Fashion Video Festival 2012 divat rövidfilm pályázat | Fashionfave - Online divatmagazin

Fashion Video Festival 2012 divat rövidfilm pályázat

szerző: @2012-09-21
Share on Tumblr

A 2012 november 8-10. között megrendezésre kerülő, immáron harmadik (a tavalyiról bővebben itt) évfordulóját ünneplő Fesztivál idén is, az előző évekhez hasonlóan, színes programsorozatot kínál és még annál sokkal többet, hiszen, ahogy megszokhattátok, minden évben megújulunk.

A fesztivál idei mottója: Alkémia/Kémia!


Helyszíne a Design Terminal és az Akvárium klub.
Egyedülálló kiállításokkal, izgalmas divat és business tematikájú konferenciával, Magyarországon eddig sohasem látott nemzetközi divatfilm vetítésekkel fűszerezzük a divatszakma és a divat rövidfilm mestereinek egyik legrangosabb versenyét. A nyitott divat rövidfilmes verseny versenyben nemzetközi koprodukciók, legfiatalabb kreatív mezőnytől a szakma jelenlegi éllovasain keresztül a nagy mesterekig, mindenki képviselteti magát. A nemzetközi és hazai szakmberekből álló zsűri, ahogyan az előző két évben, idén is az újszerű látásmódot, a kreatív koncepciót és a médium autentikus használatát díjazza. Idén az Akvárium klubbal közösen nagyszabású afterpartyt is szervezünk, amelyre a berlini electro-pop szcéna kultikus előadóját várjuk! Részletek hamarosan!

A pályázat leadási határidő: 2012. október 20.

Díjak:
Fődíj: FVF-Glamour díj (500.000 forint büdzsés megbízás a Glamour magazintól egy divatfilm elkészítésére)
2. Díj: FVF-díj és szponzori díj
3. Díj: FVF-díj és szponzori díj
Továbbá:
JANA TERMÉSZETES ÁSVÁNYVÍZ különdíj
Blogger-díj: A tavalyi évhez hasonlóan egy ‘Blogger-díjat’ is kiosztásra kerül, amelyet egy divatbloggerekből álló bizottság fog odaítélni az általuk legjobbnak tartott videónak.

A döntősök filmjei továbbá az FVF honlapon, a Fesztivál alatt és a Díjátadó Gálán is levetítésre kerülnek, valamint a 2013. évi nemzetközi screeningeken is bemutatunk egy szelekciót a videókból.
Az FVF honlapján is megtalálható a pályázat (angolul és magyarul):
http://www.fashionvideofestival.com/howtoenter

Az elmúlt évekhez hasonlóan fő médiapartnerünk a Glamour magazin. Támogató partnereink: Jana Természetes Ásványvíz, Design Terminal, Hungária Pezsgőpincészet, Estee Lauder.
Az októberben debütáló új arculatunkért a ColorBlind brand consulting felelős.
A fő ruhapartnerünk: Dora Abodi

Üdvözlettel:
FVF team

_
_
_
_
divat

Válassz nyári ruhát alakodnak megfelelően!

A nyári nagy melegben egy lenge ruhácska a legpraktikusabb viselet, hiszen csak felkapjuk és már mehetünk is a dolgunkra,...

hot!
divat
2014-es szoknya trend

Szeretnétek tudni, hogy melyek az idei szoknya trendek? Az alábbi cikkünkből megtudhatjátok és saját stílusotokra formálhatjátok kedvenceiteket. Igazán nőies megjelenést csakis szoknya...

tipp!
hot!
A főszerkesztő ajánlata
Látványos igénytelenség

Hibák, amiket nap mint nap elkövetünk. Nézzük, hogyan tudunk mégis változtatni rajtuk! Sokszor gondolkozunk azon, mikor olyasmit látunk, ami a szemünket bántja,...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus