Hajtrendek 2013 tavaszára | Fashionfave - Online divatmagazin

Hajtrendek 2013 tavaszára

szerző: @2013-02-16
Share on Tumblr

Ma már nincs olyan férfi, aki évente egyszer látogatna csak el a borbélyához. Az ápolt haj és a hajformázás ma pontosan olyan része a férfiak napi rutinjának, mint a reggeli fogmosás.

 

Mára 2013 vagy legalábbis az év melegebb hónapjainak legmenőbb frizuráit gyűjtöttük össze. Fiúk, nem kell aggódnotok, mert szinte semmilyen változás nem várható frizura trendek terén 2013 tavaszán! Ahogy tavaly is, úgy idén is az oldalt felnyírt, felül hosszabb fazon uralkodik majd, pár apró változással.

 

 

hairss13lb2  

Idén újra hódít majd a “lenyalt” típusú haj, amit a legegyszerűbben egy vizes hatású zselével, valamint egy hajszárító segítségével tudtok percek alatt magatoknak is elkészíteni. Én általában előző este megmosom a hajam, majd másnap reggel kezdem formázni: az átlagostól egy kicsit több vizes hatású zselét viszek fel a hajamra, majd egy sűrű keféjű fésűvel formázom azt, amint a képen látható, végül hajszárítóval ráerősítek a száradásra, s indulhat is a napom. A divatbemutatók backstage-ből lestem el azt a trükköt, hogy egy darab gézzel leszorítom azt a részt, amit épp szárítani készülök, s így egyetlen hajtincs sem került nem kívánt helyre. Elsőre talán bonyolultnak hangzik, de higgyétek el nekem, sokkal egyszerűbb megcsinálni, mint elmagyarázni vagy leírni.

 

hairss13lb

Míg a feljebb említett trend igazi kimért, precíz és jófiú hatást kölcsönöz, addig ez a mostani, ahogy a képek mutatják, igazi rossz fiúvá változtatják a leginkább visszafogott pasikat is. A megfelelő kócos hatás elérésére csak por állagú mattosító hajformázóra van szükséged, esetleg gumis alapú wax-ot is használhattok – s a formázásban már csak a kreativitásotok szabhat határokat. Így csak rajtatok áll, hogy jó fiúk avagy rossz fiúk bőrébe szeretnétek idén tavasszal bújni.

 

Olvassátok át a Schwarzkopf néhány tanácsát is:

  • A rövid hajat a legjobban zselével lehet formázni. A zselé a rövid frizurának jó tartást ad. Nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiségű zselét használjatok. A sündisznó tüskék és a betonhaj már kimentek a divatból.
  • Ha azt akarjátok, hogy a hajatok puha és fényes legyen, akkor a legjobb választás a viasz, vagy a hajkrém.
  • A hajzselé nem jó a hosszabb hajra, mert a hosszú hajat merevvé, és nehezen formázhatóvá teszi.
  • A viasz és a hajformázó krém a természetes frizura kialakításában segít. A hajlakkot óvatosan, a zselé, vagy a viasz után használjátok. Bár a hajlakk tartást ad a hajnak, zsíros és piszkos kinézetűvé is teheti.
Forrás: FASHIONBEANS, Schwarzkopf

2013 férfi haj divat

2013 férfi hajtrend

férfi haj stílusok 2013

focista frizurák 2013

fi

férfi frizurák 2013 trend

fèrfi frizura 2013

divatos frizurák fiuknak

hajak férfi 2013

mia hajdivat fiuknál

hajtrend fiúknak

modern férfi frizurák 2013

hajak kisfiúknak

stílusok fiúknak

férfi hajtrend

ferfi haj frizurak 2013

ferfi divatos haj 2014

_
_
_
_
Frizura

Trendi, trendibb, szőke!

Egy cikk arról, milyen szőkének lenni, hogyan védd meg hajadat és milyen árnyalatait válaszd! A szőke sose megy ki...

Magazin
Hódítsunk színes tincsekkel!

Rózsaszín, lila vagy kék, nem számít! Dobd fel frizurádat extrém színekkel! A téli szürkeség után szívesebben viselünk élénk színeket, de nem csak...

tipp!
hot!
Frizura
8 furcsa beauty tipp, ami tényleg működik

Gondoltad volna, hogy a vékonyszálú, lelapuló hajjal csodákat művel a sör? Cikkünkben most 8 furcsa beauty tippet mutatunk be, amik tényleg működnek....

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus