Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates
Kezdőlap / Magazin / Divat / Cipő / Gumicsizmás támadás

Gumicsizmás támadás

Néhány évvel ezelőtt álmainkban sem mertük volna gondolni, hogy pecázó nagyapáink helyes zöld gumicsizmája micsoda népszerűségnek örvend majd 2012 őszén, és hogy nők milliói bővítik gyűjteményüket egy-egy cifra wellingtonnal. De Erzsébet királynő sem gondolta volna soha, mennyire trendinek számít majd 1957-es outfitje.

Természetesen nem ebben az évben láthattunk ilyesmit először, ennek ellenére idén őszre érkeztünk el odáig, hogy nem csak elfogadják az utca emberei a kissé bizarr látványt, de kimondottan trendinek is tartják. És hogy ez mitől olyan biztos?

Láthatóan rendkívül gyorsan söpört végig hazánkban a gumicsizma láz. Nőről nőre terjedt az elfogadás, majd szerelem szövődése a különböző darabok iránt. Különös bizonyítéka a fanatizmusnak, hogy nem csak őszi, esős időkben húzzák fel a trend követői, hanem nyáron is, különböző fesztiválok alkalmával. A kérdés, hogy mitől ilyen népszerű? A válasz pedig pofon egyszerű: kényelmes, könnyű, praktikus! Bármikor, szinte bármilyen alkalomra felölthetjük, bár az igazán tapasztaltak felhívják a figyelmünket, hogy a téli jeges-csúszós körülmények nem a legideálisabb a gumicsoda hordására, ugyanis nem melegíti kellőképpen lábainkat. A nagy érdeklődésre való tekintettel a klasszikus gumicsizma fazont már több tucatnyi verzió egészíti ki: színes, kockás, pöttyös, rövid szárú, csatos, szőrmés, köves, szegecses és az idén nagy slágernek számító magas sarkú fazon is. Ám az abszolút befutó a Burberry egy korábbi kollekciójának darabja, mely az egyik idén különösen kedvelt, letisztult stílusnak felel meg a maga krémes-mályva színével némi arannyal megtűzdelve.

 


 

Számos eleinte kevésbé szokványos kiegészítő megkedvelésében, így a gumicsizma esetében is jelentős szerepet játszanak külföldi és hazai celebeink, kiknek ízlésére a közvélemény szerint bátran hagyatkozhatunk, mondván, ha ők felveszik, az biztosan csak trendi lehet. Kevésbé vannak azonos állásponton a férfiak, akiknek sokkal nehezebb a látványt feldolgozni. Sosem volt kérdéses hogy igazán nőiesnek, (a kényelmesnek cseppet sem mondható) tűsarkakat vélik, és a gumicsizmát, (egy végre valóban kényelmes darabot) pedig fenntartásokkal kezelnek.Pedig ha tudnák…

De nem tudják! 2012 őszi-téli szezonjában legalábbis még biztosan nem tudhatják mennyire imádni való is ez a lábbeli. Ugyanis bármennyire élünk modern, és szinte mindenre nyitott divatvilágban, a férfiak számára, úgy ahogy a klasszikus csizmákat, a gumicsizmákat sem sikerült beépíteni a ruhatárba. Habár a  csizmás kandúr effektus még várat magára, mi nők viszont boldogan élvezhetjük a különleges és trendi darabokat most, az őszi szezonban. Akinek pedig még nem volt mersze beszerezni az immáron alapdarabnak tekinthető csizmákat, idén kiváló alkalommal teheti ezt meg, ugyanis a szezonja éppen ezerrel dübörög!

 

Ezt már láttad?

Két ruhadarab, ezer variáció

Alapdarabok a gardróbban, amikkel sosem hibázhattok!

Szólj hozzá!

comments powered by Disqus