Lady Gaga az új Vogue múzsa?! | Fashionfave - Online divatmagazin

Lady Gaga az új Vogue múzsa?!

Lady Gaga az új Vogue múzsa?!

szerző: Léhárt Ákos@2012-08-13
Share on Tumblr

Valószínű senkinek sem kell bemutatni a világ legminőségibb és szinte legrégebb óta megjelenő divatlapját, a Vogue-ot. A Vogue nemzetközi vállalata napjainkra egy tökéletes minőséget kínáló, havonta megjelenő “Bibiliát” tesz közzé a világ számos országában, többek között az USA-ban, Mexikóban, Olaszországban és Franciaországban, hogy csak a legnagyobbakat említsük.

Mindig is dicsőségnek számított a Vogue-ba bekerülni, nemhogy a címlapon szerepelni, így nem túlzás azt kijelenteni, hogy a magazin borítóján a világ legismertebb modelljei és a sztárvilág krémje volt eddig is látható. Így jöhetett létre ez a “kapcsolat” Lady Gaga és a Vogue között.

Lady Gaga kezében a Vogue kormánya?!

Persze a cím egy kicsit erős, hiszen nem akar a hölgyemény vezetői pozíciókba lépni a lapnál (..még). Igaz, hogy Gaga 5 éve jutott be a köztudatba, mégis számos cikket, interjút közöltek már róla. Talán extrém stílusának, s “divatmegújító” szerepének köszönhető, hogy lassan rekordot fog dönteni, hiszen híresség létére több, mint  3 címlapon vírit. A legutolsó, tavaly márciusi címlap után a Vogue csapata újra az énekesnőt helyezte szeptemberi számának borítójára. Nem szabad elfelejteni, hogy a legtöbb lapnál a szeptemberi szám a legfontosabb: az első őszi szám a legmagasabb színvonalú.

A Vogue legújabb címlapján..

Nem meglepő, hiszen az énekesnő egyértelműen az egyik legkeresettebb előadó, s egyéb tevékenységei miatt a legfoglalkoztatottabb személyiség is egyben. Lady Gaga legújabb sorozata a FAME (az énekesnő új parfümje) népszerűsítésének is nagyon jót tesz: erről, további terveiről és persze más témákról is nyilatkozik a cikkben az énekesnő. Az eddig megjelent címlapból és pár képből pedig már kijelenthetjük, hogy Mert Alas & Marcus Piggott ismét tökéletes munkát készített a díváról. Fave a javából!

Copyright by Google+1 érdekesség: A Vogue Marilyn Monroe-s száma az eddigi legnagyobb példányszámban értékesített szám, melyből 1 500 000 fogyott világszerte. A szeptemberi Gaga-Vogue már 200 000 előrendelést kapott.. Megdőlni látszik a rekord?!

Magazin

Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban...

hot!
Magazin
Hosszúból rövid – belevágjunk?

Rengeteg előtte-utána fotó a leghíresebbekkel. Döntsétek el Ti, hogy kinek melyik áll jobban! Az utóbbi időben a hírességek sorra válnak meg hosszú...

hot!
divat
5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a nyárnak és...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X