Giuseppe Zanotti őszi cipőkollekció | Fashionfave - Online divatmagazin

Giuseppe Zanotti őszi cipőkollekció

szerző: Juhász Krisztina @2012-09-01
Share on Tumblr

Nemrégiben a Zanotti is megjelent az őszi cipőkollekciójával, amely igazán merészre sikeredett.  Ez alkalommal még kedvencet sem tudtunk avatni, hiszen az egész kollekció, kivétel nélkül nagyon fave számunkra!

A meglepő formák és a színhasználat teszi a cipőket oly különlegessé, vegyük először szemügyre a Gaga által elterjedt sarok nélküli wedges típusú darabokat. Vörösben és feketében egész szolidan festenek, viszont mi nem tudjuk elképzelni, hogy a járás hogyan is történik benne?!

giuseppezanottisculpturalwedgepumps2_thumb

Sculptural Wedge Pumps ($775)

A legnőiesebb darab valószínűleg ez a királykék színű csizmának kategorizált magassarkú, viszont szerintünk inkább a cipők családjába tartozik:

giuseppezanottielectricbluebootiesfall2012buy_thumb

Electric Blue Suede Booties($1.150)

A kollekció legelegánsabb darabja címet pedig kétségtelenül ez a fekete, kristályokkal díszített szandál nyerné el. Egyszerűen hibátlan!

giuseppezanotticrystalsandals-2_thumb

Black Suede and Crystal Sandals ($1.195)

Találunk három, egymáshoz kicsit közelebb álló remekművet is. Ez a  hasonlóság  pedig a cipő alapszínével nem egyező sarkokból áll. A méhecske kombináció talán annyira már nem menő, viszont a megoldás nagyon szuper! A mi kedvencünk közülük a királykék-arany színkombinációjú peep-toe platformcipő!

giuseppezanottihaircalfyellowpumps_thumb

Yellow Haircalf Platform Pumps($695)

giuseppezanottistuddedcrystalboots_thumb

Black Suede Studded Ankle Boots ($1.250)

giuseppezanotticapheelpumpsblue_thumb

Blue Peep Toe Pumps with Gold Cap Heel($850)

Az idei ősz nagy slágere, a wedge sneakers sem maradhatott ki, igazán szép tervezésű, szolid fekete-barna színekben!

giuseppezanottidoublezipwedgebooties_thumb

Double Zip Wedge Sneakers ($595)

Illetve még egy fekete-barna kombinációjú wedge bokacsizma is szerepel a kollekcióban, ha jól megfigyeljük igen magasított sarkakkal. Talán nem a legkényelmesebb viselet, viszont abban egyet kell hogy értsünk:  nagyszerűen kivitelezett darab!

giuseppezanottiwedgeankleboots_thumb

Platform Wedge Booties ($895)

Nektek melyik lett a kedvencetek?

zanotti cipőzanotti cipőkfekete sarok nélküli magassarkúgiuseppe zanotti cipőmagassarku sarok nelkulzanotti cipő árzanotti noi cipo rendeles
Magazin

Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is...

hot!
Magazin
Barátságkarkötők újragondolva

A színes barátságkarkötők nemcsak nagyon divatosak idén, de otthon is könnyen elkészítheted őket - a legjobb DIY-tippekért kattints a cikkre! A...

hot!
táplálkozás
Szuper szülinapi torta kreációk

Némi inspiráció, hogy milyen legyen a következő tortád... Mint ahogyan azt már írtam egy előző cikkben, sokban változtak a torta trendek. Ez...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus