Favestyle: Doktor House | Fashionfave - Online divatmagazin

Favestyle: Doktor House

Favestyle: Doktor House

szerző: Mészáros Enikő@2012-06-11
Share on Tumblr

Az USA-ban már véget ért a Fox nyolc évadon át futó, nálunk is hatalmas népszerűségnek örvendő sorozata. A siker kulcsa kétség kívül a cinikus doktor nem mindennapi személyiségében rejlett, melyet tökéletesen tükrözött lazán elegáns, nemtörődöm-módon sármos stílusa is. Cikkünkben most ez utóbbit mutatjuk be nektek, így búcsúzva a Hugh Laurie által megformált felejthetetlen karaktertől.

Viszonylag könnyen összefoglalható és egyszerűen lemásolható House öltözködése, mert elemei minden férfi ruhatárában alapdarabnak számítanak. Doktorunkat ugyanis a legtöbb részben egy egyenes szárú farmerben és sportosabb fazonú zakóban láthatjuk, amely alatt általában rockos motívumokkal díszített pólót, vagy egy lazán kigombolt nyakú inget hord, természetesen szigorúan nyakkendő nélkül.

Mivel betegsége miatt is a kényelem az elsődleges szempont számára, így a lábbelik terén szintén inkább a sportosabb vonalra szavaz: leggyakrabban Nike sportcipőt húz, illetve néhány részben klasszikus stílusú Converse tornacipőben láthatjuk. Megdöbbentő, de van olyan fanatikus rajongója, aki részenként összegyűjtötte, hogy milyen cipőben jelenik meg kedvenc szereplője: itt a bizonyíték.

A sorozatban a lábával bajlódó főhős járását segítő botnak több részben is szerepe van mint kiegészítő, biztosan emlékeztek még például arra a jelenetre amikor House a legjobb barátjával, Wilsonnal kiválasztja ezt az extravagáns darabot:

5th-first

House_stick

Az alábbi összeállításban igyekeztünk ellesni a hamisítatlan House stílust:

housestyle

Ikonikus darabnak számít még a sorozat rajongói között ez a motoros dzseki, amelyet akár a neten is megrendelhetünk magunknak:

A szarkazmus koronázatlan királya a nyolc évad alatt ezért néhány igazán érdekes öltözékben is megjelent a nézők előtt, például kórházi hálóingben, rabruhában vagy a reneszánszt idéző jelmezben.

Kedvencünk ez a sorozatot promotáló kép, de talán csak azért, mert valahogy Marc Jacobs jut róla eszünkbe…

House-Season-8-NEW-Poster-house-md-26917164-360-533

(A képek forrása a www.listal.com, az imdb.com és www.doktorhouse.hu)

Ti néztétek a sorozatot? Hogy tetszett nektek House öltözködése?

Favestyle

The September Issue – Outfit Dettitől

A szeptember a divat januárja! A szeptember a divat januárja a nagyok szerint. Már nem izzad ránk a ruha, ez...

hot!
Magazin
Itt van az ősz, itt van újra – Outfit Adéltól

Esik az eső. Nem szeretnénk eláztatni a cipőnket és kabátunkat, viszont divatosan, jól akarunk felöltözni. Ismerős ez az érzés? Megmutatjuk, hogyan öltözz...

Favestyle
Ősszel miniruhában – Outfit Petráról

Ősszel miniruha? Néhány kiegészítővel hordhatóvá válhat kedvenc miniruhánk is a hidegebb időben! Itt az Ősz, itt van újra…. Mintha a Nap is...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X