Készülődés őszre- smink körkép a kifutókról | Fashionfave - Online divatmagazin

Készülődés őszre- smink körkép a kifutókról

Készülődés őszre- smink körkép a kifutókról

szerző: @2012-08-10
Share on Tumblr

A divatházak már javában készülődnek a következő szezonra, megmutatjuk a legszebbeket. Dior, Prada, Michael Kors, mind kifutón vonulnak és diktálják, hogy ősszel mit vegyünk fel, hogyan álljon a hajunk és persze, hogy hogyan sminkeljük ki magunkat. Lássuk a hat legcsodásabb remekművet.

dior_fw_2012A Dior sminkmesterei a nemes egyszerűségre törekedtek. Igazán természetes, szinte már a “semmi smink” kategóriába tartozik, mégis a szem  hangsúlyos marad. Nekünk tetszik, mivel bárhol mutatkozhatsz ilyen sminkkel, és könnyű elkészíteni.

Gucci sminkesei átálltak a sötét oldalra, igazodván bleached-brows-red-lips-gucci-fall-2012-runwaya hideg évszak viszontagságaihoz. Összességében itt is natúr, vagyis a világos szemöldök és falfehér bőr által kissé tündéri létre utaló sminkeket láthatunk. Csak hogy míg Dior-éknál a szem kapott némi színt, addig Gucci modelljei az ajkukra hívják fel a figyelmet az erőteljes sötétpiros rúzzsal.

fall-2012-valentino-01

Valentino kifutóján a smink szintén igazodott a ruhákhoz, és a régi minta újbóli használatával most is sikert aratnak. Tehát a füstös sötét szemek soha nem mennek ki a divatból, legfeljebb kicsit változtatnak rajta, mint azt most is láthatjuk. Ez esetben valamivel világosabb és színesebb változatával ismerkedhetünk meg.

Dolce & Gabbana kollekciójában az arany és a fekete a domináns, illetve a mértéktelen díszítés. Ezt belátván úgy gondolták, hogy jobb egy visszafogott smink. Mindazon által sikerült egy fajta, gyöngéd csillogást csempészni a sminkbe anélkül, hogy túl giccsessé vált volna az összhatás.

dolce-and-gabbana-fall-2012

Michael Kors szintén a natúr- halvány sminkre tette le a ILyJfnLxOrrF0zQQvoksát, mikor erről  kérdezték. Ám itt a modelleken valami cserfes szín lett úrrá. Hiába a visszafogottság a szemeken, addig üde pirosban, vagyis a „kicsattan az egészségtől” árnyalatban pompáznak a lányok. Ezt megkoronázva az ajkakon is friss színeket láthatunk.

Végül következzen a nagyágyú, hiszen mindenki erre várt. Prada készítette a szezon legütősebb sminkjét, hiszen míg általánosságban mindenki a visszafogottság báját alkalmazta, addig itt a lányokon erőteljes fekete szemfestést, narancssárga szemöldököt és lila- fehér szemceruza által hagyott vonalakat látunk. Ennyi finomkodás után igazi sokkhatásként éri az embert. Kissé futurisztikus, amazon lányokra hajazó, mégis mangás beütéssel rendelkező sminkek ezek. Ahogyan Pat McGrath sminkmester fogalmazza, „Ők a virtuális világ hercegnői.”prada2

Frizura

Hosszúból rövid – belevágjunk?

Rengeteg előtte-utána fotó a leghíresebbekkel. Döntsétek el Ti, hogy kinek melyik áll jobban! Az utóbbi időben a hírességek sorra válnak...

hot!
cipő
Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban sem mertük...

hot!
divat
5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a nyárnak és...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X