Lenvászon- blézer- Outfit Ágitól. | Fashionfave - Online divatmagazin

Lenvászon- blézer- Outfit Ágitól.

Lenvászon- blézer- Outfit Ágitól.

szerző: @2012-10-02
Share on Tumblr

Ezt a lenvászon-blézert leárazva vettem, kb. 2000 Ft-ért jutottam hozzá. A szabása már akkor is nagyon tetszett, de a vállán volt két gomb, én pedig valamilyen oknál fogva mindig is utáltam a gombos cuccokat, úgyhogy levágtam őket, és szegecseket tettem a helyükre. Így sokkal különlegesebben néz ki és kényelmesebben is érzem magam benne, rengetegszer felvettem mostanában. A szegecseket Ebay-ről rendeltem, 100 darab 2 dollárba (~400 Ft) került, az applikálásuk pedig nem tartott tovább 5 percnél!

008-8

016-7

A mai összeállításomban egy másik kedvencem is megjelenik, ami nem más, mint a Monroes-Hepburn-ös pólóm. Ha még nincs olyan egyszerű felsőtök, amin egy klasszikus színésznő arcképe díszeleg, mindenképpen szerezzetek be egyet, mivel instant trendfaktor-növelő hatással van akár egy hétköznapi szettre is.

015-6

Az őszi időben rólam szinte le sem szakad az Oxford-cipőm. Ezért a darabért is odáig vagyok, még tavaly vettem, miután az elődje felmondta a szolgálatot. Nem ázik be könnyen, szóval az itteni esős időben is hűséges társam és nem mellesleg bármilyen öltözéket azonnal érdekesebbé tesz a különleges formája. Sokszor csak úgy emlegetem, hogy ´gentleman-cipő´, mert elegáns beütést ad bárminek, amivel felveszem.

Ugyanilyen jellegű hatást érhetsz el, ha rózsaszín szájfény helyett piros rúzst használsz- ne félj, nem lesz túl kihívó a végeredmény, ha amúgy kényelmesre vetted a figurát, de sokkal erőteljesebb lesz a kisugárzásod!

007-7

017-8

Egy hasonló outfitet simán fel lehet venni hétköznapi mászkáláshoz vagy a munkahelyedre is. Akik melóból olvasnak, kitartás! A hétfőt már legalább átvészeltük :)

Legyen szép napotok!


blézer: Luciano Dante
nadrág: O´Neill
póló: Tape Shop Lignano
cipő: Pimkie
táska: H&M
karperec: Bolhapiac
gyűrű: Ebay
bőr nyaklánc: Jeans Club

Favestyle

The September Issue – Outfit Dettitől

A szeptember a divat januárja! A szeptember a divat januárja a nagyok szerint. Már nem izzad ránk a ruha, ez...

Magazin
Ősszel miniruhában – Outfit Petráról

Ősszel miniruha? Néhány kiegészítővel hordhatóvá válhat kedvenc miniruhánk is a hidegebb időben! Itt az Ősz, itt van újra…. Mintha a Nap is...

hot!
Magazin
Itt van az ősz, itt van újra – Outfit Adéltól

Esik az eső. Nem szeretnénk eláztatni a cipőnket és kabátunkat, viszont divatosan, jól akarunk felöltözni. Ismerős ez az érzés? Megmutatjuk, hogyan öltözz...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X