Kezdőlap / Magazin / Ez történt a héten: január 2-8.
via fragrantica.com

Ez történt a héten: január 2-8.

1967. január 2-án látta meg a honolului napvilágot Tia Carrere amerikai színésznő, akit leginkább a Wayne világából és az Elveszett ereklyék fosztogatói című sorozatból ismerünk. Kevesebben tudják, hogy sikeres zenei karriert is folytat, 2009-ben és 2011-ben is Grammy-díjjal jutalmazták a „legjobb hawaii zenei album” kategóriában.

Tia Carrere
via allstarpics.net

Tiánál két évvel fiatalabb Christy Turlington amerikai divatmodell, akit két évtizeden (1987-2007) keresztül láthattunk a Calvin Klein kampányaiban, de dolgozott többek között a Maybellinenek és Versacénak is.

Christy Turlington
via fratfury.com

Szintén 2-án ünnepel Kate Bosworth (1983) amerikai színésznő, aki 2008-ban állt be a Calvin Klein Jeans modelljei közé és aki celeb-stylist barátnőjével, Cher Coulterrel együtt 2010-ben létrehozta JewelMint nevű virtuális ékszerüzletét, ahol egy a stílusunkat felmérő rövid teszttel egybekötött regisztráció után a saját egyéniségünknek megfelelő bemutatószobában válogathatunk a lányok saját tervezésű ékszerei közül. Az oldalon egyébként minden darab 29.99 dolláros egységáron kapható, szóval hajrá lányok! Tessék regisztrálni és ne felejtsétek el megosztani velünk, hogy ki milyen szépséget szerzett magának?!

Kate Bosworth
via iwanthercloset.blogspot.com

1930. január 3-án született Mara Corday, amerikai színésznő, modell, aki az 50-es évek Amerikájának egyik kultikus figurájaként vonult be a történelembe.

Mara Corday
via fanpix.net

Majdnem 40 évvel később jött a világra a hétszeres Forma-1 világbajnok, sokak bálványa, Michael Schumacher (1969) és itt akár pontot is tehetnék a mondat végére, de még nem teszek. (Mert annak itt volt a helye.) Ezen a héten ünnepel ugyanis egy másik Forma-1 csillag, napjaink Schumacherje, Nicole Scherzinger exe, Lewis Hamilton (1985), akinek a 16 éves (és 4 napos) korkülönbséggel Michael akár az apja is lehetne. Reméljük, ő is megéri azt a kort, amit Schumachernek már sikerült.

Michael Schumacher & Lewis Hamilton
via formula1onlive.com

Még mindig a 3-án születettekre emlékezve, nem felejtkezhetünk el Liya Kebede (1978) etióp modellről, akinek csillaga 2000-ben kezdett felragyogni és 2002-ben a párizsi Vogue címlapjára kerülve világította be az egész világot. Innentől már nem volt megállás, címlapot címlapra halmozott, 2003-ban az Estée Lauder képviselője lett és olyan nevek kampányaiban tűnt fel, mint az Escada, YSL, Emanuel Ungaro, Louis Vuitton, Tommy Hilfiger vagy a Victoria’s Secret.

1954. január 4-én született az a Tina Knowles, akinek a világ Beyoncét köszönheti. Még a lányka – bocsánat lánykák – pályájának kezdetén, Tina varrta a Destiny’s Child fellépő ruháit, amik egyedisége megfogta a közönséget. Amikor a csajok pénztárcája már megnyílhatott a “pórnép” által kevésbé megfizethető dizájner ruhák felé, anyuci úgy döntött, hogy saját anyjával, lányával Beyoncéval és Angéz Deréon varrónővel együtt saját márkát dobnak piacra. A House of Deréon a 40-es, 70-es évek és a mai hip-hop színtér stílusjegyeiből merít inspirációt. Nektek hogy tetszik?

beyonce and tina knowles
via carltonjordan.com

Január 5-én tölti be a 43-at Brian Hugh Warner, akit művésznevén csak Marilyn Manson-nak ismerünk. Szélsőséges megjelenésével és botrányos színpadi produkcióival égette be magát emlékezetünkbe. Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de én nézni nem szeretem, hallgatni viszont annál inkább.

Ezt már láttad?

6 frizura tipp 40 felett

Stílusos frizurák a "negyedik x" után!

Szólj hozzá!

comments powered by Disqus