Galaxy Style - Rajtad az egész univerzum szeme | Fashionfave - Online divatmagazin

Galaxy Style – Rajtad az egész univerzum szeme

Galaxy Style – Rajtad az egész univerzum szeme

szerző: Takács Kriszti@2012-10-12
Share on Tumblr

Sokunk óriási örömére hazánkban is egyre jobban elterjednek a Tejútrendszert, galaxisokat ábrázoló ruhák és kiegészítők. Ezek azért is nagyon aktuálisak most, mert az alapszínük általában fekete, sötétkék vagy lila. A legkülönbözőbb darabokon, sőt a körmeiden is hordhatod ezt az új trendet.

Csillagközi holmik

A csillagokkal teli és színes ruhákat, felsőket, dzsekiket, szoknyákat és leggingseket mivel már önmagukban elég feltűnőek, ajánlott egyszínű darabokkal párosítani. Ha megjelensz egy ilyen összeállításban egy partyn vagy ha a barátaiddal találkozol, egész biztos, hogy te leszel a figyelem középpontjában.

Collage1

Photo by etsy.com

Járj az űrben

Egy teljesen egyszerű öltözéket is feldob egy cipő amin csillagok halmaza ragyog. Legyen rajtad egy kényelmes pulcsi, farmer összeállítás vagy akár egy elegáns ruha, bármely összeállításodhoz megtalálhatod a tökéletes lábbelit.

Photos by hm.com

Akármilyen meglepő te magad is csinálhatsz egy ilyen egyedi darabot. Nincs is másra szükséged mint egy vászon- vagy velúr cipőre, textilfestékre, egy szivacsra és egy kis kézügyességre.

photo by asthesakurafalls.com

A végtelen űr a kiegészítőiden is

Már fel vagy öltözve? Az outfitted elég mintás? Mégis hiányzik még valami? A fülbevalón, sálon, gyűrűn vagy más apróbb részleten lévő galaxis egy kis extra löketed ad az öltözékednek.

Photo by pinterest.com

Galaxy nail art

Egyszerűbb mint gondolnád. Ahogy megtaláltam ezt a videót az első dolgom volt lecsípni egy darabot a mosogatószivacsból. Szerintem nektek is az első utatok a konyhába vezet majd, ha végigolvastátok a cikket. A szuper menő mintához egy darab alufóliára pöttyentsd a lakkok színeit és abba mártogasd a szivacsdarabkát, amit egy szemöldökcsipesszel érdemes megfogni. Sok sikert az alkotáshoz!

í

cipő

Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban...

hot!
Magazin
Őszi trendek

Őszi trendek - az idei alapdarabok! Itt van az ősz, itt van újra… Lassan már az októbert tapossuk, így itt az ideje,...

hot!
divat
5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a nyárnak és...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X