Kampányok, már őszre! | Fashionfave - Online divatmagazin

Kampányok, már őszre!

Kampányok, már őszre!

szerző: @2012-07-22
Share on Tumblr

Hosszabb idő után újra 2012-es őszi kampány előzetesekkel készültünk nektek! Mára összegyűjtöttük a legmeghökkentőbb kampányokat.

A rendszeres követőink már láthatták az első fotót a Lanvin 2012-es őszi kampányából, akkor mi nem jutottunk szóhoz, de ti annál inkább… Mára az is kiderült, hogy a fotón a legendás New York-i Apollo revüszínház egykori táncosa, a most 82 éves Jacqueline `Tajah` Murdockot látható. A Lanvin kreatív vezetője, Alber Elbaz szerint a luxus kortól, és alkattól független, ezért egy idős hölgy éppúgy lehet stílusos, mint egy huszonéves modell, és milyen igaza is van. A mostani kampány koncepciója, hogy igazi nőkkel kell kampányolni, akik mégis tökéletesen közvetítik a Lanvin filozófiáját. Izgatottan várjuk Steven Meisel fotóit, vagyis a teljes 2012-es őszi Lanvin kampányt!

Remélem Ti is egyetértetek velem, hogy Sarah Burton kezei alatt egyenesen virágzik a divatház! Ahogy megláttam az első fotókat egy bő hete, rögtön beleszerettem annak ellenére, hogy a már megszokott koncepció érvényesül. Sims fotóin egyszerre van jelen a jövő és a magas szabászat. Egyszerűen káprázatos, ahogy a fekete-fehér képek kontrasztot alkotnak a lilás-pinkes árnyalatokkal… Az Alexander McQueen őszi kampányát David Sims fotózta és Suvi Koponen népszerűsíti a márka őszi darabjait.

Ha nagyon őszinte szeretnék lenni, akkor nem hinném, hogy a Chanelnek még ma is kampányolnia kellene. Sőt, ha már kampányol, akkor meg nem ilyen semmitmondó fotókon. Természetesen Karl Lagerfeld fotózta, a modellek neve is rangos: Saskia de Brauw és Stella Tennan.

Annak ellenére, hogy a Balenciaga őszi kampányát Steven Meisel fotózta, a képek mégis életlenek, unalmasak és bambák. Bár lehet, hogy ez volt a koncepció, hisz az összes modell (Linn Arvidsson, Sophie Hirschfelder, Anniek Kortleve, Julier Bugge, Juliet Ingleby) ‘friss’ arc a divat szakmában, de akkor is lehetne több élet a modellek szemében. Aminek legalább mi magyarok örülhetünk egy cseppet, az az, hogy a márka férfi vonalát Dörfler Márton, az Art Models felfedezettje népszerűsíti.

A Bulgari is a Lanvin példáját követi, hiszen nem egy fiatal modellre, hanem Isabella Rosselini bízta a népszerűsítést. Szerintünk ezzel nincs semmi baj, hiszen a Bulgari az érett nőket célozza meg, és egy ikon hamarabb a boltba csábíthatja a ‘célközönséget’. A fotót elnézve az idén 60 éves legendán úgy tűnik, nem fog az idő, hiszen Ingrid Bergman és Roberto Rosselini lánya még ma is elbűvölő.

cipő

Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban...

hot!
tippek
Őszi trendek

Őszi trendek - az idei alapdarabok! Itt van az ősz, itt van újra… Lassan már az októbert tapossuk, így itt az ideje,...

hot!
divat
5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a nyárnak és...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X