Lenvászon- blézer- Outfit Ágitól. | Fashionfave - Online divatmagazin

Lenvászon- blézer- Outfit Ágitól.

szerző: @2012-10-02
Share on Tumblr

Ezt a lenvászon-blézert leárazva vettem, kb. 2000 Ft-ért jutottam hozzá. A szabása már akkor is nagyon tetszett, de a vállán volt két gomb, én pedig valamilyen oknál fogva mindig is utáltam a gombos cuccokat, úgyhogy levágtam őket, és szegecseket tettem a helyükre. Így sokkal különlegesebben néz ki és kényelmesebben is érzem magam benne, rengetegszer felvettem mostanában. A szegecseket Ebay-ről rendeltem, 100 darab 2 dollárba (~400 Ft) került, az applikálásuk pedig nem tartott tovább 5 percnél!

008-8

016-7

A mai összeállításomban egy másik kedvencem is megjelenik, ami nem más, mint a Monroes-Hepburn-ös pólóm. Ha még nincs olyan egyszerű felsőtök, amin egy klasszikus színésznő arcképe díszeleg, mindenképpen szerezzetek be egyet, mivel instant trendfaktor-növelő hatással van akár egy hétköznapi szettre is.

015-6

Az őszi időben rólam szinte le sem szakad az Oxford-cipőm. Ezért a darabért is odáig vagyok, még tavaly vettem, miután az elődje felmondta a szolgálatot. Nem ázik be könnyen, szóval az itteni esős időben is hűséges társam és nem mellesleg bármilyen öltözéket azonnal érdekesebbé tesz a különleges formája. Sokszor csak úgy emlegetem, hogy ´gentleman-cipő´, mert elegáns beütést ad bárminek, amivel felveszem.

Ugyanilyen jellegű hatást érhetsz el, ha rózsaszín szájfény helyett piros rúzst használsz- ne félj, nem lesz túl kihívó a végeredmény, ha amúgy kényelmesre vetted a figurát, de sokkal erőteljesebb lesz a kisugárzásod!

007-7

017-8

Egy hasonló outfitet simán fel lehet venni hétköznapi mászkáláshoz vagy a munkahelyedre is. Akik melóból olvasnak, kitartás! A hétfőt már legalább átvészeltük :)

Legyen szép napotok!


blézer: Luciano Dante
nadrág: O´Neill
póló: Tape Shop Lignano
cipő: Pimkie
táska: H&M
karperec: Bolhapiac
gyűrű: Ebay
bőr nyaklánc: Jeans Club

Frizura

6 frizura tipp 40 felett

Stílusos frizurák a "negyedik x" után! Pár éve még a 30 volt a sláger, most a 40 az új...

hot!
Magazin
Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is jelenti, hogy...

tipp!
hot!
tippek
15 szexi és könnyű lófarok

Kíváncsiak vagytok hogyan tudtok látványos és egyben könnyen elkészíthető copfokat csinálni? Az alábbi cikkből ötleteket meríthettek. Általában akkor fogjuk lófarokba a hajunkat,...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus