Híres focisták reklámarc szerepben | Fashionfave - Online divatmagazin

Híres focisták reklámarc szerepben

Híres focisták reklámarc szerepben

szerző: @2012-05-11
Share on Tumblr

A leghíresebb focisták nemcsak a pályán, hanem különböző termékek reklámozásával is öregbítik hírnevüket. Egy-egy jó labdarúgó nevével szinte bármit el lehet adni, tudják ezt a tervezők, a gyártók és a különböző magazinok is, így senkinek sem meglepő, hogy néhány focista többet keres reklámokkal, mint “igazi hivatásával”. Nézzük kik is a legfelkapotabb reklámarcok a focipályáról.

David Beckham

Ki mással is indíthatnánk a sort, mint magával A REKLÁMARC-cal. David Beckham tökéletes pédája annak, hogyan legyen egy futballista divatikon, legenda és egy “élő reklámtábla”. David Beckham hírnevét igaz elsősorban tehetségének köszönhette, de miután a pályán bizonyított nem kellett sok a legnagyobb vállalatoknak, hogy őt szerződtessék reklámarcuknak. Dolgozott a Pepsi-nek, a Motorola-nak, az IBM-nek és a Vodafone-nak és több sportszergyártónak is. Emelett két szezonban adta arcát és testét az Emporio Armani Underwear kampányokhoz, valamint idén tavasszal a H&M férfialsóneműit is ő népszerűsítette. És persze azt se felejtsük el, hogy saját nevével fémjelzett parfümjei a legnépszerűbb illatok között vannak számon tartva. Vajon mi lesz a következő dobása?

Cristiano Ronaldo

A portugál szélsőért nők ezrei rajonganak, így hatalmas öröm amikor valamit, bármit az ő közreműködésével reklámoznak. A nevéhez fűződő legemlékezetesebb kampányok talán a Megan Fox-szal közös Emporio Armani Underwear /ebben éppen David és Victoria Beckham-et váltotta a Ronaldo-Megan Fox páros/ és persze az Armani Jeans fotósorozatok. Mindemelett raklámozott már hajzselét, a Visa-t, Fuji termékeket és persze népszerűsítette a Nike-ot és Pepsi-t is, sőt Japánban egy Coca-Cola reklámbam is szerepelt. Testvérével pedig közösen nyitottak egy üzletet , ami találóan a CR7 nevet kapta.

Lionel Messi

A világ legjobbjai között számon tartott argentin labdarúgó sem bevételei kis részét köszönheti a reklámoknak. Rendszeresen látjuk őt is a Pepsi kisfilmjeiben, de arcát adta már az Adidas és FIFA termékekhez is, sőt már arra is volt precedens, hogy a klasszis egy sampont reklámozott.

Most csak a három legfelkapotabb labdarúgót emeltük ki a sorból, de ne felejtsük el megemlíteni Zinedine Zidane-t, aki visszavonulása után is számtalan megbízást kap, nem kissebb cégektől, mint az Adidas; vagy az olasz focistákat, akik a 2010-es VB előtt Dolce&Gabbana alsónadrágokban pózoltak, de kis hazánk büszkeségei közül Dzsudzsák Balázs nevét sem hagyhatjuk említés nélkül, aki itthon a FIFA játékokat népszerűsíti.

Ti mit gondoltok arról, ha egy sportoló rengeteg termékhez adja az arcát? Szerintetek ez mehet a sportteljesítménye rovására?

divat

5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a...

hot!
divat
Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban sem mertük...

hot!
Magazin
Hosszúból rövid – belevágjunk?

Rengeteg előtte-utána fotó a leghíresebbekkel. Döntsétek el Ti, hogy kinek melyik áll jobban! Az utóbbi időben a hírességek sorra válnak meg hosszú...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X