Fesztivál look | Fashionfave - Online divatmagazin

Fesztivál look

szerző: Hontas @2012-04-26
Share on Tumblr

Valójában már nem kell sokat aludnunk, hogy belépjünk a várva várt nyár forró hónapjaiba! Saját tapasztalatból kiindulva, merem állítani, hogy már megy a szervezkedés, mikor hova, hány napra, melyik fesztiválon ki lesz… :)  Hogy egy kicsit segítsünk Nektek, megmutatjuk mit viselnek kedvenceitek egy kiadós fesztiválozáson, illetve, hogy oldják meg a “tökéletes haj” kérdését!

Nyilván, ha valaki fesztiválozásra hajtja a fejét, számol azzal, hogy bármiféle baleset következtében leöntik (jobbik esetben), hogy nem lesz hol gyönyörű frizurát varázsoljon magának, vagy talán még fésűt is elfelejt vinni és akkor marad a laza szénaboglya.

A modell Rosie Huntington-Whiteley nagyon egyszerűen megoldotta a feladatot, mindenféle tupír, vagy ápolás nélkül középen elválasztotta, és mint egy “sörényt”, akár rázhatja is kedvenc együttesénél!

Dita Von Teese egy kicsit többet foglalkozott frizurájával ha jól látom…Piros rúzs és körömlakk mellé fekete ruhák. Abszolút retro stílusban pompázott, melyet sikerült forradalmasítania bájos kis kontyával!

Kate Bosworth haját szerintem leginkább ahhoz lehet hasonlítani, mint amikor valaki éppen kijön a vízből, majd a hagyja a napon megszáradni a tincseit, bármiféle fésülgetés nélkül. Szerintem fesztiválra szuper! Hogy kicsit élethűbb legyen a dolog, még ékszereit is hozzá igazította.

Nos igen, Emma Watson valószínűleg megunta zilált hajkoronáját, amit egy igen praktikus módszerrel, egy kalappal oldott meg. Nem rossz!

2012 slágerfrizurája talán a fonat. Legyen az két copf, vagy parketta, bármiféle formában listavezető idén. Ezt a helyzetet kihasználva a színésznő, Diane Kruger egyből be is fonta a haját, legalább, az egy tuti biztos megoldás.

Cara Delevigne -modell- hozott a kifutók csípősségéből egy kicsit. Haját csak középen elválasztotta, és konkrétan ennyi, stílusával azt hiszem igen csak überel bárkit!

Vanessa Hudgens hullámos haja talán alapból előny egy fesztiválon/kiruccanáson, azon kevésbé látszik meg ha kócos, vagy ha nem úgy áll ahogy kéne. Ezt a fiatal szépség még megtoldotta egy rózsafüzérrel, hogy még bájosabbnak tűnjön. Nekünk nagyon tetszik!

Nos, én azt tanácsolom, és talán a legreálisabb, hogy egy fésű legyen nálatok, kifésülni még ki tudjátok a hajatokat. De báli friszkót szerintem ne most akarjatok kipróbálni, vagy nem kipróbálni! A fesztivál szabad hangulata érvényes mind öltözékre, mind frizurára, és a legfontosabbra: ÉRZÉSRE is ! :) Jó mulatást!

fesztivál divat 2014fesztival hajak 2014fesztivál ruha viseletfesztivál ruhazatfesztivalra ruha smink 2014legjobb fesztivál ruhákmi a fesztivál viselet?
tippek

16 smink tipp amit minden nőnek tudnia kell

Apró trükkök a tökéletes sminkért. Neked is eszedbe jut mikor szembejön veled az utcán a tökéletes smink, hogy úristen,...

Frizura
Hajvágás? Traumák, amiken mindenki átesik

Túlestél egy hajvágáson? Akkor most biztosan te is így érzel... Sokszor írtunk már nektek arról, hogy miért vagy miért ne vágjatok bele...

hot!
Beauty
A hajszőkítés titka

Aranyló fürtökre vágysz, de sehogy sem jön össze? Hidd el el, nem vagy egyedül, mi pedig segítünk! A szőkítés művelete egy olyan...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus