Lenvászon- blézer- Outfit Ágitól. | Fashionfave - Online divatmagazin

Lenvászon- blézer- Outfit Ágitól.

szerző: @2012-10-02
Share on Tumblr

Ezt a lenvászon-blézert leárazva vettem, kb. 2000 Ft-ért jutottam hozzá. A szabása már akkor is nagyon tetszett, de a vállán volt két gomb, én pedig valamilyen oknál fogva mindig is utáltam a gombos cuccokat, úgyhogy levágtam őket, és szegecseket tettem a helyükre. Így sokkal különlegesebben néz ki és kényelmesebben is érzem magam benne, rengetegszer felvettem mostanában. A szegecseket Ebay-ről rendeltem, 100 darab 2 dollárba (~400 Ft) került, az applikálásuk pedig nem tartott tovább 5 percnél!

008-8

016-7

A mai összeállításomban egy másik kedvencem is megjelenik, ami nem más, mint a Monroes-Hepburn-ös pólóm. Ha még nincs olyan egyszerű felsőtök, amin egy klasszikus színésznő arcképe díszeleg, mindenképpen szerezzetek be egyet, mivel instant trendfaktor-növelő hatással van akár egy hétköznapi szettre is.

015-6

Az őszi időben rólam szinte le sem szakad az Oxford-cipőm. Ezért a darabért is odáig vagyok, még tavaly vettem, miután az elődje felmondta a szolgálatot. Nem ázik be könnyen, szóval az itteni esős időben is hűséges társam és nem mellesleg bármilyen öltözéket azonnal érdekesebbé tesz a különleges formája. Sokszor csak úgy emlegetem, hogy ´gentleman-cipő´, mert elegáns beütést ad bárminek, amivel felveszem.

Ugyanilyen jellegű hatást érhetsz el, ha rózsaszín szájfény helyett piros rúzst használsz- ne félj, nem lesz túl kihívó a végeredmény, ha amúgy kényelmesre vetted a figurát, de sokkal erőteljesebb lesz a kisugárzásod!

007-7

017-8

Egy hasonló outfitet simán fel lehet venni hétköznapi mászkáláshoz vagy a munkahelyedre is. Akik melóból olvasnak, kitartás! A hétfőt már legalább átvészeltük :)

Legyen szép napotok!


blézer: Luciano Dante
nadrág: O´Neill
póló: Tape Shop Lignano
cipő: Pimkie
táska: H&M
karperec: Bolhapiac
gyűrű: Ebay
bőr nyaklánc: Jeans Club

Magazin

6 frizura tipp 40 felett

Stílusos frizurák a "negyedik x" után! Pár éve még a 30 volt a sláger, most a 40 az új...

tipp!
hot!
A főszerkesztő ajánlata
15 szexi és könnyű lófarok

Kíváncsiak vagytok hogyan tudtok látványos és egyben könnyen elkészíthető copfokat csinálni? Az alábbi cikkből ötleteket meríthettek. Általában akkor fogjuk lófarokba a hajunkat,...

hot!
tippek
Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is jelenti, hogy...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus