MAC kell szereznem! | Fashionfave - Online divatmagazin

MAC kell szereznem!

MAC kell szereznem!

szerző: Bojta Orsi@2012-09-19
Share on Tumblr

Igen, bizony, ez volt az első, ami eszembe jutott a MAC őszi, pontosabban októberi kollekcióján átsuhanva. Igazán kitettek magukért a tervezők. Jól látszik, hogy minden vásárlói igényt ki akarnak elégíteni.

Mint azt észrevehettük, manapság 2 fő irány fedezhető fel a divat világában: az egyik minél élénkebb és feltűnőbb színekkel operál, a másik pedig a természetes, lágy, bézses színeket preferálja. A MAC októberi kollekciójában pedig mindkét irány élesen elkülönülve megtalálható, hogy mindenki választhasson kedvére.

MarilynMonroe-Beauty-72 Ami az élénk színeket illeti -főleg a vörös rúzst- kit is hívhattak volna inkább segítségül, mint magát az örök szexszimbólumot: Marilyn Monroe-t. Igazán elegáns, kifinomult, ugyanakkor kacér képekkel látták el a színésznő nevével fémjelzett kollekció darabjait. Helyettem beszéljenek a képek, csak ízelítőnek egy-egy szín minden termékből. Illetve, ha az ár érdekel, az orsi@fashionfave.com-ra írhatsz, és akkor elküldöm a listát!

-Beauty Most pedig vessünk egy pillantást a kollekció másik ‘szárnyára’. A  MAC stábja Carine Roitfeld egykori modellt kérte fel a megtisztelő feladatra, akinek segítségével a füstös szemek mellett a lehető legnaturálisabb megjelenés kialakításán dolgoztak. A kollekció részeként a tökéletes smink felvitelét segítő eszközöket is a magunkénak tudhatjuk, valamint egy nagyon helyes kis díszítő sablont is találhatunk az összeállításban, mellyel játékos kis csillagot festhetünk arcunkra.

Nem utolsó sorban pedig egy rendkívüli terméket dobtak piacra, amit mindenkinek ismernie kell, aki tökéletes külsőt szeretne varázsolni magának: a termék a Prep+Prime Natural Radience nevet viseli, amelyet egyaránt alkalmazhatunk olajos és kombinált bőrön is. A gélemulzió hidratája és feltölti arcbőrünket, így erősítve az alapozó és/vagy a púder hatását. Olyan anyagokat találunk benne, mint a rozmaring-, gesztenye-, fehér fűz- vagy  malátakivonat, a Laminaria-kivonat és a kova pedig hosszan tartó zsírszabályozó tulajdonságaikkal járulnak hozzá a tökéletes megjelenéshez. Magas E- és C-vitamin tartalma antioxidánsokkal járul hozzá bőrünk védelméhez, az aranyfénnyel csillogó gyöngyport pedig azért csempészték bele, hogy egész nap tündökölhess!

Hozzátok melyik irány áll közelebb?

Beauty

MAC kell szereznem!

Less be velünk a MAC ellenállhatatlan októberi kollekciójába! Igen, bizony, ez volt az első, ami eszembe jutott a MAC őszi,...

Magazin
Top 5 őszi lookbook

A legjobb őszi lookbook-ok! Az idei őszi lookbok-ok számos új, meglepő tervezésű kollekciókat vonultatnak fel. A tervezőkre jellemző idén, hogy nem félnek akár...

Újdonságok
Top 5 őszi lookbook

A legjobb őszi lookbook-ok! Az idei őszi lookbok-ok számos új, meglepő tervezésű kollekciókat vonultatnak fel. A tervezőkre jellemző idén, hogy nem félnek akár...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X