Hogyan lett Vic-ből Victoria? | Fashionfave - Online divatmagazin

Hogyan lett Vic-ből Victoria?

szerző: Léhárt Ákos @2012-08-03
Share on Tumblr

Copyright by Google Egyértelműen sikersztori.Lassan nem fog eltelni úgy egy nap sem, hogy ne hallanánk valami hírt Victoria Beckhamről. A hölgyeménynek sikerült elérni azt, hogy ma már az énekesnő, a családanya, a dalszövegíró, a modell, az üzletasszony, a táncos s a divattervező jelzőkkel is illetik.

Victoria, a csúnyácska kislány.

Copyright by GoogleVictoria Adams 1974-ben született Hertfordshire-ben. Angol vidéki családban nőtt fel 2 testvér mellett. Már fiatalkorában próbált a média közelébe kerülni, s mielőtt csatlakozott volna a Spice Girls formációhoz, már kipróbálta magát táncos- illetve, énekesnőként is, persze kisebb, ismeretlen csapatokban.

Victoria, az újdonsült poplady.

Copyright by Google Mivel Victoriának célja volt, valamilyen táncos/énekes produkcióban részt venni, így jelentkezett a “The Stage” nevű tehetségkutató műsorba. Az elején senki sem gondolta volna, hogy ez a műsor lesz az, amitől a lány élete 180°-os fordulatot vesz. A tehetségkutató végén megalakult a Spice Girls, létrehozták Posh Spice-t (Victoria beceneve). 1996-ban megjelent a Spice Girls első slágere a “Wannabe” mellyel a siker egyértelmű volt. A csapat pillanatok alatt a világ legismertebb formációja lett, így valósulhatott meg, hogy Victoria találkozott a (már akkor is ismert) focistával David Beckhammel. Ez a randevú mára 4 gyermeket és egy 13 éve tartó házasságot eredményezett.

Victoria, a focistafeleség.

Copyright by Google1999-ben házasodtak össze, ami után Victoria Beckham sokkal bátrabban kezdte kibontakoztatni “mélyben rejlő tehetségét”. A Spice Girls pár év után feloszlott, Victoria pedig szólókarrierjét próbálta erősíteni. Ami hamar kudarcot vallott így Mrs. Beckham (ha nem is végleg) de felhagyott az énekléssel. A focistafeleség szerep pedig hamar átalakult anyukává, hiszen 3 fiúnak és 1 kislánynak is életet adott már.

Victoria, a divatbomba.

Copyright by GoogleCopyright by Google Hosszú volt az út idáig, azonban úgy néz ki végleg elfoglalta “legkényelmesebb” pozícióját a köztudatban. Kezdetekben az egyre több modellkedés, esetleg a növekvő hírneve miatt, vagy David által, de egy biztos, hogy divatikonná vált. Egyre több divatház kérte fel, egy-egy kollekció megtervezésére vagy reklámozására. A sok feladatnak ( az igazat megvallva, talán a nevének leginkább) köszönhetően Victoria Beckham márka lett.

Victoria, a stílusikon.

Copyright by Google Copyright by Google Valljuk be, a lassan 38 éves anyuka tökéletes formában van. Stílusa szintén hibátlan, hiszen a paparazziknak hála, a sima hétköznapi megjelenését is megismerhettük már. Szinte az összes divat-bulvár magazin címlapján szerepelt már. Az egyik legfontosabb szeptemberi Glamour szám (sokadjára) újra címlapra helyezte. Saját márkájára a kifinomultság, a szép vonalvezetés, és a nőiesség a jellemző. Volt példa már kudarcra Victoria pályafutása során, de a saját márka megteremtése (eddig) jó üzletnek tűnik. Állandó jellegű hibátlan megjelenései, tökéletes alakja, gyönyörű haja, és a családanya szerep jócskán hozzátesz pozitív-személyiségképéhez.

Copyright by Google

FashionFave loves Victoria Beckham!

Híresség

Viharos sztárháborúk

Kedvenc sztárjaink között is gyakran előfordul, hogy kibékíthetetlen konfliktusokra hivatkozva évekig szóba sem állnak egymással. Cikkünkben most néhány emlékezetes "sztárháborút"...

Híresség
Sztárok meztelenül

Hány sztár vetkőzött már le? Meglepően sok! Bizonyíték a cikkben! Nem sűrűn, de azért előfordul, hogy sztárok meztelenül szerepelnek klipjeikben. Régen még...

tipp!
hot!
Magazin
Coco Chanel eszmei hagyatéka

Egy csokorba gyűjtöttük Coco Chanel leghíresebb aranyköpéseit, amiken érdemes elgondolkozni vagy akár némelyiket megfogadni! Lássuk csak mit is köszönhetünk Mademoiselle Chanelnak?! Ő...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus