Kezdőlap / Magazin / Beauty / Interjút készítettünk Tatár Csillával!

Interjút készítettünk Tatár Csillával!

Tatár Csillával, a TV2 reggeli műsorának arcával készített interjúban megtudhatjátok, mit gondol a stylistok által, a közönség számára kialakított, és a civil életben képvislet stílusa közötti különbségekről, és magáról a divatról alkotott véleményét is megosztja velünk a műsorvezetőnő.

Csillával először a Street Fashion Múzeum kiállításán találkoztam, ahol interjút kértem tőle a Fashionfave divatblog részére. Már másnap reggel tudtunk találkozni, és minden kérdésemre készségesen válaszolt. Nagyon kedves, közvetlen embert ismertem meg benne, aki abszolút ellent mond a tévés személyiségekről kialakított sztereotípiáknak.

EVA_0018_r

Amióta a Mokkában műsort vezetsz, láthatóan új imidzsed van, gondolok itt mind a smink, mind a frizura, mind a ruha stílusára is. Mennyire áll közel a szívedhez az újítás?

A kialakított stílus olyan, amilyen én vagyok. Nem kell elfogadnom, sem megbékélnem vele, végre igazán tetszik, amit a tükörben látok! Őszintén örülök a változásoknak.

Régebben középhosszú hajjal láthattak a nézők, nehéz volt megválni a hajadtól?

Amikor levágattam a hajamat, valahogy megváltozott a saját magamról -sőt, a világról alkotott képem. Nem mondom, hogy minden pozitív dolog, ami akkoriban történt velem, ennek tudható be, de tény, hogy sok dologban közrejátszott. Sokkal magabiztosabb lettem, és ehhez a nézők pozitív kritikái is hozzásegítettek. Ma már el se tudom képzelni, hogy újra hosszú hajam legyen, végre megbékéltem a tükörképemmel!

Előtte nem voltál elégedett önmagaddal?

Nem igazán, és nem csak önmagammal, de az egész világgal. Ez igazából egy komplexebb kérdéskör, úgy foglalhatnánk össze, hogy „útkeresési időszakom” volt. Aztán lassan elkezdtek történni a dolgok, és úgy gondolom, ez volt a dolgok helyes útja, ez a folyamat része volt.

Tetszenek azok a ruhák amiket reggelente kiválasztanak neked?

Mindig figyelünk a stylistokkal, hogy csak olyan ruhát viseljek a műsorban, amilyet a civil életben is felvennék. Sokszor viselem magyar tervezők darabjait, otthon és a tv képernyőjén egyaránt.

A civil életben is ilyen stílusú ruhákat hordasz?

Nem ennyire elegánsakat, de egy ilyen jellegű műsor megkívánja, hogy ne hétköznapi, vagy túlságosan laza szerelésekben szereplek. Mindenesetre a magánéletben is szeretek stílusosan felöltözni.

Van kedvenc divatterveződ?

A tehetséges magyar tervezők darabjait részesítem előnyben, fontosnak tartom a hazai divat népszerűsítését. Neves eseményekre általában Benes Anita csodás ruháit hordom, az esküvői ruhámat is ő tervezte. Ezen kívül pedig Sármán Nóri kreációit szeretem nagyon, a Cometen viselt fehér csipkeruhám például az ő munkája. Nagyon szeretem a hangsúlyos kiegészítőket, sokszor hordom a WAMP és a Lokalwear darabjait.

Screenshot2012-06-30at12.03.57AM

Szerinted van összefüggés a műsor jellege és a stílus között, amit a stylistok kialakítanak? Van-e egységes stílusa a különböző műsoroknak, (hiradó, reggeli műsor)?

Igen, mindenképpen, és ezt a saját bőrömön is tapasztalom. Több stílusú műsorban is dolgozom, a Mokka mellett én vezettem a Szépségkirálynőt, és a Megamániát is, a Megasztár backstage műsorát. Mind a három teljesen más világ, a Szépségkirálynő maga a megtestesült elegancia, a Mokkában inkább a visszafogott, de élénk színeket hangsúlyozzok, amik reggel talán jobban esnek a szemnek, és a backstage műsor laza hangulatát inkább fiatalos, hétköznapi ruhákkal próbáltuk hangsúlyozni. Ennek ellenére mindhárom műsorban sikerült megőriznem a saját stílusomat, csak éppen egy elegáns, egy visszafogott és egy laza szinezetét láthatták a nézők.

EVA_0010_


Ezt már láttad?

Kipróbáltuk! – Dr. Steinberger 5 napos méregtelenítőkúra

Miért is fontos a méregtelenítés?

Szólj hozzá!

comments powered by Disqus