Kristina Bazan, a svájci divatikon | Fashionfave - Online divatmagazin

Kristina Bazan, a svájci divatikon

szerző: Juhász Krisztina @2012-07-07
Share on Tumblr

Mégcsak most fejezte be a középiskolai tanulmányait, lassan másfél éves blogger-múlttal rendelkezik, facebook-on, több, mint 18ezren-, lookbook-on pedig több, mint 31ezren  követik és tizenkilenc éves létére olyan kifinomult stílusérzéke van, melyet sok idősebbb kollégája is megirigyelhetne. Ő Kristina Bazan, a KAYTURE blog szerkesztője.

Egyik videójában elmondja azt is, hogyan kapta a blogja ezt a nevet: amíg Amerikában élt gyakran szólították Kay-nek, innen az alapötlet, hogy összeillesztette a “Kay” és a “couture” szavakat. Ma már Svájcban él és tevékenykedik, méghozzá Genfben. Ismerős lehet az arca, hiszen 2011-ben jelentkezett a Miss Svájc versenyre, ahol be is jutott a döntőbe!

Leggyakrabban az outfit-jeit mutatja be megszórva egy kis személyes történettel, mit-miért-hova vett fel, milyen volt a napja, mik a tervei stb., tehát egyáltalán nem mondhatjuk, hogy monoton lenne az állandó szett-nézegetés. Ezenkívül néha megosztja az olvasókkal az aktuális kedvenc termékeit “Goodies” címszó alatt vagy más személyes vonatkozású témákról is ír.

Állandó fényképésze James Vyn, aki ráadásul a barátja is, ezért is készülnek róla szinte mindig nagyon jó minőségű, szinte profi fotók. James mindig elkíséri őt a jelesebb divateseméyekre, hiszen azokon Kristina  már állandó vendégnek számít, tavaly ott volt Japánban a Vogue Fashion Night Out-ján, ahol Roberto Cavalli-val is lencsevégre kapták. Utoljára a felhők közül jelentkezett, hiszen elutazott a berlini divathétre. Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk a beszámolójára!

A Japán Vogue Fashion Night Out-ján, Cavallival:

Volt szerencséje “tesztelni” az YSL 2012-es nyári termékeit:

Hugo Boss és Diesel genfi üzletmegnyitón, Fashion tv party, Guerlain párizsi és genfi termékbemutató, Michael Kors bemutató (ahol készült közös képe is a tervezővel), YSL termékbemutató:

 

Hogy tetszik nektek Kristina stílusa? Lecsekkoljátok a blogját?

kristina bazan

svájci divat

_
_
_
_
Magazin

Látványos igénytelenség

Hibák, amiket nap mint nap elkövetünk. Nézzük, hogyan tudunk mégis változtatni rajtuk! Sokszor gondolkozunk azon, mikor olyasmit látunk, ami a...

hot!
divat
2014-es szoknya trend

Szeretnétek tudni, hogy melyek az idei szoknya trendek? Az alábbi cikkünkből megtudhatjátok és saját stílusotokra formálhatjátok kedvenceiteket. Igazán nőies megjelenést csakis szoknya...

hot!
tippek
Válassz nyári ruhát alakodnak megfelelően!

A nyári nagy melegben egy lenge ruhácska a legpraktikusabb viselet, hiszen csak felkapjuk és már mehetünk is a dolgunkra, legyen szó...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus