Kampányok, már őszre! | Fashionfave - Online divatmagazin

Kampányok, már őszre!

Kampányok, már őszre!

szerző: Kász Attila@2012-07-22
Share on Tumblr

Hosszabb idő után újra 2012-es őszi kampány előzetesekkel készültünk nektek! Mára összegyűjtöttük a legmeghökkentőbb kampányokat.

A rendszeres követőink már láthatták az első fotót a Lanvin 2012-es őszi kampányából, akkor mi nem jutottunk szóhoz, de ti annál inkább… Mára az is kiderült, hogy a fotón a legendás New York-i Apollo revüszínház egykori táncosa, a most 82 éves Jacqueline `Tajah` Murdockot látható. A Lanvin kreatív vezetője, Alber Elbaz szerint a luxus kortól, és alkattól független, ezért egy idős hölgy éppúgy lehet stílusos, mint egy huszonéves modell, és milyen igaza is van. A mostani kampány koncepciója, hogy igazi nőkkel kell kampányolni, akik mégis tökéletesen közvetítik a Lanvin filozófiáját. Izgatottan várjuk Steven Meisel fotóit, vagyis a teljes 2012-es őszi Lanvin kampányt!

Remélem Ti is egyetértetek velem, hogy Sarah Burton kezei alatt egyenesen virágzik a divatház! Ahogy megláttam az első fotókat egy bő hete, rögtön beleszerettem annak ellenére, hogy a már megszokott koncepció érvényesül. Sims fotóin egyszerre van jelen a jövő és a magas szabászat. Egyszerűen káprázatos, ahogy a fekete-fehér képek kontrasztot alkotnak a lilás-pinkes árnyalatokkal… Az Alexander McQueen őszi kampányát David Sims fotózta és Suvi Koponen népszerűsíti a márka őszi darabjait.

Ha nagyon őszinte szeretnék lenni, akkor nem hinném, hogy a Chanelnek még ma is kampányolnia kellene. Sőt, ha már kampányol, akkor meg nem ilyen semmitmondó fotókon. Természetesen Karl Lagerfeld fotózta, a modellek neve is rangos: Saskia de Brauw és Stella Tennan.

Annak ellenére, hogy a Balenciaga őszi kampányát Steven Meisel fotózta, a képek mégis életlenek, unalmasak és bambák. Bár lehet, hogy ez volt a koncepció, hisz az összes modell (Linn Arvidsson, Sophie Hirschfelder, Anniek Kortleve, Julier Bugge, Juliet Ingleby) ‘friss’ arc a divat szakmában, de akkor is lehetne több élet a modellek szemében. Aminek legalább mi magyarok örülhetünk egy cseppet, az az, hogy a márka férfi vonalát Dörfler Márton, az Art Models felfedezettje népszerűsíti.

A Bulgari is a Lanvin példáját követi, hiszen nem egy fiatal modellre, hanem Isabella Rosselini bízta a népszerűsítést. Szerintünk ezzel nincs semmi baj, hiszen a Bulgari az érett nőket célozza meg, és egy ikon hamarabb a boltba csábíthatja a ‘célközönséget’. A fotót elnézve az idén 60 éves legendán úgy tűnik, nem fog az idő, hiszen Ingrid Bergman és Roberto Rosselini lánya még ma is elbűvölő.

Brands

Victoria’s Secret és ami mögötte van

Angyalok. Csillogás. Siker. Victoria's Secret. De vajon mi zajlik a kulisszák mögött? A világ egyik legismertebb fehérnemű márkája, a világ...

hot!
Brands
Az ismert divatmárkák neveinek története

Miért a kakas, és honnan a krokodil? Lerántjuk a leplet a legendás márkanevekről! Már gyermekkorunkban is kerestük az összefüggéseket és minden “miért?”-re...

hot!
Magazin
Amerikai márkák a magyarokon

Nem is magyar, nem is rendelkezik hazai márkabolttal, mégis viseljük: az USA brandjei amik itthon is rajongótáborral rendelkeznek. Az USA nem csak...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X