Katie Holmes, mint divatdiktátor?! | Fashionfave - Online divatmagazin

Katie Holmes, mint divatdiktátor?!

Katie Holmes, mint divatdiktátor?!

szerző: @2012-09-03
Share on Tumblr

Tom Cruise párjaként ismerte meg az egész világ, de Holmes kisasszony már jóval előtte is a vörös szőnyegen lépdelt. Igaz, akkoriban még szinte kislány volt, így nem is volt saját kiforrott stílusa. Ám azóta felnőtt…A dolgos hétköznapokban is csinosan öltözködik, nem fél egy darabot többször felvenni, ugyanakkor, a bemutatókon és egyéb megjelenéseken úgy néz ki, mint egy istennő. Szépségét többen is felfedezték már, Gap, Miu Miu, Ann Taylor, csak hogy pár márkát említsek. Mindezek mellett rengeteg magazinnak is pózolt.

Katie-Holmes-grass-flowers-outdoor-photography-1333x2000

Itt még bájos tini lány. Annak idején a Dawson és a haverok jelentette neki az ismertséget. Ám a következő képen már a H.Stern márka arcaként domborít, és szebb, mint valaha!

Katie_Holmes_2012

Úgy gondolta ez neki nem elég, és stylistjával Jeanne Yanggal 2009-ben Holmes & Yang névvel megalapították saját brandjüket. Valamiért eddig nem kapott túl nagy reklámot a márka, de azért így is akadnak hódolói, például Heidi Klum. Az úgy nevezett nagy áttörést a New York-i divathétre táblázták be. És hogy mit várhatunk tőlük? Nos a honlapjukon az olvasható, hogy szeretnének könnyű, időtlen darabokat alkotni, melyet éjjel- nappal lehet viselni, a hétköznapoktól kezdve, a munkán át, egészen a koktél partikig. A Lookbook szintén megtalálható a márka honlapján. Ebből kiindulva nem rossz első ránézésre, és bízva Katie stílusérzékében a folytatás is megfelelő lesz.

holmes-yang

divat

Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban...

hot!
divat
Őszi trendek

Őszi trendek - az idei alapdarabok! Itt van az ősz, itt van újra… Lassan már az októbert tapossuk, így itt az ideje,...

hot!
Magazin
5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a nyárnak és...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X