Kiegészítők őszre, pasiknak! 2. rész | Fashionfave - Online divatmagazin

Kiegészítők őszre, pasiknak! 2. rész

szerző: @2012-10-22
Share on Tumblr

A múlt héten az idei őszi/téli sapka és sál-trendekről számoltunk be nektek (itt), akkor egészen olcsón megúszhattatok egy-egy mai trendet. Ellenben, ha a cipőkről és a táskákról van szó, sajnos kicsit mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni. Persze, ha az egyik fő szempont a minőség.

Cipők

Őszintén be kell vallanom, hogy nagyon nehéz volt kiválasztani 6 darab cipőt, ugyanis köztudott rólam, hogy bármikor képes vagyok megvenni a X. pár cipőt… Őszre, még Ti is bátran választhattok egy szép, kevésbe meleg cipőt, ellenben ha nem szeretnétek megfázni Ti sem, akkor már őszre érdemesebb egy vastagabb darabot beszerezni. A szezon nagy kedvencei a bakancsok, amiket szinte minden fast-fashion boltban kapni lehet már. A megfelelő téli cipő nem olcsó mulatság, de szerintünk érdemesebb befektetni egy drágább lábbelibe, hiszen egy téli cipőt sosem egy szezonra vesz az ember. Köztudott, hogy az átlagtól 10-20%-kal drágább darabok, mindig kiszolgálják a ‘gazdájukat’. Míg el nem felejtjük, a kényes anyagú illetve a beázásra hajlamos cipőket, kezeljétek Ti is speciális, impregnáló szerrel, amit minden nevesebb cipőboltban megtaláltok, cipőtök hálás lesz érte.

Táskák

Ahogy a cipőket, úgy a táskákat sem egy szezonra válasszuk. Ennek értelmében próbáljatok Ti is valami klasszikusabb darabot választani, és ne egy trendnek behódolni. Ha a hidegebb hónapokról van szó, akkor előnyben részesítem a bőr táskákat, melyek az esőnek és a fagynak is jobban ellenállnak, mint a szövet illetve vászon darabok. Az idei szezonban egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a férfiak körében is a clutch-ok és a document case-ek. Ezek mellett még mindig nagyon kapósak az örök aktatáskák és a szintén klasszikus sport táskák is. A színek terén én inkább a fekete esetleg a barna valamely árnyalatát ajánlom, de egy kirívó bordó document case az összeállításunk ékköve lehet.

Apropó, ha már a táskáknál tartottunk, engedjétek megosztani az én kedvencemet is. Több hete várom, hogy valaki meglepjen ezzel a szegecses Burberry Prosrsum darabbal, ami ‘mindössze’ 2′.

burberry

tippek

15 szexi és könnyű lófarok

Kíváncsiak vagytok hogyan tudtok látványos és egyben könnyen elkészíthető copfokat csinálni? Az alábbi cikkből ötleteket meríthettek. Általában akkor fogjuk lófarokba...

hot!
Magazin
6 frizura tipp 40 felett

Stílusos frizurák a "negyedik x" után! Pár éve még a 30 volt a sláger, most a 40 az új 20 a...

hot!
Magazin
Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is jelenti, hogy...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus