Fave or Fail: Lindsay Lohan art film | Fashionfave - Online divatmagazin

Fave or Fail: Lindsay Lohan art film

Fave or Fail: Lindsay Lohan art film

szerző: Gia@2011-06-03
Share on Tumblr

Richard Phillips intim portréfilmje Lindsay Lohanről megmutatja, hogyan járul hozzá a közeg, vagyis a környezet a művészi fotózáshoz. Hogyan manipulál, vagy épp világít rá bizonyos tulajdonságokra.

A mozgókép művészileg sokkal több lehetőséget rejt magában, mint az állókép. Míg egy fénykép az adott pillanat tökéletességét képes megjeleníteni, a mozgó, színekben és árnyékokban változékony film az érzelmek hullámzását és határozott gondolatok megfogalmazódását eredményezheti.

A fenti gondolatot támassza alá több divatkampány is, ahol egyre nagyobb szerepet játszik a print (pl.: plakátok) anyagok mellett az interneten terjedő film. Ezek a filmek már nem nevezhetőek egyértelműen reklám filmnek, inkább a művészi megfogalmazás jellemzi őket.

Phillips portréja érzelmileg telített, romantikus enyhén erotikába hajló. Lohant szinte mitikus szépségként ábrázolja, aki most lépett ki a tengerből, talán visszavágyik otthonába, ezzel keltve a törékeny érzetét.

A film elárulja, hogy a művész hogyan látja a színésznőt. Nem egy jelenleg házi őrizet alatt álló botrányhőst, hanem a törékeny nőt mutatja meg. Kérdés, hogy vajon az ilyen jellegű művészi filmek, mekkora hatást gyakorolnak a nézőkre? Ti mit gondoltok a filmről? Fave vagy Fail? A művészi portréfilm mutat hasonlóságot a divatházak reklámjaival?

Magazin

5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a...

hot!
Frizura
Hosszúból rövid – belevágjunk?

Rengeteg előtte-utána fotó a leghíresebbekkel. Döntsétek el Ti, hogy kinek melyik áll jobban! Az utóbbi időben a hírességek sorra válnak meg hosszú...

hot!
cipő
Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban sem mertük...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X