Kate Hudson, az elbűvölő szőkeség! | Fashionfave - Online divatmagazin

Kate Hudson, az elbűvölő szőkeség!

Kate Hudson, az elbűvölő szőkeség!

szerző: Léhárt Ákos@2012-09-17
Share on Tumblr

Copyright by Harper's Bazaar Az októberi Harper’s Bazaar címlapjára a gyönyörű Kate Hudsont választották. A színésznő ellenállhatatlanul fest a Ralph Lauren Collection egyik kreációjában. A 33 éves szőkeségről csodálatos fotókat készítettek, s természetesen ehhez  egy remek interjú is dukál. Most következő cikkünkben ebből olvashattok néhány részletet. A riport a Harper’s Bazaar tulajdonában áll!

HP: Milyen volt az első találkozás a mostani vőlegényeddel, Matt Bellamyvel?
Kate: Először Párizsban, egy koncerten volt szerencsém látni őt. Őszinte vagyok, először nem is Mattre, hanem inkább félelmetesen jó tehetségére, s elképesztő képességeire figyeltem fel. Miután elkezdtünk randizgatni, sokáig nem tudtam, hogy milyen távlatokba tervezhetek vele. Nem tudtam összeegyeztetni a srác két személyiségét, hiszen a színpadon erőteljes és profi, míg velem egyszerű és szeretetteljes viselkedés jellemzi. Tudod, szokták mondani, hogy van az az ember akivel ha találkozol, úgy érzed magad, mintha otthon lennél, biztonságban. Én pont így érzem most.

HP: Készen álltok az eljegyzésre?
Kate: A legfontosabb dolog, hogy mindkét fél akarja az eljegyzést. Sosem szerettem volna muszájból, csak úgy összeházasodni. Ezt érezni kell, s nem szabad erőltetni, ha nem megy.

HP: Mennyire nehéz ingázni London és Los Angeles között?
Kate: Szerencsésnek mondhatom magam, hogy szeretek repülni, s vagyok olyan helyzetben, hogy ezt az állandó ingázást bírjam finanszírozni. Ameddig tudjuk, bátran és vidám csináljuk! Persze a későbbiekben szeretnénk az egyik helyen megállapodni.

HP: Milyen a barátságotok Gwyneth Paltrow-val?
Kate: Gwyneth és én szerintem mindig barátok maradunk. Legyen szó egy manikűr-pedikűrről, vásárlásról, vagy egy hirtelen kiruccanásról, Gwyneth mindig is a társam marad!

Az elég személyes interjúhoz, talán az eddigi legprofibb képsorozatot készítették el a színésznőről. A fotókért, Camilla Akransnak jár a köszönet!

divat

Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban...

hot!
Frizura
Hosszúból rövid – belevágjunk?

Rengeteg előtte-utána fotó a leghíresebbekkel. Döntsétek el Ti, hogy kinek melyik áll jobban! Az utóbbi időben a hírességek sorra válnak meg hosszú...

hot!
divat
5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a nyárnak és...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X