Favestyle - Zara szoknya | Fashionfave - Online divatmagazin

Favestyle – Zara szoknya

Favestyle – Zara szoknya

szerző: Bodonyi Bianka@2012-04-19
Share on Tumblr

A héten egy olyan ruhát választottam, ami már régóta színen van a divat terén, és mondhatni, időtálló darab. Nem másról beszélek, mint a fekete maxiszoknyáról.

zara skirt

Jelen esetben erre a Zara szoknyára esett a választásom, de természetesen ennek bármilyen alternatívája megfelel, hiszen nincsenek nagy különbségek az egyszerű fekete szoknyák között. Úgyhogy ha bárhol láttok jó áron egy ilyen darabot, csapjatok le rá, mert máris meglátjátok, mennyire hasznos!

Suliba

school

Az iskolába mindenképpen kényelmesen szeretünk öltözni, hiszen senkinek sincs kedve végigtipegni óráról-órára a 14 centis platformjában. Éppen ezért nyugodtan húzz egy Converse-t, egy szuper kényelmes farmerdzsekit, színt pedig a táskáddal vigyél az outfit-be. Némi kiegészítő sem árt!

Hétvégére

weekend

Hétvégére jó választás lehet a gladiátor szandál, ami a kényelem mellett még divatos is. Színes kendő, hatalmas napszemüveg – máris elbújtál a világ elől! Ha pedig a hajad sem úgy viselkedik ahogy szeretnéd, dobj fel egy kalapot!

Buliba

party

Bulizni a magas talpú igencsak jó választás lehet, hiszen önfeledtül táncolhatsz és biztosan kevésbé fog fájni a lábad mint bármilyen platformban. Mivel a feketéhez minden passzol, így mindenképpen egy mintás felsőt válassz. Ha egy ilyen leopárdos mellett döntesz, bátran húzz arany kiegészítőket, ugyanis ők ketten nagyon jó barátok.

Lássuk, hogy a sztárok hogyan hordják a fekete maxit!

Neked melyik összeállítás a kedvenced?

Ha kiszúrsz egy darabot a boltban, de nem vagy biztos benne, hogyan lehetne hordani, bátran küldj be képet nekünk a favestyle@fashionfave.com email címre, és mi segítünk, hogy mindig Te lehess a legdivatosabb!

divat

Szuper szülinapi torta kreációk

Némi inspiráció, hogy milyen legyen a következő tortád... Mint ahogyan azt már írtam egy előző cikkben, sokban változtak a torta...

hot!
divat
Barátságkarkötők újragondolva

A színes barátságkarkötők nemcsak nagyon divatosak idén, de otthon is könnyen elkészítheted őket - a legjobb DIY-tippekért kattints a cikkre! A...

hot!
tippek
Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is jelenti, hogy...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X