Híres focisták reklámarc szerepben | Fashionfave - Online divatmagazin

Híres focisták reklámarc szerepben

szerző: @2012-05-11
Share on Tumblr

A leghíresebb focisták nemcsak a pályán, hanem különböző termékek reklámozásával is öregbítik hírnevüket. Egy-egy jó labdarúgó nevével szinte bármit el lehet adni, tudják ezt a tervezők, a gyártók és a különböző magazinok is, így senkinek sem meglepő, hogy néhány focista többet keres reklámokkal, mint “igazi hivatásával”. Nézzük kik is a legfelkapotabb reklámarcok a focipályáról.

David Beckham

Ki mással is indíthatnánk a sort, mint magával A REKLÁMARC-cal. David Beckham tökéletes pédája annak, hogyan legyen egy futballista divatikon, legenda és egy “élő reklámtábla”. David Beckham hírnevét igaz elsősorban tehetségének köszönhette, de miután a pályán bizonyított nem kellett sok a legnagyobb vállalatoknak, hogy őt szerződtessék reklámarcuknak. Dolgozott a Pepsi-nek, a Motorola-nak, az IBM-nek és a Vodafone-nak és több sportszergyártónak is. Emelett két szezonban adta arcát és testét az Emporio Armani Underwear kampányokhoz, valamint idén tavasszal a H&M férfialsóneműit is ő népszerűsítette. És persze azt se felejtsük el, hogy saját nevével fémjelzett parfümjei a legnépszerűbb illatok között vannak számon tartva. Vajon mi lesz a következő dobása?

Cristiano Ronaldo

A portugál szélsőért nők ezrei rajonganak, így hatalmas öröm amikor valamit, bármit az ő közreműködésével reklámoznak. A nevéhez fűződő legemlékezetesebb kampányok talán a Megan Fox-szal közös Emporio Armani Underwear /ebben éppen David és Victoria Beckham-et váltotta a Ronaldo-Megan Fox páros/ és persze az Armani Jeans fotósorozatok. Mindemelett raklámozott már hajzselét, a Visa-t, Fuji termékeket és persze népszerűsítette a Nike-ot és Pepsi-t is, sőt Japánban egy Coca-Cola reklámbam is szerepelt. Testvérével pedig közösen nyitottak egy üzletet , ami találóan a CR7 nevet kapta.

Lionel Messi

A világ legjobbjai között számon tartott argentin labdarúgó sem bevételei kis részét köszönheti a reklámoknak. Rendszeresen látjuk őt is a Pepsi kisfilmjeiben, de arcát adta már az Adidas és FIFA termékekhez is, sőt már arra is volt precedens, hogy a klasszis egy sampont reklámozott.

Most csak a három legfelkapotabb labdarúgót emeltük ki a sorból, de ne felejtsük el megemlíteni Zinedine Zidane-t, aki visszavonulása után is számtalan megbízást kap, nem kissebb cégektől, mint az Adidas; vagy az olasz focistákat, akik a 2010-es VB előtt Dolce&Gabbana alsónadrágokban pózoltak, de kis hazánk büszkeségei közül Dzsudzsák Balázs nevét sem hagyhatjuk említés nélkül, aki itthon a FIFA játékokat népszerűsíti.

Ti mit gondoltok arról, ha egy sportoló rengeteg termékhez adja az arcát? Szerintetek ez mehet a sportteljesítménye rovására?

Frizura

6 frizura tipp 40 felett

Stílusos frizurák a "negyedik x" után! Pár éve még a 30 volt a sláger, most a 40 az új...

hot!
Magazin
Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is jelenti, hogy...

tipp!
hot!
tippek
15 szexi és könnyű lófarok

Kíváncsiak vagytok hogyan tudtok látványos és egyben könnyen elkészíthető copfokat csinálni? Az alábbi cikkből ötleteket meríthettek. Általában akkor fogjuk lófarokba a hajunkat,...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus