születésnapját Monica Belucci (1964) olasz színésznő és Marion Cotillard (1975) francia színésznő. Marionról a legtöbb embernek azonnal a francia Taxi széria jut eszébe, pedig ő alakította 2007-ben Edith Piafot az énekesnőről készült filmben és a nagysikerű 2010-es Eredet című filmben is láthattuk Leonardo DiCaprio oldalán. Ezen kívül érdekesség még, hogy 2009-ben a Dior Mariont választotta arcának a Lady Dior kampányhoz, amelyhez készült egy rövidfilm John Galliano inspirációja alapján Cotillard és Ian McKellen szereplésével. Érdemes megnézni, Marion gyönyörű, Ian McKellen pedig ilyen rövid idő alatt is hatalmasat játszik!

Ezt már láttad?

Kipróbáltuk! – Dr. Steinberger 5 napos méregtelenítőkúra

Miért is fontos a méregtelenítés?

Szólj hozzá!

comments powered by Disqus