Lazaro Fall Bridal Collection | Fashionfave - Online divatmagazin

Lazaro Fall Bridal Collection

Lazaro Fall Bridal Collection

szerző: Juhász Krisztina@2012-07-31
Share on Tumblr

Ki ne emlékezne arra a Szex és New York részre, amikor Carrie és Miranda elmennek egy esküvői szalonba poénból menyasszonyi ruhákat próbálgatni?! Azóta szerintem nagyon sokunk fejében megfordult ez az ötlet, viszont a megvalósításig nem hiszem, hogy sokan eljutottunk. A nőknél már mondhatni szokás álmodozni a tökéletes ruháról, a Lazaro őszi kollekciójából meríthetünk ötleteket, hiszen gyönyörűbbnél-gyönyörűbb darabokat álmodtak meg a tervezők!

A hagyományos szín eme jeles alkalomkor még mindig a fehér, viszont kezdenek egyre inkább közkedveltté válni a bézs és a babarózsaszín árnyalatok is; a kollekcióban megtaláljuk mindhárom színt. Igazán romantikusra sikeredtek a darabok és lehet érezni bennük egy minimális sikket. Kivétel nélkül két közös jellemzője van az összes ruhának: a korzetos forma és a virág motívum, amely néhol nagyméretű fodorként, néhol pedig szolid mintaként jelenik meg a csipkebetéten. A kiegészítők használata igen minimális, csak egy-két helyen kapnak hangsúlyt, viszont akkor mutatós darabokról beszélhetünk! A modell haja mindegyik képen valamilyen módon fel van tűzve, s előszeretettel használtak ezüstszínű hajdíszeket is.

A kampányfotók filmes hatást keltenek, igaz, hogy a háttérből csak egy-egy korlát, tükör, ajtó vagy ablak látszik, viszont ezekből az apró részletekből egy szép, tágas kastélyra vagy kastélyszerű villára asszociálunk.

A mi kedvenceink ebből a kollekcióból egy rózsaszínes és egy bézs darabok lettek, viszont azt kétszer meggondolnánk, hogy nyaklánccal viselnénk-e őket!

http://www.fashion-style.becomegorgeous.com http://www.fashion-style.becomegorgeous.com

A főszerkesztő ajánlata

15 szexi és könnyű lófarok

Kíváncsiak vagytok hogyan tudtok látványos és egyben könnyen elkészíthető copfokat csinálni? Az alábbi cikkből ötleteket meríthettek. Általában akkor fogjuk lófarokba...

hot!
tippek
Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is jelenti, hogy...

hot!
Magazin
6 frizura tipp 40 felett

Stílusos frizurák a "negyedik x" után! Pár éve még a 30 volt a sláger, most a 40 az új 20 a...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X