Legszükségesebb ruhadarabok nyaralásra, avagy miket vigyünk magunkkal | Fashionfave - Online divatmagazin

Legszükségesebb ruhadarabok nyaralásra, avagy miket vigyünk magunkkal

szerző: Juhász Krisztina @2012-05-10
Share on Tumblr

A nyaralás, kiruccanás esetleg hosszúhétvége automatikusan vonzza, főleg a nőknél, a hatalmas bőröndöket, utazótáskákat. Most megtudhatjátok, mik azok az alapdarabok, amelyek nem hiányozhatnak egy utazás alkalmával, ha jól össze tudod válogatni őket, akkor pedig még helyet is sikerül megspórolni!

Igyekezzünk minél több basic darabnak helyet szorítani, hiszen ezek nagyon jól kombinálhatóak : egyszerűek, viszont látványosan feldobják a szettünket. A nadrágok közül alapdarab egy sötétkék farmer, egy fekete leggings és egy short, míg a felsők közül a rövidujjú-, hosszúujjú pólókat, ujjatlanokat és csőtopokat szinte mindennel tudjuk párosítani. Egy alkalmi ruhát mindenképp pakoljunk be, erre tökéletes a “kis fekete”, illetve strandra egy kisruhát és/vagy miniszoknyát.

y

Talán a táskák tudják elfoglalni a legtöbb helyet, mivel általában igyekszünk úgy bepakolni, hogy ne gyűrődjön-törjön, illetve előtte azért általában azzal is számolunk, hogy minden bepakolt ruhánkhoz legyen legalább egy hozzáillő táska is. Igyekezzünk egy neutrális színűt választani, amely illik a legtöbb ruhánkhoz, feketét esetleg fehéret. Csomagoljunk egy, lehetőleg nagyobb méretű, városnéző táskát, egyet strandoláshoz és egy borítéktáskát vagy clutch-ot az esti programokhoz.

bags

A legkényesebb darabok, mégis a cipők, főleg a cipőmániásoknak. Mivel ők is aránylag sok helyet foglalnak érdemes ésszerűen átgondolni mégis hány darab az optimális. Egy lapostalpú szandál vagy saru illetve egy tornacipő mindenképp kelleni fog a napi programokhoz, nem hiszem, hogy bárki is kibírná az órákig tartó sétákat magassarkúban; a strandoláshoz viszont mindenképp papucsot is pakoljunk. Az esti kimenetelekhez viszont egy magassarkú nem árt, ha velünk van.

shoes

Néha a kiegészítők is öltöztetnek, viszont ha nincs rajtunk akkor pedig “csupasznak” is érezhetjük magunkat. A napszemüveg nem csak dekoratív, hanem hasznos is. Persze nincs szükség a kollekciónk minden darabjára, egyet viszont mindenképp vigyünk magunkkal. Az ékszerek igazán nem foglalnak sok helyet, viszont itt is ügyeljünk, hogy a feleslegesebbnek vélt darabokat hagyjuk otthon. A fürdőruhát is ebbe a kategóriába sorolnám, két darab bőven elég, főleg ha nem szeretnénk, hogy a különböző típus miatt össze-vissza barnuljunk.

acc

+1 tipp: Azokat a darabokat, amelyek még egyszer sem voltak rajtunk, ne pakoljuk be azzal az indokkal, hogy majd most felavatom őket, mert valószínűleg, ha eddig nem nyúltunk hozzá, utazás alkalmával sem fogunk!

Nektek meggyűlik a bajotok a pakolással?

mit vigyek nyaralásramit vigyunk magunkkal nyaralasrahogyan csomagoljunk be két hét nyaralásranyaralásra mit vigyünk magunkkalnyaraláshoz ruháknyaralás mit vigyünk magunkkalnyaralas mi vigyüknyaralas frizuranyaralás 1 hétre pakolási listamit vigyünk nyaralnimit vigyunk nyaralasra?mit vigyek nyaralásra?mit érdemes bepakolni külföldi nyaraláshoz?mennyi ruha kell a nyaralásranyaralásra mit vigyünk magunkkal lista
Magazin

Hosszúból rövid – belevágjunk?

Rengeteg előtte-utána fotó a leghíresebbekkel. Döntsétek el Ti, hogy kinek melyik áll jobban! Az utóbbi időben a hírességek sorra válnak...

hot!
Magazin
Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is jelenti, hogy...

tipp!
hot!
tippek
15 szexi és könnyű lófarok

Kíváncsiak vagytok hogyan tudtok látványos és egyben könnyen elkészíthető copfokat csinálni? Az alábbi cikkből ötleteket meríthettek. Általában akkor fogjuk lófarokba a hajunkat,...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus