Ezek megőrültek!-Sztárok és ahogy öltöznek | Fashionfave - Online divatmagazin

Ezek megőrültek!-Sztárok és ahogy öltöznek

Ezek megőrültek!-Sztárok és ahogy öltöznek

szerző: Gyalus Fruzsina@2011-04-20
Share on Tumblr

Ha az ember nagyon izgul egy hivatalos esemény miatt, hajlamos kicsit túlöltözni. Túl sok sminket visz fel, vagy kicsit több ékszert, kiegészítőt aggat magára. Lássuk, a sztárok hogy lőnek túl a célon!

Lady Gaga

Egyes nők csak azért vesznek valami divatosat, hogy az életüket szebbé, érdekesebbé tehessék.  Mások állandóan vásárolnak, a legextrémebb ruhákat veszik fel, csak hogy megszerezzék a kellő figyelmet. Nos, a sztárok legtöbbje ilyen.

Anna Piaggi

Anna Piaggi

Kedvesnek tűnő, idős hölgy, aki nem mellesleg hatalmas divatikon. Olyan barátokat tudhat magának, mint Manolo Blahnik, Vivienne Westwood, és Karl Lagerfeld. Az eklektikus öltözködéséről híres hölgy közel 3000 ruhával, és 300 pár cipővel rendelkezik, publikált a Vogueban, és a Vanityban is.

Vivienne Westwood

vivienne westwood

Vivienne Westwood neve már ismerősebben csenghet, hisz számtalan díjat besöpört már és minden divateseményen ott van. Élénk vörös haja kiemeli a társaságból, de neki ez nem elég; extrém ruháival minden szempárt magára vonz.

Lady Gaga

Lady Gaga

Ő az, akit nem kell bemutatni. Többször látni megdöbbentő szerelésben, mint anélkül. Mostanában hallani lehetett olyan nyilatkozatokat tőle, miszerint a sok hajfestéstől hullik a haja, a magas cipőktől pedig állandóan fájnak a lábai. Vajon vállalja továbbra is ezt a stílust?

Anna Dello Russo

Anna Dello Russo

Stylist, valamint a japán Vogue divatigazgatója és konzultánsa, emellett még sok divatcégnek dolgozik tanácsadóként.  Öltözködése ennek ellenére furcsa, egyedi, és mivel szenvedélyes ruhagyűjtő van bőven miből kombinálnia. Rengeteg(4000 pár)cipője van, és egy ruhát sosem vesz fel kétszer.

Björk

Björk

Az izlandi származású énekesnő legemlékezetesebb ruhája az a bizonyos hattyús volt, amitől mindenki egy életre megjegyezte nevét és figyelte öltözködését. Igaz, már rengetegen ismerték és szerették, de ezután több figyelmet kapott.

divat

Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban...

hot!
divat
5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a nyárnak és...

hot!
Magazin
Hosszúból rövid – belevágjunk?

Rengeteg előtte-utána fotó a leghíresebbekkel. Döntsétek el Ti, hogy kinek melyik áll jobban! Az utóbbi időben a hírességek sorra válnak meg hosszú...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X