Madonna "hajevolúciója | Fashionfave - Online divatmagazin

Madonna “hajevolúciója

szerző: Gyalus Fruzsina@2011-11-05
Share on Tumblr

Madonna jó énekesnő, még jobb anyuka és nagyszerű átváltozóművész.  Pályafutása során számtalan frizurával jelent meg, amelyek mind-mind az akkori életszakaszára és persze a divatra voltak jellemzőek. Kipróbált különböző hajszíneket, volt már haja: egyenes, göndör, rövid és hosszú is. Azok közé az emberek közé tartozik, akiknek szinte minden jól áll. Nézzük meg Madonna „hajevolúcióját”1983-tól napjainkig!


Madonnas-hairstyle-evolution-2007

Az 1982-83 az az időszak volt, amikor Madonna a vad sminket és a borzos, oldalra fésült hajat kedvelte. Gyakran hordott fejpántot és nagy, lógós fülbevalókat.Madonnas-hairstyle-evolution-1983

1984-ben ugyanaz a stílus jellemezte, de itt már gyakrabban láthatta a közönség nagyérdemű fonott hajjal is. Az 1985-ös  amerikai Music Awardson hatalmas lófarokkal jelent meg, valamint kipróbálta a hullámos frizurát.

Madonnas-hairstyle-evolution-1984

’86-ban rövidre vágatta haját és átment kicsit fiúsba.

Madonnas-hairstyle-evolution-1986-pixie-cut

’87-ben még mindig rövid volt a haja, de ekkor kicsit szőkített rajta. 1988-89 az az időszak volt, amikor szőke fürtjeit feketére cserélte és öltözködésében is gyakran jelent meg ez a szín.

Madonnas-hairstyle-evolution-1989

Aztán 1989 végén egészen 1993-ig ismét szőkére festette haját. Ezalatt kicsit Marilyn Monroe bőrébe bújt, kicsit “hippiskedett”, végül újra levágatta haját.

Nem tartott sokáig ez sem, hiszen 1994-től újra kiszőkült és újra növeszteni kezdte tincseit. Kipróbálta, hogy nézne ki göndör fürtökkel, félhosszú egyenes frizurával végül egészen hosszúval.

Madonnas-hairstyle-evolution-1994

1997-től a a hosszabb fazont favorizálta, de szőke csak ’98-ig volt.

Madonnas-hairstyle-evolution-1997

2000-től napjainkig visszatért a világoshoz és a feketét ismét szőkére cserélte. Haját végig növesztette, csak egyszer vágatott többet belőle, 2006-ban.

Madonnas-hairstyle-evolution-2009-1

El lehet mondani, hogy Madonna „hajevolúciója” lenyűgöző.  Érdekes, hogy karrierje folyamán legtöbbször szőke vagy fekete volt, öltözködésére is a nagyon sötét, illetve a visszafogottabb(elegánsabb) volt a jellemző. Amióta anyuka, finomított stílusán és lányát próbálja vezetgetni.  Ki tudja, lehet ő is anyja nyomdokaiba lép és egyszer majd az ő „evolúciójáról” fognak írni?!

Magazin

16 smink tipp amit minden nőnek tudnia kell

Apró trükkök a tökéletes sminkért. Neked is eszedbe jut mikor szembejön veled az utcán a tökéletes smink, hogy úristen,...

hot!
Beauty
Az 5 legjobb hajápoló olaj

A tökéletes frizura a hajápolásnál kezdődik. A manapság használt kémiai úton előállított hajápolási termékek végtelen sora roskadozik az üzletek polcain, ám mostanában...

hot!
Beauty
Élénk vs. nude ajkak

Élénk vagy nude árnyalatú rúzs? Olvasd el az alábbi cikkünket és tudd meg, hogy mi illik hozzád! Néhány szezon óta hatalmas népszerűségnek...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X